Реклама
Реклама
Реклама

Подарунки в Харкові

знайти хороший подарунок в Харкові - все одно, що знайти голку в копиці сіна. Здавалося б, вибір досить широкий, а асортимент пропозиції в першій столиці України іноді легко затьмарює київський. Але, все ж, кажучи «хороший подарунок», ми маємо на увазі щось ексклюзивне. І ось його-то знайти вже не так просто. Що ж, незалежно від того, чи є у вас час до найближчого свята або вже після обіду потрібно мчати стрімголов, щоб вибрати хоч щось до сьогоднішньої вечірці, давайте вирушимо на пошуки гарного подарунка в Харкові.

Магазин подарунків: Харків в парі фактів


На території Харкова працює півтори сотні магазинів, що спеціалізуються на подарунках. Так що надавати повний список було б справою довгою і, відверто кажучи, марними.


Класичний магазин подарунків в Харкові є інтернет-майданчик або відділ в торговому центрі, який займається продажем приколів, сувенірів, футболок, нанесенням ваших зображень на текстиль або кераміку. Добре, якщо почуття гумору у вас, у одержувача і у власника магазину збігається, інакше ваш вибір буде обмежений досить вузьким спектром "неюморістіческой" ювелірки і шкіряних аксесуарів.


Втім, безвихідної ситуації назвати все ж не можна. Серед численних магазинів подарунків Харкова можна відзначити "Prezent Club" за його достаток дерев'яних виробів (в тому числі, ігрових наборів), "Браво" і "Модні подарунки" за їх всюдисущі магазини, "Зелений сад" за газон-вазони класику, "Emozzi "за оригінальний підхід до подарункового справі, Торговий дім" Срібне місто "за асортимент. Втім, це - ще не все місця, де можна знайти достойну річ.
Де шукати?
Ми часто вирушаємо за подарунками в великі торгові центри, нехтуючи невеликими магазинами ексклюзивних речей. А потім, раптом, на весіллі виявляються чотири однакових пледа або два абсолютно ідентичних сервізу. Щоб знайти оригінальний подарунок в Харкові, необхідно відправлятися в невеликі майстерні та приватні лавочки. Ексклюзивні подарунки мешкають саме там. Наприклад, в ювелірній майстерні на Гагаріна або на Короленка.
Інша справа, якщо ви задалися пошуками техніки в подарунок. Власне кажучи, в Харкові кілька великих магазинів техніки, які можуть вважатися кращими: Електродом і Фокстрот.
Самий «ледачий» варіант - замовити подарунок в інтернет-магазині. Про це ми поговоримо трохи пізніше, а поки тільки варто зауважити, що харківські інтернет-магазини гарні різноманітністю подарунків. Тому, якщо терміни підтискають, а фізичної можливості вискочити навіть в торговий центр навпроти, не те, що шукати майстерню авторських прикрас, у вас немає, то сміливо звертайтеся в Інтернет. Вам там обов'язково допоможуть.
Що брати?
В якості подарунка може підійти абсолютно будь-яка річ, хоч морська раковина або мішок льодяників. Тут, як то кажуть, головне підхід і відповідне оформлення. Однак, якщо вже ви задалися питанням «як знайти подарунок в Харкові», то, напевно, вас цікавлять більш практичні поради. І вони у нас є.
По-перше, можна і потрібно дарувати конкретні речі. Інша справа, що підходити до цієї справи потрібно дуже грунтовно: дізнатися, що конкретно хоче обдарований і «забронювати» за собою право дарувати саме цю річ. Іншими словами, якщо ви вирішуєте подарувати комплектуючі для комп'ютера або аксесуари автомобіля, які на сьогоднішній день найпопулярніші серед практичних. Так що сюрпризу, на жаль, не вийде.
По-друге, добре дарувати нестандартні подарунки - наприклад, розваги або заходи. Зазвичай це: стрибки з парашутом, різні майстер-класи або вечірки, куди можна запросити чарівних офіціантів або офіціанток. Всупереч переконання, що це коштує дорого, більшість нестандартних ідей в Харкові здійснюється за невеликі гроші.
По-третє, намагайтеся враховувати інтереси тієї людини, яку ви плануєте ощасливити. Подарунок для рибалки все ж краще шукати в спеціалізованому магазині, а не сподіватися, що йому підійде майстер-клас по виготовленню суші. Немає конкретних переваг? Тоді дивіться попередній абзац.
Як замовити?
Сьогодні штатні магазини і інтернет-магазини виявилися, в общем-то, на рівних умовах. Справа в тому, що принцип «прийшов-побачив-купив» сьогодні діє далеко не у всіх харківських торгових точках. Часто потрібну модель: будь то пилосос або двірники на автомобіль потрібно замовляти і чекати кілька днів, а то і тижнів. Ось цей час непогано мати в запасі.
Деякі інтернет-магазини забезпечують доставку потрібного вам товару з інших країн. В цьому випадку, подарунком непогано перейнятися за місяць до передбачуваного події.
Якщо ж потрібен варіант експрес-подарунка, тоді вас дуже виручать подарункові сертифікати. Це чарівні квитки в світ вільного вибору: біжутерії та ювелірних виробів, одягу та взуття, комп'ютерної техніки та туристичних путівок, розваг і заходів.
Купити хороший подарунок в Харкові можна за будь-яку суму, хоч за сто гривень, хоч за тисячу. А достаток інтернет-майданчиків в місті дозволяє знайти найкращі умови для кожної речі або ідеї, яку ви розглядаєте як подарунок.

Де шукати?
Що брати?
Немає конкретних переваг?
Як замовити?