Реклама
Реклама
Реклама

Курська «Європа» отримає критий парк атракціонів

3900 переглядів

Критий парк атракціонів, який відкриється в 2016 році в ТРЦ «Європа» в Курську Він стане найбільшим в Росії, стверджує в офіційному листі до девелоперу проектувальник парку - компанія KCC Entertainment Design.

Загальний обсяг інвестицій в проект парку складе більше 2 млрд. Руб.

Загальна площа парку становитиме 20 000 кв. м. У немає розміститься більше 300 різних видів атракціонів, включаючи лазерний лабіринт, скалодром, мотузковий парк, каруселі, автогонки і батути. Зона екстремальних атракціонів з водними гірками, вежею падіння і американськими гірками займе площу 5 500 кв. м. Загальна протяжність трас гірок складе 560 метрів і пройде над усією розважальною зоною комплексу.

Загальна протяжність трас гірок складе 560 метрів і пройде над усією розважальною зоною комплексу

Атракціони екстремальної зони, за прогнозами проектувальника, стануть потужним генератором для відвідувачів трафіку, особливо в умовах мінливої ​​структури споживання.

У проект парку також увійдуть 9-зальний кінотеатр «Сінема 5» в залом IMAX, 4 ресторани, фудкорт на 18 концепцій.

Критий парк атракціонів почне свою роботу разом з відкриттям торгово-розважального центру «Європа», яке намічено на IV квартал 2016 року.

Retail .ru

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.