Реклама
Реклама
Реклама

Відпустка для військовослужбовця в Україні - що змінює підписаний Порошенко закон

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

25 червня 2018, 15:27 Переглядів: 25 червня 2018, 15:27 Переглядів:   Фото: president

Фото: president.gov.ua.

Президент України Петро Порошенко підписав закон № 5512 "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" (щодо неврахування часу проїзду в межах України до місця проведення відпустки і назад). Така інформація вказана в картці законопроекту на офіційному сайті Верховної Ради.

Закон, який раніше підтримав український парламент , Виключає час, проведений в дорозі, із загальної кількості днів відпустки військовослужбовців.

Згідно з прийнятим документом, час, необхідний для проїзду в межах України до місця проведення щорічної основної відпустки і назад, не буде враховуватися в відпустку військовослужбовців, якщо цей час не перевищує двох діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У разі відпуску за сімейними обставинами та з інших поважних причин в особливий період під час військового стану не будуть зараховувати в період відпустки час, проведений в дорозі до місця його проведення і назад, якщо воно не перевищує добу.

Закон вступить в силу на наступний день після публікації.

Нагадаємо, в Україні відновили державну програму, що дозволяє переселенцям придбати квартиру , Сплативши тільки 50 відсотків її вартості.

На 2018 рік через держбюджету на житло для внутрішньо переміщених осіб держава виділила 100 мільйонів гривень. Це в три рази більше ніж у 2017 році. Пільговими умовами можуть скористатися не тільки переселенці, а й учасники АТО .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Нові правила розрахунку відпусток для військовослужбовців: Порошенко підписав закон". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ