Реклама
Реклама
Реклама

Як написати лист хлопцю в армію

  1. Листи - це як уявний поцілунок, або про що писати хлопцю в армію

Листи - це як уявний поцілунок, або про що писати хлопцю в армію   Часто армія стає для молодих людей першим серйозним випробуванням почуттів

Листи - це як уявний поцілунок, або про що писати хлопцю в армію

Часто армія стає для молодих людей першим серйозним випробуванням почуттів. Розлуку витримують не всі. Але, за словами французької письменниці Сімони де Бовуар, якщо любов достатньо сильна, то і очікування стає щастям. Це, в першу чергу, стосується дівчини солдата, яка живе майбутньої зустріччю.

Вас долає почуття, що розлука в 1,5 - 2 роки буде тягнутися вічність і ніколи не закінчиться? Повірте, ви не будете так самотні, якщо почнете надсилати листи своєму молодому солдатика. Але робити це потрібно правильно, щоб він, прочитавши вашу звісточку, знав: йому є куди і до кого повертатися, а не думав про те, що його перебування на службі робить комусь нещасним. Як би вам не було сумно, намагайтеся написати рядки так, щоб вони підняли настрій вашому хлопцю, і він чекав вашої зустрічі, а не проклинав свої дні служби.

Для того щоб написати чудовий любовний лист,
вам потрібно просто почати писати, не знаючи, що хочете сказати,
а закінчити, не знаючи, про що написали ...
Ж.-Ж. Руссо

Ви раніше ніколи не писали листи? Повірте, це не страшно. Зверніть увагу на слова відомого французького письменника і філософа Жана-Жака Руссо. Просто візьміть в руки ручку, покладіть перед собою чистий аркуш паперу і постарайтеся викласти на папері все те, що відчуваєте в цей момент. Найскладніше - розпочати. І, нехай перші листи будуть прикрашені крапельками ваших сліз і, перечитавши його, вам здасться, що це зовсім не те, але ваш хлопець обов'язково вас зрозуміє. Адже почуття образи від вимушеної розлуки переповнює не лише вас, а й його. Згодом вам не буде так складно шукати слова, щоб розповісти, як ви чекаєте час вашої зустрічі. Не шукайте в мережі зразки і шаблони готових листів. Любляче серце підкаже вам потрібні слова. Про що можна писати?

  • Перше, що повинен випробувати хлопець, який знаходиться в армії, це те, що його дівчина не тільки чекає, але пишається і захоплюється тим, що він служить. Напишіть, що вам дуже важко, але в той же час приємно відчувати себе тією, яка чекає коханого з армії. Розкажіть, як вам заздрять подруги, що ви в неї такий сміливий і не відкосили від свого боргу, як це роблять зараз багато.
  • Не потрібно розповідати про те, що якась ваша знайома, у якої хлопець теж в армії, ходить на дискотеки, на вечірки, а ви цього не робите, тому що чекаєте його вірно і віддано будинку. Просто скажіть, що вам цього зараз не хочеться, що без нього вам не цікаво кудись ходити. А ось пройде час, ти приїдеш і ми ... (далі починайте розповідати про те, як ви уявляєте собі зустріч і першу прогулянку)
  • Обов'язково намагайтеся підтримувати зв'язок з його сім'єю. Подзвонює, а якщо ви добре знайомі з його мамою, забігайте до неї на чашку чаю. Повірте, молодій людині це буде дуже приємно дізнатися від вас.
  • Не знаєте, про що ще писати? Розкажіть про погоду. Так Так. Тільки описуючи осінній дощ, не забудьте підкреслити пару рядків про те, що він нагадує вам те, що у вас в душі схожий стан. А розповідаючи про перший сніг, згадайте про те, як весело ви грали взимку, або як він зігрівав вас своїм теплом в зимові вечори.
  • Вам цікаво, чим живе ваш хлопець? Розпитайте його, що таке військова частина, рота, казарма. Як там стоять ліжка? Чи правда, що всі солдати встигають за 40 секунд одягнутися? Тобто, нехай він розповість вам про свій побут.

У междустрочіе - сенс,
Ну, а в рядках багато слів хороших

Не пишіть в листах до армії якісь інтимні подробиці ваших зустрічей. У багатьох військових частинах послання від рідних прочитуються. Також не слід дорікати його про те, що він мало з вами спілкується і не відповідає на листи. Головне, що ви підтримуєте з ним зв'язок. Нехай це будуть рідкісні його послання або 10-хвилинний телефонна розмова, але ви знаєте, що він вас любить.

Хлопцеві буде дуже приємно взяти в руки лист, яке з першого погляду покаже, що його прислала кохана дівчина. Витратьте кілька зайвих хвилин і прикрасьте послання один раз мальованими сердечками, а в наступний раз нехай це будуть веселі наклейки. Можливо, це будуть прикольні зображення хлопців у формі, а під ними зробіть жартівливі підписи, які можна взяти з Інтернету. А ще радимо скропити лист вашими духами. Повірте, легкий аромат залишиться. І обов'язково поцілунок у вигляді слідів ваших губ.

Служба в армії - це непроста щабель, яка перевірить міцність ваших відносин. Ви повинні підтримувати один одного і чекати. А то, що ви з ним готові бути завжди, він дізнається, отримуючи довгоочікуваний конверт, в якому захована частинка вашої любові. Адже, за словами Ліз Карпентер, люди так багато втратили, переставши писати листи. Адже розмова по телефону не можна перечитати знову і знову.

Юлія Спиридонова спеціально для http://womanmir.com/

Вас долає почуття, що розлука в 1,5 - 2 роки буде тягнутися вічність і ніколи не закінчиться?
Про що можна писати?
Не знаєте, про що ще писати?
Вам цікаво, чим живе ваш хлопець?
Як там стоять ліжка?
Чи правда, що всі солдати встигають за 40 секунд одягнутися?