Реклама
Реклама
Реклама

ательє для собак - Найцікавіше в блогах


Eliyagu Субота, 30 Жовтня 2010 р 11:17 ( посилання )

Хутряна ательє, ательє модельного одягу, ательє з пошиття верхнього одягу, весільне ательє, ательє по виготовленню маскарадних костюмів , Пошиття бальних суконь, ательє для джентльменів - в принципі можна продовжувати перераховувати. І всі ці ательє - це підприємства, які не просто одягають, вони здійснюють Ваші мрії, намагаються виконати Ваше замовлення в одязі з максимальним відповідністю замовлення і в той же час «прислухаючись» веянью моди.
А тепер додамо в іменування всіх цих підприємств слово «собака». Тобишь всі ці ательє працюють для чотириногих наших вихованців. А ще ... це одне ательє, ательє для собак . Вірніше буде сказати для людей бажаючих, щоб їх вихованець виглядав належним чином з його точки зору.
Хтось вважає, що собака мерзне, кому-то лінь кожен раз після прогулянки з собакою мити її, у кого-то з'явилося бажання одягнути свого вихованця до торжества - ну наприклад, до власного весілля . І чтоже, всі починають шити самі? Або в місті є маса невеликих ательє, які займаються пошиттям різних гардеробів для собак? Може вони і є, але їх не так багато як для людей. І тим більше велика рідкість, коли в одному місці Ви зможете отримати і всю необхідну одяг, і взуття для собак, і лежаки ...
Серед компаній зустрічаються різні, є і перекупники, є і невеликі ательє з пошиття одягу для декоративних порід, є потреба майстрині, що шиють одяг виключно для певної собаки.
Але зустрічаються і справжні собачі кутюр'є, до яких до початку сезону вишиковується черга. А в сезон - просто не пробитися. Звичайно, майстер може зшити комбінезон для собаки - він буде практичний, зручний, за розміром ... Але, якщо цей комбінезон буде проводитися в ательє за промірами, у справжнього майстра ... Можете не вірити, але комбінезон буде примірятися не один раз. І строгість, з якої будуть відслідковуватися найменші нюанси, перевищить вимогливість будь-якого «людського» модельєра. А причина вимогливості маститого собачого кутюр'є проста - собака все розуміє, а сказати нічого не може.
Справжній майстер з пошиття одягу для собак не просто збирає гарний костюм, який буде кидатися в очі перехожим. Майстер буде враховувати особливості породи, активність самої собаки, алергенність, при виборі матеріалів для костюма (теже англійські бульдоги не всяку одяг переноситимуть спокійно і без роздратування, а одяг для йорков доведеться шити з оглядкою на особливості їх вовни ...), побажання власника собаки і звичайно озираючись на зручність шкарпетки його твори. Перед собачим модельєром встають відразу кілька питань, на які йому треба дати єдино правильну відповідь у вигляді вдалою обновки для чергового чотириногого клієнта.
Що таке мода для собак? Багато хто відразу приведуть в приклад яскраві, гламурні, блискучі попонки, шапочки, бантики ... І тільки деякі назвуть будь-які параметри або стилі ... Може бути, хтось з іронією помітить: «А що смокінг одягати чи що ?! »
Думаю, описувати свою точку зору тут поки не варто, а ось запропонувати всім відвідати клуб собачої моди - варто. На основі компанії з пошиття одягу для собак був організований інтернет клуб модного одягу для собак. У цьому клубі є не тільки основні можливості по спілкуванню, як у більшості інтернет спільнот, але і можливість поговорити з дизайнером ательє для собак. Висловити свою думку і побажання. Дізнатися про доцільність того чи іншого предмета собачого гардероба. А також зробити попереднє замовлення для свого вихованця.
Звичайно, можна обговорити аксесуари для собак - нашийники, лежаки, перенесення, повідці ... Отримати грамотну ветеринарну консультацію від партнерів клубу. І, звичайно ж, якщо є бажання, отримати додаткові пільги по картці клубу у партнерів клубу собачої моди. У клубі є спеціальна рубрика про партнерство, де можна ознайомитися зі знижками і привілеями.
Спеціальна фотогалерея надасть можливість самому побачити, в фарбах, як проводиться показ моди для собак . Клуб собаководів не тільки сам влаштовує покази, але й бере участь у подібних шоу на виставках, на собачих виставках, як європейського масштабу, так і породних ...
Оптовикам теж буде, чим зайнятися в клубі. Адже тут не тільки роздріб, стиль і мода. У клубі можна домовитися про співпрацю і оптових поставках. Компанія з пошиття одягу для собак - це не тільки одиничні замовлення для собачого ательє, але і пошиття серійної одягу в масовому масштабі.
Якщо на початку розвитку даної галузі одяг проводилася в основному практична (непромокаючий і тепла), то тепер можна отримати повний спектр гардероба. І одягнути свого вихованця на випадок відпочинок з собакою. На той випадок, якщо Ви зі своїм чотириногим другом надумаєте виїхати за межі району, відвідати ресторан або клуб, нарешті, просто «вийти у світ» ...
Під кінець хотілося б зауважити про останньому європейському перебігу в страхуванні - про страхування собак. Зараз це не обов'язкове страхування, але думаю вже сьогодні варто задуматися про цивільну відповідальність власника собаки (особливо це стосується власників великих собак і мисливських) - адже все буває. Серед партнерів клубу є компанія , Готова зайнятися цим питанням, в разі наявності певної кількості бажаючих, зацікавлених людей.

Eliyagu Субота, 30 Жовтня 2010 р 11:08 ( посилання )

У Вас є свій стиль? Свій напрямок в житті, одязі, прикрасах? Так звана манера підношення себе людям, суспільству ... Або ж Ви просто все робите як вийти, одягаєтеся в те, що потрапить під руку, а прикраси Вас зовсім не цікавлять? А може Ви вважаєте подібну манеру поведінки - своїм стилем і постійно це підкреслюєте?
Давайте спробуємо розбити суспільство людей на кілька видів підношення себе суспільству:
1. Практичний - як мені здається найбільш поширений варіант стилю. І одягається виходячи з того, щоб ніщо не заважало, і ведуть себе так, щоб клопоту не доставляти ні собі, ні оточуючим. Та й рухів виробляють Як мінімуму, виходячи з практичності.
2. Стильно-елегантний - з цим дещо складніше. Цьому типу треба не тільки витримати самого себе в стилі (одягнутися належно, виглядати належно, відвідувати тільки відповідні заклади, та й знайомства повинні відповідати елегантному стилю), але і все з чим або з ким стикається подібний індивідуум теж має збігатися з його думкою і баченням .
3. розхлябаний - думаю тут все просто. Як би не намагався виглядати, все одно виходить мішкувато, розв'язно, ненароком. Та й оточення його більше схоже на вокзал - щоб щось знайти, краще звернутися в довідкову.
4. Стиляга - не можна сказати, що він елегантний, але і те, що в ньому немає будь-якої родзинки - теж не скажеш. Це людина, яка однаково вільно може пообідати в шикарному ресторані, а через день забігти перекусити в «бігмачную».
5. Модник (ца) - це визначення важкувато. Здавалося б, і виглядає непогано, але, як то кажуть - смаку немає. І прикраси дорогі - але не в'яжуться вони з закусочної. Загалом - це людина, що живе за принципом - мені подобається ..., а інша справа наживна.
А тепер давайте подивимося на собак, які волею долі або рухом моди, потрапили в руки людей певного стилю.
Ну, з першим все зрозуміло. І собака буде підібрана під стать - щоб менше вовни було, щоб вигулювати доводилося якомога менше, щоб не втрачати часу. Щоб на аксесуари для собаки не витрачатися багато. Такий, якщо і вирішить прикупити одяг для своєї собаки, то це буде практичний комбінезон. Без всяких надмірностей. Правда, він може переплатити і взяти подорожче, але тільки в тому випадку, якщо за різницю в ціні якість одягу буде в рази вище. Думаю, серед собак практикам більше підійдуть фокси або такси.
Другий варіант, думаю, буде і з собакою витримувати Свій стиль. Якщо сам (сама) він стрункий, акуратний і елегантний, то і собака повинна виглядати відповідним чином. Порода буде підбиратися виходячи з останніх віянь моди, з оглядкою на «думку світла», ну і звичайно собака повинна підходити по своєму статурі до параметрів власника (власниці). Також не прийнятно буде «вийти у світ» з собакою, на якій нічого немає. Одяг повинен бути ... При цьому і фасон одягу і тон повинні збігатися зі стилем власника. Якщо господар вирішив вийти в чорному костюмі, то собака цілком може надати, або в контраст йому - в білому, або в подібному ж тоні, але кілька відрізняючись по крою. І звичайно костюм для собаки буде не просто куплений в магазині, а пошитий в ательє . В ательє і до того ж не в останньому за рангом. І замовлення буде виконуватися з періодичної приміркою, підгонкою і доробками. Серед порід напевно для таких людей більше підійдуть голі, хорти, доги ...
Третій пункт нашого дослідження ... Я не можу сказати, що собаці не пощастить - адже завжди можна буде підібрати з підлоги щось їстівне, та й на калюжу в кутку навряд чи хто лаятися стане ... Вибір породи - напевно в більшості випадків це буде хтось то з кокеров або пуделів. Вони не вимагають чогось особливого, але в той же час і не забувають образ. Правда образ то і не буде - не по стилю. Так і пройдуть по життю собака і людина - кожен без особливих запитів і обидва розхлябаний, кожен особливо не звертає уваги на свою зовнішність, але ... кожен з цієї пари буде міцно дорожити іншому.
Стиляга. Серед порід відібрати стилягу, хм ... Напевно це англійський бульдог буде. У такій співдружності не віддаватиме пріоритетів кому або - обидва будуть на рівних. Якщо підемо купатися - обидва просто побіжать із задоволенням похлюпатися або полакать води. Якщо мова зайде про вимушене появі в суспільстві, то обидва будуть в костюмах, але ..., думаю, хтось все ж замість сорочки, надіне майку, і обидва з задоволенням натягнутий набакир кепку. Міцна дружба в цій парі - закономірність. І дружба перейде в щось більше, за дуже короткий проміжок часу.
Стрази, дорогі ресторани, лімузини, височенні підбори або фарбування волосся на догоду собі. Мода для такої людини - це скоріше просто слово, а вийти за модою - просто одягнути на себе стільки, щоб все оберталися і цокали мовою. Порода для такої людини - перш за все, повинна відповідати на питання - А, що сьогодні модно? І собака буде заводиться для того, щоб відвідати кабачок з собачкою (мупсіком) щоб відповідати сьогоднішньому думку натовпу. Собака буде одягатися - тому, що зараз це модно. Собаку стануть носити в сумці-перенесенні на руках, тому, що це стильно. Собаку прикрасять бантиками і біжутерією - так повинно бути. Складно сказати, що у такої пари є дружба чи якісь почуття один до одного, але ж вони продовжують бути ... Може, просто сердечності собаки вистачає на обох?
Ви вже визначилися, який у Вас стиль, до якого виду ви можете себе віднести, і так чи йдуть справи з собакою, з Вашої собакою? А може я не правий? І це тільки моя думка - тоді, може, Ви скажете як у Вас і який стиль я упустив? Давайте говорити ...

Eliyagu Субота, 30 Жовтня 2010 р 9:41 ( посилання )

Ну що ж собачники, давайте, поговоримо про те, як хто пов'язує свій автомобіль з собакою. Хто як купував автомобіль, з якими цілями і які умови дотримувався? Адже напевно в будинку спочатку з'явилася собака, а потім вже автомобіль. Хоча звичайно не у всіх так.

Почну з себе ... Собаки в мене були, практично завжди, і до одруження, і після ...

Поки жив один (ну звичайно з собакою, тоді у мене був метис коллі з «німцем») не особливо вдавався в нюанси по перевезення собаки в машині - в розпорядженні пса було практично все заднє сидіння. А то, що майже вся машина була в вовни, так мене це не особливо хвилювало.

Далі пішла одруження, потім діти ... Місця в машині стало вимагатися більше і за чистоту в салоні автомобіля, теж стало діставатися.

На жаль, собака не дожила і до року старшу дитину ... Але як більшість собачників знає, якщо собака вже була, то все одно, рано чи пізно з'явиться знову. Ось і у мене, правда, через майже 6 років після народження старшого, знову з'явився собака в сім'ї. На цей раз гладкошерстий фокстер'єр.

Отже, що ми маємо: дружина, вже двоє дітей (6 і 3 роки) і фокс ... Так, ось ще що, забув згадати, що жила, та й живе донині у нас перська кішка. Але вона «невиїзних» - квартиру не покидає практично ніколи. Їй вже 12 років.

Але повернемося до наболілого. В силу великого сімейства, було вирішено (в основному мною) взяти велику машину, щоб всі могли там нормально розміститися. На пробу була взята Ауді 100 в 44-ий кузові, але на «сарай» грошей не вистачило, а тому довелося задовольнятися седаном. Звичайно по відношенню до минулих «жигулям», «гольфу» і іншим малолітражок - це була просто величезна машина.

Але і в ній місця не багато, як виявилося. А відокремити собаку від дітей просто не вийшло - тому і шерсть була у всіх дитячих речах і по всій машині. Хоч фокс і не «линючий».

Ауді я розбив, так склалося ... І, помінуя про минулі незручності вирішив брати щось велике, а так як живу в області, то бажано повнопривідне. Взяв ... б ... Форд Експлорер «махрового року» ... Але як же він мені до душі припав - собака стала пересуватися в багажнику (при цьому могла абсолютно спокійно там рухатися), діти розмістилися на задньому дивані, ну і ми з дружиною попереду.

Ну, здавалося б, все чудово ... Але тільки старість стала позначатися, і дуже швидко. Через три роки майже відвалилися передні двері, прогнили задні крила - але за рахунок рами «джип» продовжував рухатися і досить спритно.

Але потім настали тяжкі часи і те, що фордик їв практично 20, а то і більше літрів 92-го - це стало для мене перебором. Крім того, він став сипатися, не так як «жигулі», але відчутно.

І ось зі зміною робочого місця, на сімейній раді було вирішено змінити і «колеса». На цей раз взяли сімейний «ридван» - Додж Караван. Для економії взяли з найменшим двигуном - 2,4, а так як брали в кредит, то і комплектація автомобілі - нульова.

На мінівені ми з'їздили на море всією родиною - два роки поспіль. У каравані уміщається практично всі (ну іноді хочеться вийняти третій ряд сидінь). Але як то кажуть: хто не про що не мріє, той не живе. Ось тепер маючи класний автомобіль, дуже хочеться його збільшити. І коли час прийде міняти машину (якщо звичайно воно прийде), я думаю, візьмемо Гранд Караван і з дизельним двигуном.

Ось така еволюція. І мені здається, наявність собаки в будинку, накладає не останню роль на вибір автомобіля.

Тепер я готовий додати, що деякі автогіганти стали більше приділяти уваги на автолюбителів, у яких є домашні тварини. І серед них виділяється Хонда. Цей концерн випустив уже не одну модель автомобіля, пристосовану під перевезення собак, якщо пройтися пошукачем (навіть у нас в новинах в архіві є пара фото) в мережі, можна знайти фотографії хонди, спеціально пристосованої для пересування разом з собакою. При цьому зручності Вашого вихованця приділено дуже багато уваги.

Ну звичайно стали випускатися деякі аксесуари для транспортування собак в автомобілі. А власники собак, стали купувати легкі комбінезони вихованцям, щоб шерсть не розліталася по всьому салону.

У тому числі і моє ательє готове прийняти замовлення для виготовлення одягу для собак - щоб можна було перевозити в салоні машини.


І чтоже, всі починають шити самі?
Або в місті є маса невеликих ательє, які займаються пошиттям різних гардеробів для собак?
Що таке мода для собак?
Свій напрямок в житті, одязі, прикрасах?
Або ж Ви просто все робите як вийти, одягаєтеся в те, що потрапить під руку, а прикраси Вас зовсім не цікавлять?
А може Ви вважаєте подібну манеру поведінки - своїм стилем і постійно це підкреслюєте?
Порода для такої людини - перш за все, повинна відповідати на питання - А, що сьогодні модно?
Може, просто сердечності собаки вистачає на обох?
Ви вже визначилися, який у Вас стиль, до якого виду ви можете себе віднести, і так чи йдуть справи з собакою, з Вашої собакою?
А може я не правий?