Реклама
Реклама
Реклама

Українська сигналізація нового покоління I-See - огляд та відгуки

  1. Відгуки
  2. Як налаштувати I-See трекер
  3. Плюси і мінуси I-See
  4. плюси

Одним з варіантів є GSM-сигналізація. Нещодавно на ринку з'явилася новинка вітчизняного виробництва, розроблена компанією I-See .

Автосигналізація I-See постійно стежить за машиною за допомогою М2М зв'язку. Дані про стан автомобіля надходять на загальний сервер, і при потребі саме з нього направляється голосове повідомлення власнику.

Зокрема, GSM-сигналізація I-See сигналізує про спробу викрадення автомобіля або його пошкодження. Власник відразу одержує повідомлення в разі відключення сигналізації, відсутності зв'язку з влаштуванням на протязі 2 хвилин або спроби його заглушити.

Про включення запалювання, несанкціонованому русі авто або навантаженні його на евакуатор також миттєво інформується власник. Якщо машину все ж вкрали - надається функція онлайн-трекінгу.

Якщо машину все ж вкрали - надається функція онлайн-трекінгу

Переглянути інформацію можна з будь-якої точки планети, де є Інтернет. Також є можливість отримати історію за будь-який проміжок часу.

У повному комплекті I-See складається з компактних трекера і маяка. Прилади йдуть вже з активованими SIM-картами, а управління ними відбувається за допомогою досить простого мобільного додатка для Android або iOS.

Відгуки

Треба сказати, що I-See є просунутим продуктом, але багато хто не до кінця розуміють, наскільки вона корисна і в чому її особливість. Щоб розібратися в цьому та інших питаннях редакція «Автоцентру» взяла на тестування кілька комплектів сигналізації нового покоління, щоб в результаті скласти свої відгуки про I-See.

Почнемо з основного - установка. Якщо у випадку з традиційною сигналізацією часто не обійтися без фахівців з установки, то I-See передбачає елементарний монтаж своїми руками.

Підключити і активувати I-See можна за 10-15 хвилин, адже потрібно всього лише вставити трекер до OBD-роз'єму (він же діагностичний роз'єм), встановити мобільний додаток I-SEE security і зареєструвати профіль на ваш номер мобільного. Відзначимо, маяк краще заховати, наприклад, під сидінням.

Як налаштувати I-See трекер

Як вже говорилося раніше, I-See дозволяє відстежувати буквально все, що відбувається з автомобілем - від ударів по кузову до викрадення. До слова, щоб викрадачі не здогадалися про стеження за автомобілем маяк краще заховати в затишному місці.

Плюси і мінуси I-See

Якщо резюмувати наші відгуки, то можна визначити такі переваги і недоліки нової сигналізації вітчизняних розробників.

плюси

  • простота установки
  • Контроль за збереженням авто з будь-якої точки світу
  • Зручність використання
  • Відстеження в разі викрадення

мінуси

  • Потрібно звикнути відключити режим охорони зі смартфона. В іншому випадку кожен раз при відкритті, буде спрацьовувати тривога
  • Не передбачена сирена, яка б відлякувала шахраїв
  • Прихильність до смартфону (він завжди повинен бути заряджений)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.