Реклама
Реклама
Реклама

Пасажири авіакомпанії "Якутія" третій день не можуть вилетіти з Омська

Якутяне, що летіли у відпустку в Анапу, третій день перебувають в Омську, куди літак приземлився «на заправку»

Якутяне, що летіли у відпустку в Анапу, третій день перебувають в Омську, куди літак приземлився «на заправку». Пасажири звернулися до редакції News.Ykt.Ru.

«Ми вилетіли з Якутська 1 липня в 8.40 ранку, приземлилися в Омську на півтори години на заправку, але рейс затримали, нам не пояснили чому. Ми вже третій день в Омську. Втрачаємо дні нашої відпустки в очікуванні! Представники авіакомпанії "Якутія" не відповідають на дзвінки. Скільки ще ми будемо очікувати свій рейс, незрозуміло! »- поскаржилися люди.

Причиною затримки, як повідомили в авіакомпанії, стала несправність літака.

«Затримку даного рейсу викликала несправність судна і очікування резервного літака. На місці усунути несправність не вийшло через відсутність технічної можливості аеропорту м.Києва для проведення ремонту. 2 липня зі Якутська в Омськ для усунення технічної несправності вилетіла група фахівців-техніків авіаційно-технічної бази авіакомпанії. В даний час несправність повітряного судна усувається », - йдеться в повідомленні прес-служби перевізника.

До перевезення пасажирів залучена авіакомпанія «Ifly». «Очікуваний час вильоту рейсу №469 авіакомпанією" Ifly "за маршрутом Омськ - Анапа - Омськ о 19.15 годині за місцевим часом (м.Київ) 3 липня. Пасажирам було надано готель, гаряче харчування, напої і камера зберігання », - уточнили в« Якутії ».

За фактом несправності повітряного судна працює спеціальна комісія.

Крім цього рейсу, були затримані вильоти за маршрутами Якутськ - Москва - Сімферополь (затримка склала більше 25 годин), Анапа - Омськ - Якутськ (затриманий з 1 липня рейс вилетить 3 липня в 19.30 за московським часом). Авіакомпанія "Якутія" приносить пасажирам вибачення за доставлені незручності.

джерело: News.Ykt.Ru

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter