Реклама
Реклама
Реклама

Пошук дешевих авіаквитків по всім авіакомпаніям

Зараз величезна кількість авіакомпаній пропонує літати саме їх рейсами Зараз величезна кількість авіакомпаній пропонує літати саме їх рейсами. Але як же вибрати хороші, якісні та дешеві авіакомпанії? Залишити відгук довго, та й не завжди вони відповідають дійсності, адже в Інтернеті відгук може залишити кожен, навіть співробітники кампаній. Якщо питати у знайомих, то Ви не впізнаєте про всі авіакомпаніях. Правильний вибір - це користуватися спеціалізованими сервісами з пошуку авіаквитків, які знаходять найдешевші авіаквитки, причому перевіряючи авіаперевізників як своїми фахівцями, так питаючи безпосередньо у тих людей, які вже літали даними рейсами.

Пошук дешевих авіаквитків по всім авіакомпаніям найкраще проводити на сервісі Aviasales . Даний сервіс працює вже багато років і отримує тільки позитивні відгуки про свою роботу. Я сам користуюся даним сервісом у всіх своїх самостійних подорожах. Aviasales знаходить всі можливі пропозиції авіакомпаній, сканує безліч сайтів на наявність дешевих квитків, здійснює пошук авіаквитків, як на сайтах вітчизняних авіакомпаній, так і зарубіжних. З ним можна купити найдешевші авіаквитки на будь-які напрямки, причому сервіс не стягує ніякої комісії, а часто і зовсім надає знижки на квитки.

Aviasales шукає квитки на сайтах всіх типів авіакомпаній: бюджетних, бізнес- і преміум-класів. Ви ж можете знайти саме ті квитки, які потрібні Вам, відсортувавши результати пошуку за ціною, за датою відправлення, по типу літака, з кількістю пересадок або взагалі без пересадок (прямі рейси). Загалом, даний сервіс надає величезні можливості для пошуку найдешевших авіаквитків по всім авіакомпаніям.

Загалом, даний сервіс надає величезні можливості для пошуку найдешевших авіаквитків по всім авіакомпаніям

  • Купуйте квитки заздалегідь. Чим раніше Ви придбаєте авіаквитки, тим дешевше вони будуть коштувати. Краще за все шукати квитки мінімум за 3 місяці до дати відправлення.
  • Чим «гнучкіше» графік, тим дешевше. Часто буває так, що різниця всього в два-три дня від дати вильоту може заощадити до 30% від вартості квитка. Якщо Ви не сильно прив'язані до конкретної дати, то перевірте ціни на квитки також на плюс / мінус 3 дні.
  • Спробуйте знайти рейс в інший аеропорт. Іноді трапляється так, що відправитися в сусідній аеропорт (а не в самий найближчий від місця, які Ви збираєтеся відвідати) буде дешевше. Наприклад, Ви хочете злітати з Москви в Кемерово, такий рейс обійдеться в 9000 рублів, а якщо купити квитки на рейс Москва-Новосибірськ, то він обійдеться всього в 5000 рублів, а з Новосибірська до Кемерово можна доїхати на автобусі за 500 рублів, заощадивши при це 3500 рублів (майже 40%). Це дійсно як для рейсів усередині країни, так і на міжнародні рейси.
  • користуйтеся іншими радами по купівлі дешевих авіаквитків ;).

Але як же вибрати хороші, якісні та дешеві авіакомпанії?