Реклама
Реклама
Реклама

Один з провідних інтернет-порталів Азербайджану - SPUTNIK - представив відеосюжет про роботу делегації Алтайського краю в Баку

17 травня 2018 р 9:20

Подробиці розповів в інтерв'ю журналістам заступник Голови Уряду Алтайського краю Віктор Мещеряков, який очолює роботу делегації регіону на що відкрився в столиці Азербайджану Міжнародному форумі.

«Ми традиційно пропонуємо продукцію підприємств харчової промисловості, яка займає домінуюче місце: в минулому році ми в Азербайджан продали харчову продукцію загальною вартістю близько 5 мільйонів доларів, в основному зерно і продукти його переробки. Далі йдуть деревина і шини. Тобто три позиції займають 90% нашого експорту. Від вас ми маємо намір купувати плодоовочеву продукцію і текстиль - бавовняну нитку. Ми готові постачати продукти хімічної промисловості, так як у вас дуже потужний нафтогазовий сектор. Ми хочемо поставляти ексклюзивні продукти Бійський олеумний заводу і «Алтайського хімпрому». Це протівотурбулентние присадки для транспортування нафти по трубопроводах і присадки для збільшення екологічної чистоти дизпалива. Ми бачимо, що Азербайджан динамічно розвивається, думаємо, що знайдемо партнерів, щоб збільшити товарообіг », - зазначив Віктор Мещеряков.

Повідомляється, що з 16 по 18 травня в бакинському експоцентрі одночасно проходять Міжнародна виставка CaspianAgro-2018, Міжнародна виставка WorldFood Azerbaijan - 2018 і Міжнародна виставка Ipack Caspian - 2018. У них беруть участь 402 компанії з 34 країн світу, які представляють продукцію і послуги харчової промисловості. У порівнянні з минулим роком кількість учасників виставок і площа експозицій збільшилися на 12 відсотків.

На форумі одним з найпомітніших є стенд Алтайського краю Російської Федерації. З метою збільшення товарообігу з Азербайджаном за дорученням Губернатора Алтайського краю Олександра Карліна організований візит делегації нашого регіону. Нагадаємо: витрати на участь алтайських компаній в виставкових заходах оплачуються за рахунок федеральних коштів, виділених некомерційному об'єднанню «Алтайський фонд розвитку МСП» на підтримку експортно орієнтованих суб'єктів малого і середнього підприємництва. Подробиці наводяться у відеосюжеті.


17 травня 2018 р 9:20   Подробиці розповів в інтерв'ю журналістам заступник Голови Уряду Алтайського краю Віктор Мещеряков, який очолює роботу делегації регіону на що відкрився в столиці Азербайджану Міжнародному форумі