Реклама
Реклама
Реклама

Книга "Сталевий метелик, гострі крила" - Константинов Іван - Читати онлайн - Завантажити fb2, rtf, epub - Купити, Відгуки - Літмір

Сталевий метелик, гострі крила

Земля спустошена декількома термоядерними конфліктами. Континенти перетворені в випалені пустелі, над якими панують банди рейдерів. Нечисленні безпечні фортеці контролюються мешканцями орбітальних станцій, які продають технології обраним.

Найстрашніша банда рухається з пустелі, грабуючи і вбиваючи. На її шляху виявляється одне з міст. Барон, правлячий їм, готовий піти на найжорсткіші заходи для оборони, а охороняють його загони найманців нічим не краще звичайних злочинців. Доля закидає в місто Бі, загадкову воїна, що володіє неабиякими бойовими навичками, і Міріам - здавалося б, звичайну дівчину. Разом вони рятують від рейдерів трьох дітей, знайомляться з Кейном, ченцем і воїном, а також завойовують довіру могутнього гладіатора Арго.

Їм ще тільки належить дізнатися, що конфлікт, в центрі якого вони виявилися, загрожує перевернути весь світ, а рейдери - далеко не найстрашніше зло, з яким їм доведеться зіткнутися.

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

*. *. 246.219

Це супер! Книга захоплює з перших сторінок, читала кожну вільну секунду. Все настільки яскраво прописано, що перед очима миготять не слова, а картинки того, що відбувається. Автору моя велика подяка і овації!

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 181.129

Дорожній роман з нальотом анімешні. Жорстокі реалії автор прописує різкими штрихами, найчастіше підкреслено беземоційність, і від цього стає ще болючіше. Витончені філософські замальовки чергуються з рівною повсякденністю і спалахами екшену. Виписуючи колоритних диваків і небезпечних бійців, Константинов вдало поєднує зовнішню силу і душевну вразливість, створюючи запам'ятовуються героїв. Однак характери залишаються статичними, а з огляду на, що роман по суті є прологом до великої історії, відсутність розвитку діє дратівливо.

Оцінив (а) книгу на 8

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 56.63

Хороша книга, сподобалася. Шкода, що обривається на найцікавішому місці (((Сподіваюся, що скоро вийде продовження, бо дуже хочеться дізнатися, чим все закінчиться.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "169999", "o": 30}