Реклама
Реклама
Реклама

ВТБ24 відкрив перші офіси без кас

У нових відділеннях доступні ресайклінгової банкомати, що дозволяють за один раз проводити операцію на суму до 1 млн рублів

У нових відділеннях доступні ресайклінгової банкомати, що дозволяють за один раз проводити операцію на суму до 1 млн рублів.

Банк ВТБ24 відкриває перші офіси без каси. Відділення нового формату вже почали роботу в Москві, Санкт-Петербурзі і Новосибірську, всього в найближчі 3 роки з'явиться ще близько 100 подібних офісів по всій країні.

Замість каси клієнтам доступні ресайклінгової банкомати, що дозволяють за один раз проводити операцію на суму до 1 млн рублів (зняття та внесення). Нові офіси розраховані на роботу тільки з фізособами.

Обслуговування клієнтів відбувається в індивідуальних зонах. Всі операції з готівкою клієнт здійснює самостійно через банкомати, встановлені таким чином, щоб взаємодія з АТМ було максимально приватним. Зона очікування обладнана безкоштовним Wi-Fi і зарядними пристроями. На моніторах доступна інформація про продукти та послуги банку, а також навчальні ролики, курси валют і табло електронної черги.

Нові офіси стали більш компактними, але при зменшенні їх площі на 40% і зниженні чисельності персоналу в 2 рази вдалося зберегти такі ж обсяги бізнесу, як і в раніше відкритих точках. Витрати на відкриття нових відділень знижені на 20%, на утримання - на 40%, при цьому щоденна продуктивність продажів на одного співробітника виросла вдвічі.
Банк переводить більшість операцій своїх клієнтів в дистанційні канали, в нових офісах менеджери безкоштовно встановлюють мобільний додаток «ВТБ24-Онлайн» і навчають клієнтів самостійно проводити операції.

За матеріалами ВТБ

Ця та інші теми будуть обговорюватися на нашому Форумі «Дистанційні сервіси, мобільні рішення, карти і платежі» , Присвяченому аналізу сучасного стану та перспектив розвитку банкінгу та платіжної індустрії в Росії і інших країнах світу. Форум пройде в Москві 7-8 червня 2017 року.
Детальна інформація та реєстрація доступні на нашому офіційному сайті.
Будемо раді зустрічі з Вами на Форумі!