Реклама
Реклама
Реклама

Новини Одеси - Правоохоронці вилучили у двох жителів Одеської області арсенал зброї та боєприпасів

цею материал Доступний по-русски

Відкрито кримінальне провадження по Статті про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження по Статті про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України

Тривають відповідні оперативні заходи \ фото УНІАН

Читайте також В Одесі затримали місцевого жителя за незаконний збут зброї і боєприпасів

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області, напередодні під час проведення санкціонованих обшуків з незаконного обігу вилучено вогнепальну і холодну зброю та боєприпаси.

Відзначається, що в рамках проведення оперативно-профілактичного відпрацювання співробітники Подільського відділу поліції провели ряд обшуків в домоволодіннях кількох жителів Любашівського району. У одного з них вилучено дві гвинтівки й кулемет , В іншого - пістолет Марголіна, запчастини для зброї і близько 200 патронів. Зброю вилучено та направлено на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу ( "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами").

тривають відповідні оперативні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter