Реклама
Реклама
Реклама

Знижки на авіаквитки дитині інваліду. Авіаперельоти для пільгових категорій громадян росії і Україна

  1. Як діє пільга
  2. Перша допомога і конкретні потреби
  3. Можливо вам також сподобається:
  4. Пільги інвалідам в Російській Федерації
  5. Пільги на авіаквитки в Україні
  6. Висновок

Подорож на літаку часто буває дорогим задоволенням навіть для звичайних громадян, не кажучи вже про людей, що мають інвалідність і обмежених в засобах. Тому не зайвим буде дізнатися, які є пільги на авіаквитки для інвалідів в 2017 році.

Як діє пільга

Залежно від напрямку польоту, а також від сезону авіакомпанії можуть продавати пільгові квитки для окремих категорій громадян. Такі квитки за зниженою вартістю можуть придбати пенсіонери, інваліди та деякі інші громадяни.

При визнаної інвалідності ми отримаємо дійсну зелену карту для постраждалої людини і чотирьох супутників. У разі тимчасової непрацездатності або в формальних процедурах визнання нам буде надана помаранчева картка, яка дає доступ до постраждалій людині і компаньйона.

Ця карта надасть доступ без великої черги до атракцій, які зазвичай мають доступ до виходу або входу в швидкий прохід, в будь-якому випадку попросіть актора, який вкаже вам це. Природно, постраждала людина, що тримає карту, повинен отримати доступ до тяжінню.

З міст, які перебувають на Далекому Сході за пільговими квитками можуть літати люди, чий вік не досяг ще 23 років, і громадяни пенсійного віку. Скористатися такою пільгою можуть і інваліди, які мають першу групу інвалідності. Яка супроводжує інваліда особа також може скористатися пільговим квитком на таких же умовах. Якщо з інвалідом літаком подорожує дитина до 12 років, то до пільгового тарифу додається ще й знижка в 25%. Якщо ви плануєте скористатися пільговими квитками для перельоту, то врахуйте, що кількість пільгових місць у кожному рейсі обмежена. Тому подбайте заздалегідь про квитки.

Паради і шоу Для верхової їзди і нічного шоу «Сни» є доступ до зарезервованої області, але тільки для компаньйона, хоча, якщо є діти, які супроводжують їх, вам також дозволений доступ. У разі верхової їзди площа знаходиться навпроти мерії або перед театром, який знаходиться поруч з замком. Щоб побачити Мрії, область знаходиться на лівій стороні центральної площі перед замком.

Зустріч з персонажами Діснея. Карта також дозволяє отримати доступ з меншою кількістю черг до персонажів, доставити карту на роль учасника, і це покаже режим доступу або окрему чергу, або дасть вам певний час для доступу. У «Павільйоні принцеси» і «Зустрічі Міккі» є окремий вхід.

Слід зазначити, що знижки надаються авіакомпаніями від повної вартості квитка, але так як держава субсидує вартість авіаперевезень в розмірі 50%, то можна сказати, що пільгою можуть користуватися всі категорії громадян і в тому числі всі інваліди.

Подібними пільговими квитками можуть скористатися громадяни при перельотах з Калінінграда, Саратова. Починаючи з минулого року, уряд країни стало субсидіювати авіаперевезення до Криму. Тому на додаток до попередніх напрямів в Крим тепер теж можна полетіти за порівняно дешевим авіаквитків. І хоча прямі рейси до Криму доступні тільки для жителів 32 міст Росії, купити пільгові квитки до Криму можна в 42 містах.

Перша допомога і конкретні потреби

Існують окремі послуги для чоловіків і жінок і змішані послуги, які дозволяють отримати доступ до супутника людини з обмеженою мобільністю. Тут ви можете ознайомитися з усім, що пов'язане з туалетами в Діснейленді. В кожному парку ви знайдете центр першої допомоги поряд з дитячими центрами. Ці центри обслуговуються кваліфікованим і оснащеним персоналом для забезпечення необхідної допомоги в разі надзвичайної ситуації. Якщо у вас є ліки, які потрібно зберігати в холодильнику, ви можете залишити їх в одному з центрів.

Найбільш дешеві квитки до Криму можна купити в Самарі і Липецьку. У цих містах вартість квитків починається від 2200 рублів. А з Єкатеринбурга і Челябінська квиток до Криму за пільговим тарифом обійдеться в 3750 рублів. Варто зазначити, що скористатися пільговими квитками для інвалідів та їх супроводжуючих можна цілий рік. А ось для звичайних громадян пільга діятиме тільки в період літніх відпусток. Після 1 жовтня встановлюється звичайний тариф, так як субсидії держави не діють в цей період.

Станції першої допомоги відкриваються кожен день з наступним графіком. Ми виявили дефібрилятори у всіх двох парках для екстрених випадків, пов'язаних з серцевими аритміями. Вони знаходяться поруч з туалетами в обох парках. Вилки можуть бути далеко від того місця, де ви використовуєте пристрій, тому при необхідності при необхідності використовуйте подовжувачі. Поточні розіграші аналогічні іспанським, тому вам не потрібні адаптери, як у випадку англосаксонських країн.

Кисень Якщо вам потрібна допомога при диханні, вкажіть це при бронюванні, і команда обслуговування клієнтів зробить необхідні дії. Електричне сидіння для сидіння Це сидіння являє собою ліфт на басейні, який дозволяє користувачам інвалідних колясок самостійно омиватися. Ви можете запитати у всіх готелях Діснея, за винятком ранчо Деві Крокетта в Дісней. Місце можна замовити, коли ви бронюєте стандартний номер прямо через центр бронювання. Використання ліфта безкоштовне, але воно повинно бути у вас отримання депозиту 500 євро.

Можливо вам також сподобається:

Як отримати пільги малозабезпеченим по оплаті   комунальних послуг   в РФ 2017 році   На чому можна заощаджувати молодій сім'ї   Пільги на проїзд інвалідам у 2017 році РФ   Виплати на третю дитину в 2017 році в Москві і Санкт-Петербурзі   Пільги на земельний податок для пенсіонерів у 2017 році в РФ   Як отримати пільги на транспортний податок інваліду і пенсіонеру в 2017 році Як отримати пільги малозабезпеченим по оплаті комунальних послуг в РФ 2017 році На чому можна заощаджувати молодій сім'ї Пільги на проїзд інвалідам у 2017 році РФ Виплати на третю дитину в 2017 році в Москві і Санкт-Петербурзі Пільги на земельний податок для пенсіонерів у 2017 році в РФ Як отримати пільги на транспортний податок інваліду і пенсіонеру в 2017 році

Що стосується знижок, щоб отримати один з них, ви повинні піти, як тільки ви опинитеся в парку, особливо в шафках, адаптованих або в вікнах обслуговування клієнтів. Щоб отримати знижку, необхідно представити карту інвалідності, водійські права або медичну довідку . Ця можливість, як правило, буде використовуватися в разі візиту до французької столиці і можливого втечі, щоб відвідати Діснейленд в Парижі, оскільки, якщо вашим основним місцем призначення є парки Діснея, ви напевно забронювали пакет готелів з квитками.

Законодавство Росії та України, як відомо, підтримує
інвалідів. Логіка підтримки така: люди з обмеженими можливостями
мають право на пільгові умови життя, лікування, праці і оплату житла. В
цей список входять і знижки на покупку авіаквитків.

То яку ж знижку має право вимагати інвалід, купуючи квиток
на літак? Законодавство України та Російської Федерації відповідає на
це питання по-різному.

Що стосується поїздок, парк також пропонує різні типи об'єктів, будь то для прибуття на машині, поїзді чи літаку. У разі прибуття на автомобілі, Діснейленд в Парижі має автостоянки з місцями, призначеними для людей з обмеженою рухливістю. Що стосується прибуттів в поїзді, відвідувачі-інваліди повинні зарезервувати квитки в центрі бронювання парку, з яких місця будуть розподілятися за їхніми потребами в залежності від наявності.

У перших двох випадках, як на атракціони, так і на шоу, є місця і місця, призначені для людей з обмеженими можливостями, хоча необхідно заздалегідь завчасно полегшити доступ до зарезервованої області. Що стосується атракціонів, то доступ до них полегшується шляхом надання відповідної інформації як в мерії, так і в Студійних службах, як для особи, яка має карту з інвалідами, так і для своїх супутників. У той же час послуги громадського харчування та розміщення також мають можливості для людей з особливими потребами.

Пільги інвалідам в Російській Федерації

  • загальні
    пільги на всій території Росії До недавнього часу в Російській Федерації інваліди мали
    право купувати квитки на літаки з 50% -ою знижкою, а раз на рік -
    безкоштовно до місця лікування і назад. Це право засвідчувалося
    статтею 30 федерального закону № 181 «Про соціальний захист інвалідів в
    Російської Федерації ».У 2005 році ця стаття втратила силу. Чому? Справа в тому, що в тому
    році в РФ була проведена монетизація пільг. Наслідком цього стали
    щомісячні виплати ЕДВ, що компенсують право конкретних категорій
    громадян на пільги, в тому числі, і на авіаквитки.
    ця грошова
    виплата відрізняється для різних категорій пільговиків. Так, для
    ветеранів праці, інвалідів 1, 2 і 3 груп ці суми будуть відрізнятися.
    За якою саме статтею отримувати ЕДВ, вирішує сама людина, виходячи з
    найбільш вигідною йому суми.

    Наприклад, інваліди 3 групи отримують надбавку до пенсії в
    розмірі 1534,85 рублів, 2 групи - 1917,33 рублів щомісяця,
    інваліди 1 групи - 2684,75 рублів. А ось додатковий дохід
    ветеранів праці становить всього лише: 630,85 рублів (всі дані
    наведені на квітень 2013 року).

    І всі готелі в парку адаптували номера і спеціальні послуги, такі як медичне приладдя, кисневі і металеві сидіння для ванни. У ресторанах в парку також є меню і спеціальні дієти. Все, що вам потрібно, щоб насолодитися перебуванням в цьому місці, чарівним і особливим.

    Існує широко оновлене керівництво по доступності в парках Діснея, де всі визначні пам'ятки і їх обмеження можна знайти тут. Попередження: з міркувань безпеки відвідувачі з обмеженими фізичними можливостями, сліпотою, порушенням слуху або психічної інвалідністю повинні супроводжуватися інвалідом більше 18 років, який може їм допомогти.

    А де ж тут ціна авіаквитків? А вона входить в соціальний пакет
    послуг, її сума в 2013 році склала 92,89 рублів на місяць. правда,
    є ще 100 рублів на путівку в санаторій. також працюють
    пенсіонери отримують 50% знижку (непрацюючі - 100%) на дорогу до
    санаторію і назад. Так що потенційно, якщо до санаторію немає
    іншого шляху, крім авіаперельоту, інвалідам покладені знижки і тут.
    Також, якщо інвалід 1 групи їде з супроводжуючим, йому належать ті
    ж знижки.

    Національне агентство цивільної авіації опублікувало у вівторок нові правила доступу до повітряних перевезень пасажирів, які потребують особливої ​​допомоги. Одним з основних заходів нового стандарту є встановлення мінімальної знижки в розмірі 80% на пасажирське супровід, яке «не може виконувати процедури відмови від повітряних суден в надзвичайній ситуації».

    Це, відповідно до резолюції, поширюється на осіб, які подорожують по сміттю або дітей в інкубаторі, які не можуть задовольнити свої фізіологічні потреби без допомоги або які «через розумових чи інтелектуальних порушень» не можуть зрозуміти інструкції безпеку польотів.

  • Москва
    Львівська область У 2009 році уряд Москви видав постанову N 755-ПП,
    що регулює порядок надання безкоштовного санаторно-курортного
    лікування для окремих категорій громадян. У тому числі в список
    потрапляють інваліди 1, 2 і 3 групи. Таким чином, москвичі і жителі
    області все-таки можуть розраховувати на безкоштовний проїзд або навіть
    переліт, проте не за власним вибором, а виключно до місця
    знаходження санаторію і обратно.Сам текст постанови виглядає так:

    «3. Департаменту соціального захисту населення міста Москви:
    3.1. забезпечити:
    3.1.1. Організацію роботи з надання
    санаторно-курортного лікування та проїзду до місця лікування і назад на
    міжміському транспорті окремих пільгових категорій громадян в
    Відповідно до затверджених положень ».

    Таким чином, обіцяється «міжміський транспорт» до якого
    можна зарахувати і літаки.

    Супроводжуюча особа повинна подорожувати в тому ж класі, що і пасажир на наступному стільці. Компанія також може організувати комісара в якості ескорту. Нова резолюція також забороняє авіакомпаніям обмежувати кількість пасажирів з особливими потребами на рейсах. за попередньому правилу вони могли б зробити це обмеження в деяких випадках, як в «ситуаціях, які впливають на безпеку польотів».

    Пасажир повинен повідомити компанію про будь-спеціальної допомоги, необхідної на момент покупки квитка, принаймні за 48 годин до вильоту рейсу із загальних справ та 72 години у випадках, коли потрібно супроводжуючу особу. Більше змін. Ще одна міра нової резолюції полягає в тому, щоб авіакомпанії збільшили з 10% до 50% кількість місць для проходу з підлокітниками на літаках з 30 місцями або більше для полегшення розміщення людей з особливими потребами. Ці сидіння з рухомими кронштейнами повинні знаходитися спереду і ззаду літака, як можна ближче до виходів.

  • Знижка на авіаквитки на Далекий Схід і
    назад Спеціально для жителів Далекого Сходу з 2009 року діють
    пільгові тарифи на перельоти в європейську частину Росії і назад в
    салонах економічного класу. Ці тарифи встановлюються різними
    авіакомпаніями в рамках діючої урядової програми
    субсидування авіаперельотів жителів Далекого Сходу в європейську
    частина країни і обратно.Таріф зафіксований в 50% -му обсязі від справжньої ціни квитка.
    Акція діє з середини травня до середини вересня.

    Авіакомпанії, які беруть участь в цій програмі: Трансаеро,
    Росія, Аерофлот, Сибір, Якутія і Мірнінского Авіапідприємство.
    Пільгові квитки можуть придбати такі громадяни Далекого Сходу:
    молоді люди до 23 років, чоловіки старше 60 і жінки старше 55 років,
    інваліди 1 групи і їх супроводжують, а також діти-інваліди та їх
    супроводжуючі.
    Придбання пільгового квитка проводиться
    після пред'явлення паспорта з пропискою.

    Ми пишаємося тим, що серед членів нашого Консультативного комітету є такі лідери. Шанті Аарон - Атланта, Грузія Керівник проекту щодо стимулювання інвестицій і сервісних послуг. Грузія Професійне агентство по реабілітації, іноземні справи.

    Шанті Аарон є директором проекту щодо стимулювання праці і надання допомоги в наданні допомоги в реабілітаційному агентстві Грузії. Вона закінчила магістратуру з професійної реабілітації в Університеті штату Вісконсін-Стаут, а також аспірантуру в області ділового адміністрування. Він працював у всіх аспектах професійної реабілітації понад двадцять п'ять років. Аарон працював в різних радах і комітетах в якості захисників для людей з обмеженими можливостями. В даний час вона є головою Коаліції Грузії за коаліційною комітету з вадами зору та працює в Комітеті з навчання, навчання, дотримання і розкриття інформації Консультативного комітету з питань інвалідності Дельти.

  • Спеціальні пільги окремих авіакомпаній Ряд авіакомпаній надає різним категоріям громадян
    пільгові тарифи на перельоти. Так, ВАТ «Авіакомпанія« Ютейр »(UTair
    Aviation) надає право одного безкоштовного перельоту в рік
    (Можна в одному напрямку, можна «туди-обатно»). Для отримання
    пільги слід пред'явити паспорт і посвідчення ветерана ВВВ. також
    компанія надає 30% -ву знижку для однієї особи,
    супроводжуючого ветерана.Авіакомпанія «Сибір» регулярно напередодні святкування Дня
    перемоги надає пільгові тарифи для ветеранів. дія цих
    знижок обмежена, як правило, акція проходить з 15 квітня по 31 травня.
    Ціна квитка в такому випадку, наприклад, в цьому році, склала 50
    рублів в одну сторону і 75 рублів в обидва боки на будь-який рейс в
    межах Росії.

    Різні авіакомпанії можуть проводити подібні акції в різний
    час, доцільно перед купівлею квитка з'ясувати, чи діють в
    Вас період будь-які знижки.

Пільги на авіаквитки в Україні

  • Пільги інвалідам Право українських інвалідів на допомогу держави було
    закріплено ще в 1991 році законом «Про основи соціальної
    захищеності інвалідів в Україні ». Стаття 38-1 цього закону
    встановлює право інвалідів купувати квитки на поїзд і літак з
    50% -ної скідкой.Текст закону звучить так:

    Інваліди, діти-інваліди та особи, які супроводжують інвалідів
    першої групи або дітей-інвалідів (не більш одного супроводжуючого
    інваліда або дитину-інваліда), мають право на 50-відсоткову знижку
    вартості проїзду по внутрішніх лініях (маршрутах) залізничного,
    водного, повітряного і автомобільного транспортом в період з 1
    жовтня по 15 травня ». Те ж саме стосується яка супроводжує інваліда 1
    групи (їм може бути тільки одна людина).

    Вона живе в Атланті, заміжня, має двох дорослих дітей і двох онуків. Він служив спеціальним консультантом для служби реабілітації Арканзасу і розробки системи Управління охорони здоров'я та соціальних служб. Він колишній директор по визначенню інвалідності в арканзаська управлінні соціального забезпечення. Гровер приєднався до Залу слави Арканзасу, Зал слави плавання в Арканзасі, редактор і автор численних статей про здоров'я, постановці цілей і інших пов'язаних зі здоров'ям питаннях. У нього і його дружини Хелен двоє дітей і онука.

    Виконавчий директор - Фонд ДОСЛІДЖЕНЬ скринінгу спинного мозком в Південній Кароліні. Кетрін є виконавчим директором Фонду досліджень скринінгу спинного мозку в Південній Кароліні, який проводить дослідження для кращого розуміння причин і стратегій ефективного лікування паралічу, втрати чутливості та інших наслідків захворювань і травм спинного мозку.

    Придбати ці пільгові квитки можна в будь-якій компанії,
    здійснює транспортні перевезення на території України, поза
    Залежно від їх форм власності та підпорядкування. це обумовлюється
    в законі «Про транспорт», прийнятому Верховною Радою в 1994 році.

    Для того, щоб придбати пільговий квиток, необхідно
    пред'явити касиру посвідчення встановленого зразка.

    Керол Грей - Зеландія, Мічиган Соціальні історії - письменник, оратор, експерт по предмету. Вона є видатним міжнародним доповідачем на семінарах і завершила понад тисячу презентацій. Вона відома тим, що займається розробкою соціальних історій, шанованої, заснованої на доказах практикою, яка використовується у всьому світі людьми різного віку з аутизмом.

    Керол отримала численні нагороди за внесок в освіту і благополуччя людей з аутизмом у всьому світі. Він дуже добре усвідомлював, що відбувається з багатьма нашими ветеранами, що зіткнулися з виснажливими травмами, і обіцяв змінити своє життя, а також самостійно. Його місія - допомогти ветеранам повернутися в активний, а не сидячий спосіб життя дозвілля. Роберт є засновником Центральної групи підтримки відпочинку в Амфітеі в штаті Огайо.

  • очікувані
    перспективи Незважаючи на те, що закон про пільгові квитки для інвалідів на
    Україна все ще діє, Верховна Рада вже розглядає
    законопроект, покликаний замінити пільги пенсіонерам і інвалідам
    адресною допомогою. Імовірно він буде прийнятий в кінці 2014 року.
    Одним словом, на Україну чекає монетизація. Залишається сподіватися, що там
    вона буде протікати більш м'яко і спокійно, ніж в Росії в 2005 году.Спеціальних знижок на авіаквитки для пенсіонерів, як таких,
    закон не передбачає. Однак авіакомпанії часто виявляють
    ініціативу і продають пільгові квитки для деяких категорій громадян.
    Про таких акціях слід дізнаватися безпосередньо в тому аеропорту,
    який здійснює подібні рейси.

Висновок

Резюмуючи сказане вище, можна стверджувати:

  • У Росії законодавчо закріплених пільг (на рівні
    Федерального законодавства) для інвалідів та пенсіонерів на
    авіаперевезення немає. Діють лише приватні ініціативи і постанови
    обласної влади і авіакомпаній;
  • інваліди в Україні мають право на 50% -ний квиток, а раз на рік,
    з 01 жовтня по 15 травня - на безкоштовний проїзд;
  • пенсіонери, як Україна, так і Росії, не мають ніяких пільг
    для авіатранспортних перевезень. Такі пільги можуть здійснюватися
    авіакомпаніями в приватному порядку в формі продажу квитків зі знижкою.

Бажаємо вдалого польоту!

Він був першою людиною з важкими формами інвалідності, який закінчив Лідерську Флориду і Лідерство Таллахассі, а також один із засновників Флоридського Дня Розумного Спадщини. Він працює повний робочий день для штату Флорида в Агентстві осіб з обмеженими можливостями в новому вікні. Харріс є виконавчим директором паралізованих ветеранів Мічигану. Хонг є координатором підтримки травми спинного мозку в Атланті, штат Джорджія. Вона також є членом Комітету групи ресурсів інвалідів і членом розподільного комітету Спеціального фонду по травмах мозку і спинного мозку, Грузія.


Чому?
А де ж тут ціна авіаквитків?