Реклама
Реклама
Реклама

У Балашисі і Подільському - найширший вибір квартир в Підмосков'ї

Компанія «Міель» проаналізувала вторинний ринок нерухомості Підмосков'я

Компанія «Міель» проаналізувала вторинний ринок нерухомості Підмосков'я. За результатами дослідження, найбільше квартир продається в Балашисі - 4160 і Подільському - 2900, повідомляє «РБК». У містах Залізничний, Одинцово, Люберці, Красногорськ і Химки ця цифра коливається вiд 2800 до 2100 квартир. У Митищах і Королеві пропозицію на вторинному ринку становить трохи менше ніж 2000 квартир. У Щелково і Долгопрудном минулого місяця обсяг пропозиції дорівнював 1600 і 1100 квартирах відповідно. Найменше виставлено на продаж квартир в Реутова.

За даними компанії «Інком-Нерухомість», в квітні пропозицію на вторинному ринку Московської області в порівнянні з березнем зросла на 32,2% і досягла 139 тисяч об'єктів.

У Щелково, Залізничному, Подільському, Балашисі і Королеві середня ціна кв. метра становить 75-99 тисяч рублів. Ціновий максимум встановлений в Реутова - це близько 130 тисяч рублів. Середня вартість кв. метра житла в інших містах - близько 100 тисяч рублів.

Експерти компанії «Інком-Нерухомість» відзначили, що зберігається високий попит на житло Підмосков'я, особливо це стосується місто-супутників, таких як Красногорськ, Реутов, Балашиха.

На фото: квартира на продаж в Реутова з бази Domofond.ru

НЕ пропустіть:

Квартири на продаж в Москві і Підмосков'ї

5 способів дізнатися, скільки коштує ваша квартира

За і проти квартир в малоповерхових комплексах

Статті не є юридичною консультацією. Будь-які рекомендації є приватною думкою авторів та запрошених експертів.