Реклама
Реклама
Реклама

Як збільшити ціну продаваного об'єкта нерухомості? - Ділові новини АН BFS

  1. Хоум-стейджінг - всьому голова
  2. І це ще не все

Сьогодні ринок нерухомості не особливо радує активністю

Сьогодні ринок нерухомості не особливо радує активністю. Навіть навпаки - ціни на квартири через недостатній попит дещо знизилися, особливо на вторинному ринку.

Сучасна тенденція така - ті, хто має достатньо грошей, вважають за краще вибрати собі житло в новобудові, де більш продумане планування. І якщо розглянути будь-яку портфоліо дизайнера інтер'єру , Можна побачити, що кошти вкладаються більше в такі приміщення.

Ті ж, хто може дозволити собі квартиру в більш старому будинку, хочуть максимально заощадити. Здавалося б, для власників такого житла немає надії продати його максимально вигідно, але це не так. Приклавши не так вже й багато зусиль, легко збільшити ціну об'єкта нерухомості.

Хоум-стейджінг - всьому голова

Складний термін насправді передбачає виконання нескладних завдань. Він має на увазі грамотну і доступну всім підготовку квартири, що дає можливість створити найбільш приємне перше враження на потенційного покупця. Як мінімум для цього необхідно:

  • зробити в кімнатах генеральне прибирання, що включає миття вікон і всіх видимих ​​поверхонь. Доцільно запросити клінінгову компанію - це буде практичним вкладенням в ціну об'єкта;
  • прибрати / видалити всі джерела неприємного запаху, особливо від домашніх вихованців. Ідеально, якщо на час продажу кішки, собаки або інші тварини «переїдуть»;
  • максимально знизити кількість речей в будинку, щоб клієнт міг побачити вільний простір. До речі, особливо неприємно дивують в старій квартирі коробки з речами, які ніхто не використовує, захаращеність кімнати, комори, балкон. Якщо квартира дісталася від бабусі, то від усього цього варто якомога швидше позбутися, інакше дорого продати її буде важко;
  • зробити мінімальний косметичний ремонт - поклеїти нові шпалери, пофарбувати стіни, замінити старі розетки. По бюджету це сильно не вдарить, зате ті, хто захоче купити квартиру, зможуть відразу ж в ній жити, а значить, вартість такого житла підвищиться.

А ще самі професіонали рекомендують перед приходом клієнта зварити каву або спекти печиво з корицею або ваніллю. На психологічному рівні такі аромати дуже розташовують.

І це ще не все

Для багатьох важлива не тільки сама квартира, але і парадне, тому обов'язково потрібно простежити, щоб воно було чистим.

Ну а найголовніше, що дозволить утримати вигідну ціну квартири - наявність всієї необхідної документації, щоб максимально швидко здійснити операцію. Частина покупців найбільше цінує оперативність покупки.

Раніше АН BFS опублікувало матеріал про правила успішних продажів нерухомості і обгрунтувало доводи, які сприяють їх активності за реальними цінами.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?