Реклама
Реклама
Реклама

Валерій Меладзе станцював з 3-річною дочкою Тетяни Навки на весіллі Еміна Агаларова

13:39 15.07.2018

Вчора 38-річний Емін Агаларов і 30-річна Олена Гаврилова одружилися в підмосковному гольф-клубі «Agalarov Estate». На свято були запрошені тільки рідні і близькі зіркові друзі, серед яких виявилися Тетяна Навка з дочкою і Валерій Меладзе . Під час виступу на неофіційній частині урочистості, співак побачив, як танцює 3-річна дочка Дмитра Пєскова, і запросив її на сцену.

Урочиста церемонія одруження відбулася на відкритому повітрі, де Емін і Алена принесли один дугу клятви в оточенні квіткових композицій з троянд і півоній. ведучий Андрій Малахов оголосив закоханих чоловіком і дружиною, після чого всі гості були запрошені на неофіційну частину в один із залів гольф-клубу. Під час вечері гостей розважали Григорій Лепс, Тіматі, Катя Лель та інші зірки.

Під час вечері гостей розважали Григорій Лепс, Тіматі, Катя Лель та інші зірки

Надія Пєскова і Валерій Меладзе

Коли на сцену піднявся Валерій Меладзе, Тетяна Навка разом з дочкою вирушила танцювати. Побачивши, як запально рухається Надя , Співак запросив її на сцену. Разом з малятком він виконав пісню «Як ти красива сьогодні», а дружина Дмитра Пєскова зняла виступ артиста на відео. Серією роликів вона поділилася в Instagram Stories.

До слова, Гаврилова вперше пішла під вінець в розкішному білому платті, яке ближче до вечора змінила на більш легкий ніжно-блакитний наряд. У фіналі торжества в зал викотили шестиярусний торт, а на відкритому повітрі влаштували салют. Примітно, що до зустрічі один з одним у Еміна і Олени вже були серйозні стосунки. Співак був одружений на дочці президента Азербайджану Лейла Алієвої, яка народила йому двох синів, а модель полягала в стосунках з мільярдером Рустамом Таріко від якого народила сина.

Тетяна Навка з дочкою Надею на весіллі Еміна Агаларова

Нагадаємо, що Тетяна Навка і Дмитро Пєсков одружилися в серпні 2015 року, а за рік до одруження у них народилася дочка, яку назвали Надією. Малятко з двох років займається спортом і вміє не тільки танцювати, а й впевнено стоїть на ковзанах, лижах і сноуборді. У Тетяни також є повнолітня дочка від першого шлюбу з Олександром Жуліним. В цьому році Саша закінчила школу.

Читайте також:

Тетяна Навка показала архівне фото з Дмитром Пєсковим і їхньою дочкою Надею

Тетяна Навка поділилася кумедними фото з 3-річною дочкою