Реклама
Реклама
Реклама

Renault Talisman на міжнародному автосалоні Пекін 2012

Talisman - це новий флагманський седан Renault для китайського ринку, який втілює в собі концепцію «практичною розкоші» (casual luxury), яка припала до душі китайським клієнтам: вигідне вкладення коштів в зручний і практичний автомобіль для повсякденного життя. Елегантний дизайн і кращий в своєму класі інтер'єр орієнтовані на вимогливих молодих бізнесменів, які хочуть мати автомобіль, відповідний їх

особистим і діловим амбіціям. Talisman випускається в Кореї на заводі Renault Samsung Motors і буде експортуватися в Китай, починаючи з середини червня 2012 року по стартовій ціні в 318 800 юанів (38 652 євро).

Продажі Renault в Китаї збільшилися більш ніж в чотири рази з 2009 року, у великій мірі завдяки успіху Koleos, який отримав в Китаї 8 нагород.

У 2011 році в Китаї було продано 24 100 автомобілів Renault, що більш, ніж на 60% перевищує продажі за 2010 рік. Кросовер Koleos виявився вкрай успішним і сьогодні є лідером на китайському ринку. У 2011 році запропонована лінійка була розширена моделями Scenic, Laguna, Latitude, Fluence і Megane CC.

Незважаючи на те, що в минулому Renault була другорядним гравцем на китайському ринку, компанія планує збільшити темпи зростання в наступні кілька років, розширюючи свою мережу і готуючи платформу для довгострокової роботи в регіоні.

Вихід Talisman допоможе прискорити позитивну динаміку Renault в Китаї, де дистриб'юторська мережа збільшиться з 80 дилерських центрів в 2011 до 170 в 2014 році. Китай є найбільшим автомобільним ринком світу, і щоб стати тут помітним гравцем, іноземні автовиробники повинні відкривати місцеве виробництво. У наступні кілька років, як підкреслюється в середньостроковому плані Drive the Change, розрахованому до 2016 року, Renault планує побудувати в Китаї свій завод.

«Вихід флагмана Renault Talisman в Китаї підкреслює важливість китайського ринку для Renault і впевненість в нашому майбутньому тут», - зазначив генеральний директор і президент компанії Renault пан Карлос Гон.

джерело: Gazeta.Kz