Реклама
Реклама
Реклама

Аніматори місто Балашиха

  1. День народження дитини і дитячі свята в м Балашисі
  2. Що включено в базову програму свята для дітей
  3. Підібрати і замовити аніматора дітям за віком
  4. Додаткові послуги від студії Art-happy
  5. Герої і програми аніматорів
  6. Що за аніматори приїдуть до вас в Балашиха
  7. Які свята ми проводимо
  8. Контакти

День народження дитини і дитячі свята в м Балашисі

Коли у дитини скоро день народження, коли дитяче свято не за горами - настав час чарівних зустрічей і дитячий розваг. Аніматори для дітей в Балашисі - казкові герої з ігровими програмами запрошують в країну свята. Поспішайте, замовляйте. Чудеса вже починаються!

Для того щоб день народження вашої дитини або інше урочисту подію мало успіх, для вас працює професійна команда нашої студії. Наше головне завдання, щоб дитяче свято з аніматорами був захоплюючим для кожної дитини, кожного гостя. Вас чекає не просто зустріч з казковими героями, це буде подорож з цікавими завданнями, іграми, конкурсами, повітряними кульками та багатьом іншим. Ви можете запросити нас додому в Балашиха, а також в дитячий сад на випускний, школу або кафе. Для вас великий вибір персонажів для дітей будь-якого віку.

  • Аніматори на день народження на будинок в Балашиха. Плануючи організувати дитині, свято вдома, найчастіше батьки турбуються - чи вистачить місця для ігор з аніматором. Поспішаємо заспокоїти. При складанні програми для кожного дитячого дня народження, ми враховуємо не тільки кількість дітей і вік, а й розмір майданчика. У кожної програми є різні види тематичного реквізиту, навіть в невеликій кімнаті прекрасно можна провести і активні, і цікаві ігри та конкурси. Єдиною рекомендацією в цьому випадки, буде організувати святковий стіл не по центру кімнати, а в стороні, можливо на кухні. Діти мало часу проводять за столом, нехай у них буде більше місця для розваг з дитячим аніматором. І обов'язково прикрасьте приміщення до свята, хоча б просто самостійно надійти кілька куль, це створить святковий настрій гостям з перших хвилин.
  • День народження Балашиха


  • Аніматори в дитячий садок і школу в Балашиха. День народження, випускний у дитячому садку, свято з нагоди закінчення 1 класу і початкової школи, а також Масляна та інші календарні свята. Зараз проводиться багато дитячих свят на території дошкільних та шкільних освітніх установи, на які запрошують аніматорів. Перед замовленням аніматорів на дитяче свято в дитячий сад або школу, обов'язково узгодьте ваші наміри з адміністрацій. Поспішаємо запевнити, що ми працюємо офіційно і за запитом надаємо повний комплект необхідних документів, також у всіх наших аніматорів є діючі медичні книжки.
  • В Дитячий сад р Балашиха


  • Аніматори на дачу, за місто в Балашихинский район. Якщо ви живете за містом або проводите літо на дачі, а можливо просто вирішили провести дитяче свято в літню пору на природі, наприклад в Парку, а в г.Балашіха відмінний парк розташований за адресою: Балашиха, вул Паркова, ми звичайно, з радістю вам допоможемо . Будь-які відстані для нас не перешкода, ми самостійно приїдемо туди, де у вас пройде святкове торжество. Обов'язково врахуйте капризи погоди і продумайте, як у випадку дощу перенести святкування під дах. Залежно від віддаленості місця від міста додається невелика вартість за виїзд. Свято на природі, це подвійне задоволення для всіх гостей, не сумнівайтеся, ми підготуємо для вас захоплюючу програму.
  • У райони Балашихи на дачу


  • Дитячі свята для організацій в Балашисі. Ми часто беремо участь у міських та спортивних святах. Працюємо на відкриттях магазинів, торгових центрів, співпрацюємо з ресторанами та ігровими кімнатами. Проводимо дитячі свята для комерційних компаній. Врахуємо вашу специфіку, підготуємо свято за індивідуальним запитом з урахуванням галузевої спеціалізації підприємства і інших побажань. Працюємо також по безготівковому розрахунку.
  • Для організацій м Балашиха


    Що включено в базову програму свята для дітей

    Ми постаралися навіть в невеличке свято включити масу всього цікавого.

    1. Дитячі аніматори в костюмах від кращих майстрів нашої студії.
    2. Море конкурсів, змагань, захоплюючих ігор для малюків і інтелектуальних завдань для дітей старшого віку.
    3. Аквагрим - чудові перевтілення дітей за допомогою чарівних фарб.
    4. Повітряні кулі «Сосиски». Діти їх просто обожнюють, адже вони перетворюються в метеликів, собачок, квіти, мечі та навіть неймовірні капелюхи і крила.
    5. Тематична музика для свята і персонажів.
    6. Поздоровлення, винос торта, дипломи фей і супергероїв - у вас є побажання, ми їх втілимо.

    Підібрати і замовити аніматора дітям за віком


    Спецпропозиція для Балашихи

    При замовленні свята від 3 годин, в подарунок:

    • Захоплюючі творчі міні майстер класи (корони, медалі та інші)
    • Лайт шоу з мильними бульбашками. Гігантські шлейфи і тисячі райдужних бульбашок.

    Додаткові послуги від студії Art-happy

    Щоб дитяче торжество запам'яталося, як найяскравіша подія в житті, ми пропонуємо замовити додаткові послуги. Майстер класи і паперове шоу .
    • Паперове шоу. Найпопулярніша послуга для крутих свят і вечірок. Дискотека в паперових хмарах. Справжнє диво і насолоду для вас і ваших маленьких гостей. Ми використовуємо тільки високоякісний папір і конфетті для шоу.
    • Майстер класи. Декор кепок, розпис футболок, чашок. Наші аніматори все привезуть з собою, включаючи всі витратні матеріали і навіть скатертини і фартухи. Дамо дітям проявити свою свободу творчості, а також допоможемо і підкажемо. Всім буде дуже цікаво!

    Герої і програми аніматорів

    ANGRY BIRDS
    (Енгра БЕРДЗ)

    АВРОРА ПРИНЦЕСА
    Спляча красуня

    щеняча ПАТРУЛЬ
    Райдер, Чейз, Скай, Маршал

    АРІЕЛЬ, цар ТРИТОН, КРАБ
    герої мульт. русалочка

    БЕН і хол
    маленьке королівство

    Таємниці Ґравіті Фолз
    Мейбл, Діппері, дядько Стен

    ДЖЕК ГОРОБЕЦЬ і
    Елізабет

    ЗОРЯНІ ВІЙНИ Люк, Лея, Дарт Вейдер

    Попелюшка
    Дісней

    КАПІТАН АМЕРИКА
    і ЧОРНА ВДОВА (Marvel)

    МІККІ МАУС і
    МІННІ МАУС

    МАЛЕНЬКІ ПОНІ
    (My little pony)

    ПОСІПАКИ
    (Бридкий я)

    робокар
    Полі, Ембер, Хеллі

    ТРАНСФОРМЕРИ Бамблби,
    Оптимус Прайм, Арсі

    шіммери
    і ШАЙН


    Подивитися всіх


    Що за аніматори приїдуть до вас в Балашиха

    В нашій студії ціла система підготовки дитячих аніматорів. Спочатку претенденти проходять строгий відбір. Далі відбувається довгий процес навчання, в який входить вивчення наших сценаріїв та програм, ігровий і конкурсній бази, ведення шоу, курс психологічних і вікових особливостей дитячої аудиторії, робота в команді, практика. Але найголовніше, все починається з того, що ми шукаємо таланти і знаходимо їх. Є маса професій, якими можна оволодіти. Професія аніматор вимагає природного дару. Вона поєднує в собі масу окремих якостей: акторський талант, вміння перевтілюватися, знаходити контакт з дитиною, щира любов до дітей, імпровізація. Кожен дитяче свято індивідуальний, часом малюки ставлять нам такі хитрі пастки, задають каверзні питання, що жоден сценарист не може заздалегідь прописати всі репліки. Аніматори на кожному дитячому святі по-різному ведуть програму. Вони орієнтуються на вік дітей, на їх кількість, на їх психологічні та індивідуальні особливості. Вони вміють знаходити кращий підхід до будь-якого святкового моменту. Ніякої дитина не залишиться без уваги, навіть самий тихий і скромний. Наші казкові герої аніматори граючи допоможуть побороти малюкові сорому і проявити свої таланти. А якщо на дитячому святі присутні дуже активні діти, то ми направимо їх енергію в таке русло, що вони вихлюпнули всі свої емоції в море ігр та веселих розваг.

    Ми підбираємо аніматорів для вашого свята з урахуванням особливостей казкового героя, зовнішньої схожості, темпераменту, характеру. Дитяче свято малюкам частіше ведуть дівчата, але наш чоловічий склад також прекрасно працює з дітьми від двох років. Працювати з дітьми старшого віку не простіше, а часом навіть складніше, ніж з малюками. Знайти з ними спільну мову, бути на одній хвилі, завоювати їхню прихильність і довіру, допоможе тільки професіоналізм, і він у нас є.

    Наша студія працює офіційно, всі артисти мають медичні книжки, для муніципальних установ, для дитячих садів і шкіл, за Вашим запитом ми підготуємо необхідний комплект документів. Ви можете бути впевнені, що ваш дитяче свято, день народження дитини пройде на високому рівні.

    Ми розуміємо переживання батьків, які організовують день народження своєї дитини. На нашому сайті ви знайдете відповіді на всі ваші запитання: про тривалість свята, у скільки краще починати торжество, про вартість програм, про вибір аніматора на день народження дитини. Дізнаєтеся, що важливо, коли ви запрошуєте аніматора додому, в школу або в дитячий сад. Ми детально висвітлюємо питання про дитячі свята з аніматорами на вулиці, як вибрати кафе або ресторан для дитячого торжества, а також, корисні статті про подарунки, призи, рекомендації за програмами для самих маленьких, а також майже дорослих дітей, про аквагримом, гігантських мильних бульбашках , моделюванні з повітряних куль (що таке твістінг) і про багато іншого. А якщо ви не знайшли відповіді на ваше запитання, не переживайте, зателефонуйте нам, ми завжди раді проконсультувати вас, допомогти вам підібрати для дня народження вашої дитини або іншого дитячого торжества все найцікавіше.

    Які свята ми проводимо

    • Дитячий день народження в Балашисі
    • Випускний в дитячому саду в Балашисі
    • Свято закінчення 1 класу в Балашисі
    • Випускний початковій школі в Балашисі
    • Новорічні дитячі свята в Балашисі
    • 1 червня День захисту дітей в Балашисі
    • 23 лютого для дітей в Балашисі
    • 8 березня дитяче свято в Балашисі
    • Масляна в Балашисі
    • 1 вересня - День знань в Балашисі
    • 12 квітня - День космонавтики в Балашисі
    • 9 травня Свято Перемоги в Балашисі
    • Корпоративні свята для дітей співробітників компаній в Балашисі
    • Міські та календарні муніципальні заходи в Балашисі
    • Презентації, виставки, відкриття магазинів в г Балашиха

    Організація і проведення дитячих свят в Балашисі

    Найголовніше для нас це щасливі дитячі очі і сяючі посмішки. Задоволені діти і батьки. Кожен день народження, кожне святковий захід вимагає ретельної підготовки. Ми приділяємо велику увагу костюмам наших героїв, їх якості та відповідності персонажам. Вони повинні бути гарні, яскраві, зустріч з казковими героями повинна викликати почуття того, що діти поринули в світ чудес і чарівництва. Наша заснована діяльність - це аніматори для дитячих свят. У нас велика костюмерна, перед виходом кожної нової програми, готується його сюжетна лінія, тематичний реквізит. Студія аніматорів Art-happy одна з небагатьох компаній, яка займається і пропонує безпосередньо проведення дитячих свят. Ми самі творимо, самі вигадуємо, самі проводимо. Ми пропонуємо вам те, що вміємо, що любимо і чому присвячуємо своє життя. Аніматор - це основа будь-якого дитячого заходу, його стрижень і він повинен бути міцним і найкращим. Наша студія не є посередником, додатково ми пропонуємо чимало святкових послуг, які робимо самі. А ще у нас є багато друзів, і якщо ви захочете фокусника або дресирувальника на свято своїй дитині, ми зателефонуємо своїм друзям, і вони приїдуть з нами. В якості їхньої роботи ми абсолютно впевнені, адже ми самі багато разів бачили їх виступи, так як працювали з ними пліч-о-пліч. Якщо вам потрібна велика музичний супровід свята, дитяча дискотека, то і в цьому питанні ми зможемо допомогти. У нас є колонки і мікрофони, а якщо раптом вам знадобиться ще більш потужний звук для масового заходу, ми приїдемо з ді-джеєм і професійної музичною апаратурою.

    Дитячі аніматори студії Art-happy проводять свята для дітей будь-якого віку, від 2-3 річних малюків, до 13-14 річних підлітків. Якщо ви шукайте аніматорів в Балашисі, ви звернулися за адресою! Наші ціни приємно здивують вас, при високій якості костюмів і програм, замовити у нас аніматора вийде зовсім недорого. Ми візьмемо на себе всю турботу про розвазі маленьких гостей. Хочете незабутнього дитячого свята і яскравих вражень тоді ми йдемо до вас. Телефонуйте!

    Контакти

    Шоу-театр-студія Art-happy

    Дитячі свята м Балашиха

    Замовити аніматорів на дитячий день народження та інші заходи в м Балашиха ви можете за нашими телефонами, через онлайн форми на сайті, електронну пошту або месенджери. Чекаємо ваших дзвінків!

    телефони:

    + 7 495 517-36-92
    + 7 495 589-57-17

    [email protected] / [email protected]

    +7 925 5173692 / Ми працюємо щодня