Реклама
Реклама
Реклама

Пайовики проблемного об'єкта отримали міжнародну премію

Віденський квартал ЖБК «Експо Таун Успіх» (раніше проблемний об'єкт «Абетки житла») був удостоєний престижної міжнародної премії ASIA PACIFIC PROPERTY AWARDS 2017: «Кращий житловий комплекс Казахстану» і «Кращий маркетинг Казахстану».

28 травня в Бангкоку відбулося урочисте нагородження переможців з Канади, США, Південно-східної Азії, Африки, країн Карибського регіону, Великобританії та Аравії.

ЖБК «Експо Таун Успіх» представляв Казахстан з проектом «Віденський квартал», який був відзначений міжнародними експертами за інноваційний маркетинг і високі стандарти розвитку житлового будівництва.

Номінанти пройшли строгий конкурс у своїй країні і в регіоні, далі відбір здійснювався з кращих в категорії.

Щорічна премія в сфері будівництва, проперти-менеджменту, комерційної та житлової нерухомості об'єднує найкращих архітекторів, дизайнерів, девелоперов і забудовників з усього світу.

Переможці визначаються в категоріях Architecture, Interior Design, Region Nominees, Real Estate і Development, в якій Віденський квартал зайняв відразу дві призові позиції.

До складу журі входять визнані експерти, які оцінюють кожного кандидата не тільки на рівні архітектури та інфраструктури проекту, але і на відповідність сучасним вимогам в галузі «зеленого» будівництва, енергоефективності та сталого розвитку.

У числі казахстанських переможців цього року також відзначені: Talan Towers (Astana Property Management), Elements interior store (Basire Design Group), Pioneer (Grada Construction).

У числі казахстанських переможців цього року також відзначені: Talan Towers (Astana Property Management), Elements interior store (Basire Design Group), Pioneer (Grada Construction)

Концептуальний підхід, нестандартні рішення, smart-інфраструктура і інноваційний маркетинг дозволили Віденському кварталу завоювати престижну премію ASIA PACIFIC PROPERTY AWARDS 2017.

ЖБК «Експо Таун Успіх» - це співтовариство сусідів, які об'єднані однією ідеєю організувати комфортне середовище проживання і унікальну «екологію життя» в форматі будинкового клубу, що включає в себе громадські простору зі своїм антікафе, дитячої зоною, залом для заходів, міні-кінотеатром, тренажерним залом та іншими приємними бонусами для жителів.

Житлові корпуси і прилегла до них територія розділені на три тематичних зони: Будинок Художників, Будинок Музики і Будинок Квітів. Ідея творчості, як важливої ​​складової людського життя підкреслена за допомогою дизайнерського оформлення, кольорової палітри і дизайну.

Це подвійна перемога для всіх нас, адже пайовики раніше проблемного об'єкта здобули перемогу не тільки в номінаціях, а й над ситуацією в цілому.

ЖБК «Експо Таун Успіх», утворене 16 липня 2015 року, це успішний досвід і новий формат взаємодії між державними структурами і громадянами, коли можна вивести в позитивну динаміку проблемні об'єкти пайового будівництва міста, - зазначила Ольга Лігай, голова ЖБК.

ЖБК «Експо Таун Успіх», утворене 16 липня 2015 року, це успішний досвід і новий формат взаємодії між державними структурами і громадянами, коли можна вивести в позитивну динаміку проблемні об'єкти пайового будівництва міста, - зазначила Ольга Лігай, голова ЖБК

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА:

ЖБК «Експо Таун Успіх» утворено пайовиками проблемного об'єкта будівельної компанії «Азбука житла» за рекомендацією акімату м Астани.

16 липня 2015 року - ЖБК було офіційно зареєстровано.

У серпні 2016 року житлової комплекс перейменований в «Віденський квартал».

Договору з пайовиками Експо Таун Успіх полягали «Азбукою житла» в період 2012-2015рр.

4 лютого 2016 року - після численних судових тяжб, за позовом прокурора м Астани, було винесено рішення про передачу об'єкта з дозвільної та виконавчою документацією на користь ЖБК.

3 серпня 2016 року Верховною судом були передані земельні ділянки для завершення будівництва.

З березня 2016 року - ЖБК «Експо Таун Успіх» почав процедуру переукладання договорів з пайовиками зі збереженням первісної вартості, яка була вказана в колишніх договорах.

Розслідування та провадження у кримінальній справі «Абетки житла» завершено. 10 співробітників будівельної компанії «Азбука житла» притягнуто до кримінальної відповідальності. Жертвами шахраїв стали понад 3000 пайовиків.