Реклама
Реклама
Реклама

ТОП кращих ЛІТНІХ ТАБОРІВ: море, гори, навчання, відпочинок!

Автор: адмін

00:00, 26 Липня 2017 1517 0 0
00:00, 26 Липня 2017 1517 0 0

Настають довгоочікувані літні канікули! Школярі радіють довгоочікуваній свободі від обридлих уроків, а перед батьками постає питання: чим зайняти улюблене чадо, не може ж дитина залишатися без нагляду і під телевізором протягом усього літа?
Сайт Мама пропонує вихід із ситуації - Дитячий табір! Це не тільки спосіб відпочинку дитини на березі моря чи серед гір. Багато табору пропонують дитячий відпочинок у поєднанні з навчанням - або мови, або виду спорту. Якщо говорити про дитячий оздоровчий табір, то там обов'язково присутній ряд процедур. Загалом, варіантів безліч, а вибирати найкращий відпочинок для дітей, як завжди, Вам.

Нижче добірка дитячих таборів, де дитина буде відчувати себе як вдома (а іноді навіть крутіше!).

Для більш детальної інформації натисніть на назву, що зацікавив вас табору.

Для більш детальної інформації натисніть на назву, що зацікавив вас табору

«Гренада» - це не просто дитячий табір на море. Це - табір-легенда з великою і цікавою історією тривалістю в 20 років. У цьому затишному і потопає в зелені місці на березі Азовського моря панує радісна атмосфера, дружня підтримка, веселощі і завжди чути дитячий сміх. Влітку 2017 роки ми запрошуємо в гості хлопців, які хочуть відпочити галасливого міста і стати учасником захоплюючої авторської програми «ХАЙ ТАК!».

Наш дитячий табір розташований на Арабатській стрілці в селищі Стрілецьке (50 км від станції Новоолексіївка і в 30 км від Генічеська). Цей курорт омивається теплим Азовським морем в східній частині і цілющим озером Сиваш в західній.

Авторська програма «ХАЙ ТАК!» Побудована вона у формі гри, де гравцям пропонується пройти 3 захоплюючих рівня. На кожному з них вони спробують якусь нову для них активність, дізнаються корисну інформацію або навіть розкриють в собі талант.

На кожному з них вони спробують якусь нову для них активність, дізнаються корисну інформацію або навіть розкриють в собі талант

Дитячий творчо-спортивний табір «GreenPark» Sergeevka запрошує всіх хлопців провести захоплюючі канікули на березі Чорного моря! Відпочинок в нашому таборі - це комфорт, захоплення, захват і маса вражень, адже кожна хвилина, проведена в таборі, наповнена тільки позитивними емоціями! Ми гарантуємо, що ваші діти потрапляють в справжню казку, повну здоров'я, комфорту, творчості і незабутніх вражень!

Б азів програма табору «GREEN PARK» Sergeevka включає:

  • 17 видів спорту: різноманітність фізичної активності, командні та індивідуальні гри.
  • 50 видів активують на вибір кожен день!
  • Драйвові тематичні вечори, концерти, дискотеки кожен день.
  • Запальні концерти і виступи популярних зірок і груп.
  • Активний екстрим в нашому Мотузковий парк.
  • І звичайно незабутній відпочинок на морі!

«GREEN PARK» Sergeevka пропонуємо широкий вибір додаткових секції і клубів:

  • EnglishSpeakingClub
  • «Яскрава Країна збірає друзів»
  • Kids & Robots
  • «Сверлік»
  • кіношкола
  • Вітрильний спорт
  • Вейкбординг

Комфортні умови проживання - нові сучасні, малоповерхові корпусу, спроектовані з готельного типу. Затишні обладнані 4-х місні номери, дитячі меблі, безпечні системи закривання / відкривання дверей, приміщення для відпочинку і дозвілля, конференц-зал, бібліотека.

Тренінговий проект "Карамель" запрошує всіх хлопців провести цей час незабутньо! Тільки уявіть відпочинок в Карпатах, серед пахучих квіткових галявин, сонцем оповитих гірських вершин, величних ялин, чистого Закарпатського повітря справжнього Карпатського лісу.

За 14 повних днів програмою табору "Карамель" в Карпатах передбачено:

  • Катання на гіроборде, сігвее, мотоколес.
  • 2 екскурсії (включені у вартість путівки):

1) Чарівний Львів. "Місто з історією"

2) Поїздка на водоспад "Шипіт" (+ відвідування кафе на самій вершині гори, куди хлопці піднімаються разом з вожатими на крісельному підйомнику).

3) Похід "Пікнік на вершині гори". Похід-екскурсія на гору в смт. Воловець.

  • Творчі, активні, життєрадісні вихователі з досвідом роботи з дітьми та педагогічною освітою. Вожаті-тренера знайдуть індивідуальний підхід до кожної дитини, допоможуть кожній дитині усвідомити власну унікальність, креативність, розкрити творчий потенціал.

Вожаті-тренера знайдуть індивідуальний підхід до кожної дитини, допоможуть кожній дитині усвідомити власну унікальність, креативність, розкрити творчий потенціал

Дитячий табір «Салют» знаходиться на березі Чорного моря, в курортній рекреаційній зоні відпочинку в с. Коблево, Миколаївської області. Відстань від Миколаєва - 70 км, від Одеси - 50 км.

На території табору діє медпункт, волейбольний майданчик, футбольне поле, літній майданчик, літній концертний сцена, більярд, настільний теніс, літній кінотеатр. Територією «Салюта» розташовано багато критих альтанок для відпочинку і організації діяльності, дозвілля і роботи гуртків. Територія постійно охороняється працівниками міліції та співробітниками ДСО.

Дитячий оздоровчий табір "Салют" - це спортивно-оздоровчі та розважальні заходи, численні гуртки та гарний настрій дітей.

Дитячий оздоровчий табір Салют - це спортивно-оздоровчі та розважальні заходи, численні гуртки та гарний настрій дітей

  • Це заміський комплекс в природному заповіднику, на березі Південного Бугу, всього в 20-ти км від Миколаєва.
  • Це команда професіоналів - вожаті, які пройшли спеціальну підготовку в "Школі вожатих".
  • Це басейн з шезлонгами під відкритим небом, власний пляж, зоопарк, тенісний корт, настільний теніс та настільний футбол, футбольне і волейбольне поля;
  • Це щоденні заходи, виступ на сцені, авторські квести та конкурси
  • Це різноманітні і цікаві майстер-класи, від фотомистецтва до правопівкульного малювання, а також гурток технічної творчості, найактуальніші настільні ігри, випуск власної газети і воді-новин.
  • Це смачно і корисно. У таборі діти їдять 5 раз в день, адже ми прихильники правильного харчування і здорового способу життя.
  • Це проживання в комфортабельних номерах. Make-up zone і sport-gym для дельфіновцев постарше!
  • Це безпека, адже на території з нами цілодобово знаходяться не тільки педагогічний, а й висококваліфікований медичний персонал!
  • Це можливість забути про телефон і комп'ютер і просто насолоджуватися життям і дитинством!

Це можливість забути про телефон і комп'ютер і просто насолоджуватися життям і дитинством

Центр робототехніки "Boteon" пропонує Вам подарувати своїй дитині незабутні канікули в РІЧНОЇ ШКОЛІ РОБОТОТЕХНІКИ «BOTEON» в Затоці.

У ПРОГРАМІ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ

- Підготовка до космічної подорожі. Подолання земного тяжіння і магнітна левітація.
- Створення космічних роботів на основі Arduino. Діти зберуть своїх перших космічних роботів-воїнів S-BOT, оснащених лазерними гарматами і світловими мечами і проведуть бої роботів. Після зроблять мобільних роботів-розвідників G-BOT на дистанційному керуванні за допомогою Android-смартфона.

- Ракети, квадрокоптера, літальні апарати. Майбутні підкорювачі космосу будуть самі будувати справжні ракети. Ми навчимо дітей управляти квадрокоптера і знімати круте відео з висоти пташиного польоту. Також ми побудуємо моделі планерів і будемо відпрацьовувати на них техніку стабільного польоту.
- Видобуток кисню. Все просто якщо є вода, за допомогою нескладної хімічної реакції ми покажемо як під дією постійного струму розкласти звичайну воду на складові: водень і кисень.
- Створення житлових модулів для космічного поселення. За технологіями Smart House ми з дітьми створимо житлові модулі для комфортного перебування астронавтів на іншій планеті. Діти зберуть і випробують системи розумного освітлення, клімат-контролю, відео спостереження з віддаленим доступом; охоронні сигналізації з широким спектром контрольованих параметрів.

- Енергозабезпечення космічного поселення. Ми зробимо вітрогенератор, за допомогою якого можна будь-який портативний пристрій. Зробимо свою сонячну електростанцію, яка буде повертатися автоматично слідуючи за ходом сонця для максимальної продуктивності.
- 3D-моделювання та 3D-друк. Кожен відчує себе в ролі інженера-конструктора і розробить власні 3D-моделі різної складності, які роздрукують на 3D-принтері. Також в космосі будуть використовуватися 3D-ручки.

- Космічні дослідження. Ми з дітьми поставимо ряд космічних експериментів з фізики і хімії.
- Біомедична електроніка. Діти дізнаються про загальному пристрої нервової системи людини і про способи вимірювання біометричних параметрів. З елементів спеціального конструктора зберуть прототипи приладів: електрокардіограф, електроенцефалограф, електроміограф, і випробують їх у дії.
- Харчування, дозвілля і відпочинок астронавтів. У перервах від досліджень астронавтам можна відпочити, пограти в волейбол, футбол, бадмінтон, настільний теніс або інші ігри використовуючи сучасні гаджети.

"Дитячий табір Космос" розташований на самому березі Чорного моря в зоні відпочинку біля с. Рибаківка. Це екологічно чистий регіон, де немає промислових підприємств, є тільки оздоровчі заклади. Табір розташований на самому березі моря в сосновому лісі. Неподалік знаходиться унікальне грязе-сольове озеро Тузли. Проведений Українським НДІ курортології і фізіотерапії аналіз грязей о.Тузла показав, що вони володіють сильними лікувальними властивостями. Завдяки поєднанню моря, степу, солоного озера і хвойного лісу повітря в зоні відпочинку благотворно впливає на органи дихання, серцево-судинну і нервову системи.

Дитячий табір «Арт-Квест» пропонує унікальний комплекс різнобічного літнього відпочинку, в якому гармонійно поєднуються комфорт і безпеку, творчість і традиції, креативний дозвілля і безмежні можливості для саморозвитку.

«Арт-Квест» - це велике літню подорож, в яке ваша дитина відправиться з надійними супутниками. Серед них - дбайливі вожаті, професійні тренери та досвідчені інструктори, сверхпозітівние аніматори, творчі наставники. Наші дорослі допоможуть вашій дитині провести зміну весело і з користю, відкрити в собі нові таланти і стати успішним в улюбленій справі.

Клубна програма. Сьогодні «Арт-Квест» пропонує п'ять клубних центрів, які об'єднують понад два десятки студій, майстерень і творчих майданчиків різних тематичних напрямків.

  • Інтелект-центр - пізнавально-розвиваючі клуби
  • Арт-центр - студії сценічних мистецтв
  • Спорт-центр - спортивні та оздоровчі секції
  • Медіа-центр - сучасні медіа-студії
  • Креатив-центр - хенд-мейд майстерні

Інтелект-центр - пізнавально-розвиваючі клуби   Арт-центр - студії сценічних мистецтв   Спорт-центр - спортивні та оздоровчі секції   Медіа-центр - сучасні медіа-студії   Креатив-центр - хенд-мейд майстерні

WеstCamp - це європейський формат мовного табору в Україні, де діти поєднують корисне з приємним: весело вчать англійську разом з носіями мови, і відмінно веселяться разом з іншими підлітками з усієї України та близького зарубіжжя.

  • Дуже потужна програма вивчення англійської мови. WеstCamp - це в першу чергу вивчення мови в форматі, який цікавий підліткам. Ми не вчимо нудні правила і таблиці «future in the past», ми граємо в ігри, переводимо сучасні пісні і веселимося на вечірках, використовуючи англійську як основний.
  • У нас найбільше в Україні кількість яскравих розваг, яке неможливо порівняти з ціною нашої путівки! Пейнтбол, свято «холлі», сліп-н-слайд, верхова їзда, блоб - все це, і багато іншого ви НЕ знайдете в дитячих таборах України, в межах даної вартості!
  • Всі діти приблизно одного віку. Ми добре знаємо підлітків, ми відчуваємо, що саме вони хочуть в цей період. Це дозволяє нам підібрати таку програму, і знайти такий підхід до вивчення мови, який буде максимально цікавим і ефективним.
  • Ми проводимо багаторівневий інтенсивний відбір кандидатів на посаду вожатого в наші табори. Цей відбір дозволяють перевірити всіх кандидатів, і бути впевненим, що тільки кращі люди працюють з дітьми.
  • Свіжі інноваційні рішення в сфері дитячого відпочинку в Україні, і кращі новинки зі світової практики. Ми любимо те, що ми робимо. Ми постійно стежимо за світовою індустрією дитячого відпочинку. Багато часу проводимо в пошуках нових ідей, щоб наступного разу привезти хлопцям щось зовсім нове!
  • Мальовниче, чисте місце в самому серці українських Карпат. Свіже повітря, лікувальна вода, неймовірно красиві гори, чиста гірська річка і прекрасна, незаймана природа національного природного парку - все що потрібно для активного літнього відпочинку підлітка, після галасливого міста, задушливій школи та інтернету.

10. Літній табір "Крилаті" Скадовськ

ПЗОтВ "Крилатий" розташований на морському узбережжі в санаторно-курортній зоні, в 8 км від причорноморського міста-курорту Скадовськ.

На території табору водонапірна вежа з власної артезіанської свердловиною глибиною 122 м.

  • на території табору "Крилатий" капітальний клуб-театр на 500 місць, сцена покрита паркетом і придатна для проведення танцювальних занять

  • щоденна вечірня дискотека, яка проводиться на літній естраді

  • показ художніх відеофільмів, мультфільмів

  • масові культурно-розважальні, виховні заходи згідно з планом роботи ПЗОтВ: конкурси, вікторини, ігри на свіжому повітрі і пляжі, художня самодіяльність дітей за сприяння і допомозіпедагогів-фахівців

  • робота спортивних секцій та гуртків за інтересами дітей (футбол, волейбол, баскетбол, пионербол, шахи, шашки, настільний теніс, більярд, малювання, туристичний, стрільбі з пневматичної гвинтівки, спортивного лука зі стрілами, катання на байдарках)

  • майданчик вогнища, ігрові майданчики

Створено умови для відпочинку дітей з особливими потребами!

11. Літній табір в Скадовську

Літній табір в Скадовську

I заїзд - рівень "Новачок"

2.06 - 8.06 (7 днів)

II заїзд - рівень "Перевірений"

24.06-7.07 (14 днів)

УЧАСТЬ НОВІЧКОВ- вітає !!!!

В програмі:

  • 5-ти разове харчування
  • проживання в 4-5-ти місцевих упорядкованих номерах зі всіма зручностями
  • медичне обслуговування
  • тренування з айкідо
  • розважальні та розвиваючі заходи
  • користування 2-мя плавальними басейнами

Вартість: I заїзд - 3100 грн, II заїзд - 7300

Проїзд включений у вартість.

Реєструйтеся за телефонами: 0509576773, 0631027290.

Буде круто!

Теги: літній табір список літніх таборів топ кращих таборів літній табір спорт в Миколаєві літній відпочинок відпочинок в Миколаєві канікули в Карпатах чим зайняти дитину влітку куди відправити дитину влітку