Реклама
Реклама
Реклама

Совіньон

09-03-2017

09-03-2017

Совіньон давно користується популярністю серед одеситів і гостей міста. Це один з найкрасивіших і привабливих районів Одеси, який є синонімом благополуччя і достатку.

У 1997 р виникла ідея побудувати котеджне селище в безпосередній близькості до міста, з мальовничою природою та чистим повітрям. Планувалося освоїти близько 500 гектарів землі і створити житловий масив з розвиненою інфраструктурою. Так з'явився Совіньон, названий на честь одного з найпопулярніших сортів вінограда.На сьогоднішній день він складається з декількох мікрорайонів Совіньон-1, Совіньон-2, Совіньон-3, Совіньон-4, що відрізняється за чисельністю населення, розмірами ділянок та архітектури.

На пляжах Совіньона відкривається дивовижний вид на море. Приватні пляжі приваблюють відпочиваючих різноманітністю ресторанів, магазинів і розважальних закладів і чистотою. Є і громадські пляжі, де зручностей не так багато, але є сонце, море, чисте повітря, велика кількість дерев і чагарників. У розвиненій інфраструктурі Совіньона є все, що необхідно для комфортного життя: магазини, аптеки, перукарні, дитячі майданчики, ресторани, оздоровчі центри та інші блага цивілізації.

Сьогодні Совіньон - це бренд благополуччя, безпеки, процвітання і багатства. Тут можна забути про міську метушню, зануритися в райське атмосферу-жити і проводити час з радістю і комфортом.

Варіанти будинків, котеджів і ділянок на будь-який смак і бюджет вибираєте у нас на сайті.

Нерухомість в Совіньоні