Реклама
Реклама
Реклама

Ллють бетон, в'яжуть арматуру: репортаж з будівництва кварталу з кілометрової набережної

У житловому кварталі «Оповіді Бажова на набережній Щербакова» по черзі буде здано близько 170 000 квадратних метрів житла

Влітку на узбережжі Нижньо-Ісетським ставка почалося будівництво нового кварталу-гіганта «Оповіді Бажова». Проект реалізує група компаній «Рів'єра Інвест Єкатеринбург» . По черзі тут будуть зведені і здані п'ять багатосекційних житлових будинків змінної поверховості, які з'єднає кілометрова міська набережна.

Складність забудови пов'язана з особливостями рельєфу і грунту в цій частині Уктуса. Щоб облаштувати набережну, забудовнику доведеться привести в порядок нерівну, місцями заболочену берегову лінію, плюс до цього певні обмеження на проект накладають суттєві перепади висот.

Забудовник має намір вести будівництво будинків і нової набережної паралельно, так що вже до моменту здачі першої трисекційний висотки прилегла до неї прибережна територія буде облагороджена і облаштована для прогулянок і відпочинку.

Будівельники завершили зведення каркаса стилобатной частини будівлі Будівельники завершили зведення каркаса стилобатной частини будівлі   Зараз кілька підрядних організацій в'яжуть арматуру і заливають моноліт на об'єкті Зараз кілька підрядних організацій в'яжуть арматуру і заливають моноліт на об'єкті. Роботи ведуться в кілька змін з раннього ранку до пізнього вечора Ось таким буде перший будинок кварталу «Оповіді Бажова на набережній Щербакова»

У планах забудовника здавати по одному будинку в 1,5-2 роки і протягом 10 років повністю забудувати виділену територію, а це понад 10 гектарів землі. Дивлячись на темпи, якими сьогодні ведеться будівництво житлового комплексу «Нова Ботаніка» на вул. Крестинского, можна сміливо говорити, що для ГК «Рів'єра Інвест Єкатеринбург» такі терміни цілком реальні, і це не порожні обіцянки: перший будинок «Нової Ботаніки» (14-17 поверхів) готовий до здачі через 12 місяців після виходу будівельних бригад на майданчик.

- Сьогоднішні технології дозволяють нам будувати такі багатоповерхові будинки швидко, не на шкоду якості, звичайно. Це реально, якщо у будівельників досить навичок, є злагоджені бригади робітників і грамотно складений графік суміщених робіт: поки заливаються верхні поверхи, на нижніх вже ведеться кладка стін, скління і так далі за планом, - пояснюють підрядники.

Це реально, якщо у будівельників досить навичок, є злагоджені бригади робітників і грамотно складений графік суміщених робіт: поки заливаються верхні поверхи, на нижніх вже ведеться кладка стін, скління і так далі за планом, - пояснюють підрядники

Будинок будується по збірній каркасно-монолітною технологією, зовнішні стіни викладаються з газобетону автоклавного тверднення або простіше газоблоків. Це міцний, енергозберігаючий матеріал з хорошими експлуатаційними характеристиками. У таких будинках завжди буде тепло.

Високий темп будівництва дозволяє забудовнику витримувати економіку проекту - та приваблива ціна, яку сьогодні пропонує девелопер, складається в тому числі з тимчасової складової. На початковій стадії будівництва квартиру з чистової обробкою в «Розповідей Бажова» можна купити за ціною від 1 891 260 рублів *.

Типові планування студій, однокімнатних квартир і «полуторок»

У плануваннях квартир основний упор зроблений на сімейний формат, а ось студій та одиничок не так багато. Таке рішення архітекторів-проектувальників було продиктовано самої локацією забудови: тихий Уктус, близькість величезного лісопарку і об'єктів інфраструктури поруч з ТРЦ «Глобус», зручні виїзди в центр міста і на маршрути заміського відпочинку - район для сімей з дітьми комфортний і перспективний. Самі планування адаптовані під смаки різних типів покупців - є класичні варіанти, є европланіровкі з об'єднаною кухнею-вітальні - всього 24 варіанти.

Двокімнатну квартиру можна вибрати з вікнами на одну або дві сторони світу, з видом на ставок або гори Двокімнатну квартиру можна вибрати з вікнами на одну або дві сторони світу, з видом на ставок або гори   Типові планування трикімнатних квартир Типові планування трикімнатних квартир

У квартирах вже буде виконана під чистове оздоблення. Для новоселів це знову ж економія - забудовник закуповує матеріали оптом і отримує значну знижку від виробників, в магазинах будівельного ритейлу ті ж матеріали обійдуться покупцеві дорожче, та й часу на ремонт доведеться витратити чимало.

Приклад чистової обробки від забудовника

У квартирах буде реалізована горизонтальна розводка комунікацій - ніяких зайвих труб і кабель-каналів. В санвузлах змонтовані теплі підлоги.

Замість стандартних вікон 1,5 * 1,5 м в «Розповідей Бажова» запроектовані віконні прорізи збільшеного розміру 1,7 * 1,8 м. На верхніх поверхах вікна вже панорамні - 1,7 * 2 м. Звідси відкривається приголомшливий вид на ставок - з одного боку і на Уктусскіе гори - з іншого.

Звідси відкривається приголомшливий вид на ставок - з одного боку і на Уктусскіе гори - з іншого

На об'єкті сьогодні працюють 2 крана, паралельно забезпечують будівельників необхідними матеріалами На об'єкті сьогодні працюють 2 крана, паралельно забезпечують будівельників необхідними матеріалами   У зовнішній обробці будинків забудовник застосує комбіновані фасади: клінкерна цегла, вентильовані підсистеми, штукатурний (мокрий) фасад У зовнішній обробці будинків забудовник застосує комбіновані фасади: клінкерна цегла, вентильовані підсистеми, штукатурний (мокрий) фасад

Перші і цокольні поверхи будинків будуть зайняті об'єктами інфраструктури: тут відкриються магазини, центри дитячої творчості, салони краси, медичні клініки та інші організації, які дадуть можливість жителям отримувати великий комплекс послуг всередині самого кварталу.

Проектом передбачено будівництво підземних і двох надземних багаторівневих паркінгів для жителів кварталу. двори в «Розповідей Бажова» будуть звільнені від машин, в них запроектовані ігрові та спортивні майданчики для дітей різного віку та дорослих. Забудовнику належить здійснити додаткове озеленення території: в кварталі будуть висаджені дерева і чагарники, організовані зелені галявини і квіткові клумби.

Забудовнику належить здійснити додаткове озеленення території: в кварталі будуть висаджені дерева і чагарники, організовані зелені галявини і квіткові клумби

Частково зміниться дорожня схема - з'явиться додатковий проїзд-дублер Щербакова

Дворові простору будинків будуть повідомлятися з набережної. Зараз це складно уявити, тому що берег Нижньо-Ісетським ставка знаходиться в занедбаному стані. Доведеться провести роботи по викорчовування старих чагарників, перш ніж тут з'явиться кілометрова набережна - новий центр тяжіння для місцевих жителів. По всьому кварталу будуть встановлені оригінальні скульптури за мотивами розповідей Павла Бажова.

На березі будуть встановлені альтанки, в яких можна сховатися від дощу чи сонця і просто насолодитися природою Уктуса в будь-який час.

На березі будуть встановлені альтанки, в яких можна сховатися від дощу чи сонця і просто насолодитися природою Уктуса в будь-який час

Крім великої пішохідної зони на набережній запроектовані велодоріжки шириною 2 м Крім великої пішохідної зони на набережній запроектовані велодоріжки шириною 2 м   Житловий квартал «Оповіді Бажова» вже сьогодні змусив екатеринбуржцев поглянути на Уктус як на район великих перспектив і нових можливостей Житловий квартал «Оповіді Бажова» вже сьогодні змусив екатеринбуржцев поглянути на Уктус як на район великих перспектив і нових можливостей

Акція від забудовника! Тільки на старті продажів покупцям надається знижка 5% на всі квартири при 100% -й оплаті (в тому числі іпотечними засобами) або безвідсоткова розстрочка (до остаточного зведення каркаса будинку). Іпотека - від 6%, заявки відразу в кілька банків можна відправити за один візит до відділу продажів.

Готовність першого будинку ЖК «Оповіді Бажова на набережній Щербакова» - IV квартал 2019 року.

Адреса: м Єкатеринбург, вулАдреса: м Єкатеринбург, вул.Степана Разіна, 122, оф.113, АН «Рів'єра»
Телефон: +7 (343) 273-93-93
Години роботи:
понеділок - п'ятниця: з 10:00 до 19:00,
субота: c 11:00 до 18:00,
неділя вихідний

Продажі здійснюються відповідно до закону РФ № 214 «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості». Іпотека надається ПАТ «ВТБ», ПАТ АКБ «Абсолют Банк». З проектною декларацією можна ознайомитися на сайті http://skazy-bazhova.ru/#docs . Забудовник: ТОВ «Інтерхолдінг« Фарадей »». Девелопер проекту: ТОВ «Рів'єра-Інвест ЕКБ».

* Ціна вказана з урахуванням знижки 5% по акції від забудовника. Терміни проведення акції: з 01.08.2018 по 30.09.2018. Подробиці акції та істотні умови уточнюйте по телефону +7 (343) 273-93-93.

Чи не є публічною офертою.