Реклама
Реклама
Реклама

«Ашан» посилює позиції в Тюмені

1592 перегляду

Компанія «Ашан» 7 грудня 2016 року відкрила другий гіпермаркет в Тюмені.

Новий магазин розташований в ТРЦ «Стар Сіті Молл» за адресою: м Тюмень, вул Новий магазин розташований в ТРЦ «Стар Сіті Молл» за адресою: м Тюмень, вул. Тимофія Чарково, 60. Загальна площа гіпермаркету складає 7 584 квадратних метра, торгова - 4 750 квадратних метрів. «Ашан Сіті Тюмень» пропонує своїм клієнтам 15 000 найменувань як продовольчих, так і непродовольчих товарів. На полицях магазину представлені, в тому числі і товари місцевих виробників. В цілому, компанія співпрацює з 20 Тюменський постачальниками. Рітейлер допомагає постачальникам вийти на федеральний, і навіть міжнародний рівень. Так, кондитерські вироби, вироблені в Росії під ВТМ «Ашана», потрапили на полиці італійських магазинів.

Також в «Ашан Сіті Тюмень» працює пункт видачі замовлень інтернет-магазину Auchan.ru, який забезпечує покупців асортиментом товарів за низькими цінами, що відповідають віртуальному гіпермаркету площею 50 000 квадратних метрів. Інвестиції у відкриття гіпермаркету склали 386 млн рублів.

Retail.ru

Поділитися публікацією: Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.