Реклама
Реклама
Реклама

Білорусь (Східна Європа та Центральна Азія)

  1. Білорусь відзначає сторіччя Міжнародної організації праці
  2. Організації роботодавців обговорили стратегії розширення членської бази
  3. Конференція по інспекції праці в країнах ННД
  • Білорусь відзначає сторіччя Міжнародної організації праці

    28 Лютий 2019 р

    27 лютого 2019 р в м Мінську відбулася тристороння конференція «Трипартизм і соціальний діалог в світі праці», організована Міністерством праці та соціального захисту Республіки Білорусь і Міжнародною організацією праці (МОП).

  • Організації роботодавців обговорили стратегії розширення членської бази

    22 Листопад 2018 р

    Бюро МОП для країн Східної Європи і Центральної Азії Cовместно з Міжнародним навчальним центром МОП (Муц МОП) в Турині організували субрегіональний навчальний курс «Стратегії розширення членської бази та надання послуг в ефективній організації роботодавців», який пройшов 19 - 21 листопада 2018 року в Москві, Росія.

  • Конференція по інспекції праці в країнах ННД

    3 Жовтень 2018 р

    26-27 вересня в Тбілісі пройшла регіональна конференція, організована Бюро Міжнародної організації праці (МОП) по діяльності в інтересах трудящих (ACTRAV) за участю Всеєвропейського регіональної ради Міжнародної конфедерації профспілок (ВЕРС) для членських організацій МКП в нових незалежних державах (ННД). Учасники обговорили проблеми ефективного функціонування інспекцій праці в галузі контролю реалізації стандартів з охорони праці. У зустрічі брали участь профспілкові лідери, технічні фахівці, профспілкові інспектори з країн Східної Європи, Південного Кавказу та Середньої Азії.