Реклама
Реклама
Реклама

«Леруа Мерлен» відкриє магазин нового формату

9487 переглядів

ФСК «Лідер» і «Леруа Мерлен» повідомляють про укладення партнерської угоди, в рамках якого в UP-кварталі «Сколковскій» буде відкритий перший в Росії магазин нового формату - «Леруа Мерлен Квартира».

Він розміститься в окремому павільйоні на ділянці в 330 кв Він розміститься в окремому павільйоні на ділянці в 330 кв. м., де будуть побудовані експозиції дизайнерських проектів обробки квартир, адаптованих відповідно до квартірографіі UP-кварталу «Сколковскій». Площа павільйону складе 140 кв. м.

«Наша компанія регулярно пробує нові формати взаємодії з покупцем. Відкриття павільйону прямо на території комплексу знімає з жителів значну частину проблем, пов'язаних з обробкою, придбанням необхідних матеріалів і навіть дизайном майбутньої квартири, - каже Павло Бризгалов, директор зі стратегічного розвитку ФСК «Лідер». - Крім того, наявність павільйону поруч з ЖК, основна частина жителів якого робить або планує робити ремонт, зніме навантаження на дорожню ситуацію: за статистикою, за період ремонту людина, в середньому, відвідує будівельний магазин не менше десяти разів. З огляду на кількість квартир в UP-кварталі «Сколковскій», відкриття магазину дозволить знизити трафік на 10 000 поїздок на рік ».

Асортимент проектів формувався виходячи з потреб майбутніх мешканців: стилістичні рішення були обрані на основі дослідження аудиторії покупців «Сколковского».

«Ми постаралися мінімізувати для жителів рівень стресу від ремонту, дати прозору кошторис з зрозумілими, низькими цінами; готовий, що важливо, безкоштовний дизайн-проект, скоротити до нуля кількість поїздок в магазин і максимально наблизити радість переїзду в нове житло, - розповідає Олександр Белухин, керівник проекту з боку «Леруа Мерлен».

Своїх перших відвідувачів магазин прийме вже в січні 2018 року.

Конкурент «Леруа», компанія OBI, також розглядає можливість розвитку магазинів малого формату .

Retail.ru

Стаття відноситься до тематиками: DIY, товари для будинку, меблі Поділитися публікацією: Джерело: Retail.ru Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.