Реклама
Реклама
Реклама

Авіакомпанія S7 Сибір - Купити квитки S7

Авіакомпанія S7 Сибір

Юридична назва організації «Авіакомпанія Сибір». Підприємство почало своє існування в 1992 році в якості невеликої авіакомпанії, яка надавала послуги з перевезення пасажирів на внутрішньому ринку країни. Вже через десять років організація стала членом міжнародної асоціації авіаперевізників і змогла вийти на лідируючі позиції на ринку Російської Федерації. Уже в 2006 році на базі «Авіакомпанія Сибір» була створена корпорація «S7-Group». На даний момент організація включає в себе дві авіакомпанії «Сибір» і «Глобус», навчальний центр та бази технічного обслуговування авіалайнерів.

На сьогоднішній день повітряний флот компанії налічує п'ятдесят вісім сучасних літаків і є одним з найбільших на території Російської Федерації. Використовуються літаки марок Airbus і Boeing.

Клієнти мають можливість придбати авіаквитки компанії «S7 - Сибір» за напрямками, що зв'язує понад шістдесят восьми міст світу. З них сорок маршрутів проходять всередині країни і двадцять вісім за її межами. Якісний сервіс і сучасний флот допомогли створити одну з найбільших світових організацій, яка надає послуги світового рівня.

Популярні напрямки авіакомпанії S7