Реклама
Реклама
Реклама

Скільки платять військовим в Сирії за службу за контрактом

  1. Як потрапити в контрактники в Сирію
  2. Зарплата контрактників в Сирії
  3. Скільки платять в Сирії російським офіцерам
  4. Оплата в разі загибелі або інвалідності солдата
  5. Як живуть російські контрактники в Сирії сьогодні

Проходження служби в Сирії, де в даний час проходять військові операції, здійснюється для громадян Росії шляхом укладення контракту. Мінімальний термін дії даного документа - 6 місяців, проходження служби проходить на території гарячої точки, тому до відбору кандидатів на службу пред'являються певні вимоги. Про них, а також про те, скільки платять контрактникам в Сирії і поговоримо в нашій статті.

Як потрапити в контрактники в Сирію

Для того щоб потрапити в Сирію в групу російських військових, які беруть участь в проведенні спеціальних операцій, потрібно укласти контракт. Оформлення контракту проводиться на підставі наступних даних:

  • Перевірки на професійну придатність;
  • Проходження медичного огляду;
  • Перевірки на наявність судимості і наявність обмежень.

Щоб потрапити на контрактну основу до Сирії, потрібно звернутися до військкомату за місцем обліку або в штаб військової частини при проходженні строкової військової служби. Рішення про відправку приймається після закінчення трьох місяців. У громадянина, який бажає вступити на військову службу за контрактом, повинна бути затребувана військово-облікова спеціальність, це підвищує шанси на зарахування в контрактники.

На підставі направлення від військкомату або штабу військової частини призначається медичний огляд, який включає в себе проходження медичної комісії та спеціальних психологічних тестів. За результатами цього обстеження приймається рішення про придатність або непридатність до військової служби за контрактом. Паралельно проводиться перевірка через ФСБ на наявність судимості та інших залучень до відповідальності, готується характеристика від військової частини, де громадянин проходить строкову службу.

За результатами всіх процедур приймається рішення про те, чи підходить громадянин для проходження військової служби за контрактом та чи відповідає він поставленим вимогам. У разі позитивного рішення готується контракт для укладення та готується направлення на проходження служби за контрактом.

Зарплата контрактників в Сирії

В цієї статті ми розповідаємо, яка зарплата у військовослужбовців в Росії. А скільки отримують контрактники-добровольці в Сирії? Рівень заробітної плати при проходженні військової служби за контрактом в Сирії залежить від декількох факторів. До обліку приймається військове звання і військово-облікова спеціальність, роль військового в проведенні бойових дій, термін контракту і наявність нагород у контрактника. Додатково дізнайтеся, яка зарплата у стюардеси.

Додатково читайте, яка зарплата у футболіста Олександра Кокоріна . і скільки отримують директори шкіл .

Середній рівень зарплати військовослужбовця в Сирії становить 150-200 тис. Рублів на місяць, зарплата перераховується щомісяця, можливі різні доплати до основної зарплати. При наявності високого військового звання чи досвіду у військовослужбовця в організації і проведенні військових дій рівень його зарплати може бути вище 200 тис. Рублів на місяць. Це менше, ніж у співробітників митної служби .

Перед безпосередньою відправкою на службу за контрактом організовується перевірка знань і навчання, яке дозволяє переконатися в тому, що військовослужбовець дійсно має можливості для організації та участі у військових операціях. Крім вищезгаданої зарплати контрактникові можуть надаватися пільги та інші доплати, що збільшує загальну зарплату. Тому багато хто воліє службу в ОМОН .

Контракт укладається строком від 6 місяців, протягом цього терміну військовослужбовець закріплюється за певною військовою частиною, отримує можливості для просування по службі, підвищення кваліфікації та перенавчання на нову військову спеціальність.

Скільки платять в Сирії російським офіцерам

Російські офіцери в Сирії отримують зарплату від 200 тис. Рублів на місяць і вище в залежності від терміну контракту і свого звання. Офіцерський склад працює на контрактній основі і крім основної зарплати отримує доплати, які збільшують рівень щомісячної зарплати до 300 і більше тис. Рублів на місяць. Обов'язково прочитайте, скільки отримують в ФСБ .

Протягом всього терміну служби за контрактом офіцерський склад забезпечується житлом для проживання, харчуванням, медикаментами, необхідним обладнання для несення служби Протягом всього терміну служби за контрактом офіцерський склад забезпечується житлом для проживання, харчуванням, медикаментами, необхідним обладнання для несення служби.

З командуванням російськими військами в Сирії підтримується постійний контакт. Більш високу зарплату отримують офіцери, які беруть участь в бойових вильоти на винищувачах сучасного покоління. Рівень зарплати льотчиків в Сирії сягає 400 і більше тисяч рублів на місяць. Зарплата залежить від кількості вильотів і успішності проведених операцій.

Зарплата російських офіцерів в Сирії повністю офіційна, включає в себе ПДФО і пенсійні внески, виплачується на банківський рахунок. Перерахування зарплати здійснюється не рідше одного разу на місяць, розрахунок проводиться на підставі декількох критеріїв оцінки.

Яка пенсія у військовослужбовців і чи правда, що їм платять по дві пенсії? Про все це розповідаємо в цієї статті .

Оплата в разі загибелі або інвалідності солдата

У разі отримання поранення, що призвів до інвалідності контрактника, призначаються одноразові виплати, які залежать від типу каліцтва. Мінімальний розмір виплати при отриманні інвалідності становить 1 млн. Рублів. Виплати проводяться після того, як медична комісія підтвердить інвалідність і винесе рішення про непридатність для проходження подальшої служби за контрактом на території Сирійської республіки.

У разі загибелі солдата призначаються виплати в розмірі від 2 млн. Рублів, організація похорону загиблого військовослужбовця покладається на підрозділи Міністерства оборони. За індивідуальним указу крім призначення виплат військовослужбовцям, які отримали інвалідність або загиблим в результаті бойових дій, можуть бути призначені інші виплати. Нагородження військовослужбовців, які отримали каліцтва, проводиться за указом офіцерів Міністерства оборони.

При загибелі військовослужбовця виплати призначаються найближчим родичам - батькам, подружжю і дітям. Подання до нагород може здійснюватися посмертно на підставі указів.

Читайте також:   скільки платять присяжним засідателям в суді Читайте також: скільки платять присяжним засідателям в суді ?

Способи привернути гроші і удачу в будинок: ритуали та поради екстрасенсів в нашій статті .

Скільки платять за здачу крові та плазми в Росії: http://money-budget.ru/earn/other/skolko-platyat-donoram.html

Як живуть російські контрактники в Сирії сьогодні

У Сирії контрактники проживають на території обладнаних військових баз, де є все необхідне для відпочинку, занять і підготовки до бойових завдань. Спеціальні табору розташовують продовольчими запасами, повноцінної матеріально-технічною базою для задоволення всіх потреб особового складу. На території таборів є медичні пункти для надання допомоги, ремонтні майстерні для ремонту і обслуговування військової техніки.

У таборах підтримується постійний зв'язок з командуванням, поповнюються запаси, організовується підготовка новоприбулих військових на проходження служби за контрактом. Наметові табори розгорнуті на території декількох авіаційних баз, звідки здійснюються вильоти на бойові завдання. Бази знаходяться в 300-500 км від місць, де ведуться бої, що робить проживання контрактників на території баз безпечним. Не забудьте поцікавитися, скільки отримують пілоти цивільної авіації .

Таким чином, для отримання направлення на військову службу за контрактом необхідно:

  • Звернутися до військкомату або штаб військової частини при проходженні строкової служби;
  • Отримати направлення на огляд;
  • Пройти перевірку документів і дочекатися офіційної відповіді;
  • Відправитися в частину або спеціальний підрозділ для перевірки на професійну придатність;
  • Укласти контракт і відправитися до місця несення служби.

Проходження військової служби за контрактом в Сирії - це складне завдання, орієнтована на досвідчених військових, які мають реальну практику організації і ведення бойових дій. Перевагою до напрямку буде підтверджена участь в спеціальних бойових операціях.

Дивіться також відео про те, як живуть російські солдати-контрактники в Сирії сьогодні:

Корисні статті:

А скільки отримують контрактники-добровольці в Сирії?
Яка пенсія у військовослужбовців і чи правда, що їм платять по дві пенсії?