Реклама
Реклама
Реклама

Slim запросив на найближчий концерт кліпом - Читай на SV Battle News

Випустивши новий сольний альбом, Slim серйозно взявся за концерти, і так сильно хоче привернути увагу слухачів до концертів, що знімає з цього приводу кліпи Випустивши новий сольний альбом, Slim серйозно взявся за концерти, і так сильно хоче привернути увагу слухачів до концертів, що знімає з цього приводу кліпи. На офіційному Ютуб-каналі лейбла "Azimut Zvuk" (AZIMUTZVUK) 19 серпня Slim презентував свій новий кліп під назвою "Гарна пісня", в який помістив цікавий сюжет, а також відео служить запрошенням на найближчий концерт репера.

Трек "Гарна пісня" увійшов до нового альбому Slim'a і цим треком репер завершив плейлист альбому. Повідомляється, що спочатку цей кліп планувався на підтримку презентацією альбому "Лото 33", але кліп не був готовий вчасно. Таким чином, кліп є запрошенням на новий концерт Slim'a, який відбудеться 1 вересня. Судячи з такого хорошого промо, концерт повинен пройти на дуже високому рівні.

Час до концерту ще є, так що всі бажаючі потрапити на концерт встигнуть зробити свої справи. Якщо хто планував купити цеглу, то зараз саме час придбати керамічну цеглу який обов'язково стане в нагоді. Варто відзначити цікавий сюжет кліпу, згідно з яким хлопець щосили намагається потрапити на концерт Slim'a, та так поспішає, що забуває квитки. Не дивлячись на це і на інші перешкоди, любитель творчості Вадима Мотильова все-таки потрапить на його концерт.

Автор: Сергій Завалко (Tommy Kroos) . Хочете замовити новина про себе, своєму релізі, новому кліпі, нової пісні? Напишіть Сергію Завалко клікнувши на посилання: Написати повідомлення (Написати повідомлення може навіть не зареєстрований відвідувач сайту).

Хочете замовити новина про себе, своєму релізі, новому кліпі, нової пісні?