Реклама
Реклама
Реклама

Грати на вікна в Балашисі, купити металеві віконні решітки в Балашисі, ціна

  1. Види металевих решіток

Будинки та будівлі організацій, що знаходяться в містах Московської області схильні до високого ризику незаконного проникнення, в зв'язку з неспокійною криміногенною обстановкою

Будинки та будівлі організацій, що знаходяться в містах Московської області схильні до високого ризику незаконного проникнення, в зв'язку з неспокійною криміногенною обстановкою. Установка віконних решіток - це перший крок до безпеки будинку, адже навіть хороші двері не зможе захистити від проникнення через вікно.

Види металевих решіток

  • Зварні - виготовляються за допомогою зварювання. У продажу зустрічаються конструкції з кованими елементами, їх можна знайти в каталозі компанії.
  • Ковані - більшість елементів цих конструкцій виготовлено вручну. Крім захисту, вони мають декоративну цінність.

Прайс лист

Тип решіткиВартість

Зварна від 890 руб. Ковані від 1840 руб. Модифікації Стулка з замком «САМ» 1300 руб. Дві стулки з замком «САМ» 1950 руб. Профіль рами 40 × 25, замість профілю 25 × 25 80 руб. / 1 ​​погонний метр Профіль рами 40 × 25, замість профілю 25 × 25 150 руб. / 1 ​​погонний метр Наличник 90 руб. / 1 ​​погонний метр Монтажні вуха 200 руб. Фарбування Покриття «Грунт-емаль» «3 в 1» 500 руб. / 1 м2 Покриття фарбою Hammerite 1320 руб. / 1 м2 Умови доставки По Москві в межах МКАД 1500 руб. За Московської області 1500 руб. + 30 руб. / Км. від МКАД Додаткові послуги Виїзд замірника безкоштовно Установка 800 руб. Демонтаж старої металевої конструкції 300 руб.

Ціна на решітки на вікна в Балашисі

Дивитися всі ескізи .

Вартість всієї нашої продукції вказана в каталозі. Ми виробляємо всю нашу продукцію самі, можемо встановити розсувні стулки на будь-які наші вироби, або покрити метал складом для захисту від корозії.

Доставка і монтаж продукції здійснюється в наступних населених пунктах Балашихи: Дятлівка, Новий Мілет, павичі, Пестово, Полтева, Пуршево, Русавкіно-попівщина, Русавкіно-Романово, Соболіха та інших.

Фото решіток на вікна

Доставка в інші регіони