Реклама
Реклама
Реклама

Зарубіжні архітектори в петербурзьких новобудовах

  1. Новий спосіб життя
  2. Оригінальність і естетика
  3. Висока якість і технологічність
  4. престижність

Вважається, що іноземні архітектори в Росії проектують виключно елітні будинки і квартали в великих містах, що надає і без того дорогому житлу додатковий шик. Чи так це насправді? Давайте розберемося.

Виявляється, для того, щоб стати володарем усіх бонусів і переваг, які дає проекту запрошена «зірка», зарубіжний архітектор, не потрібно бути власником нечувано дорогого житла десь в центрі Петербурга. Навіть за межами КАД можна придбати житло в кварталах, над якими працювали фахівці зі світовим ім'ям.

Що ж, крім невловимого чарівності імені, привносять іноземні архітектори в російські проекти?

Новий спосіб життя

Перше і, мабуть, головне. Європейське розуміння комфорту у всьому просторі проекту - від загальної концепції до деталей. Наприклад, парковки в крокової доступності і кількості, достатній для всіх жителів кварталу. Ландшафтний дизайн, що робить двори красивими і затишними. Дитячі майданчики для різних вікових груп, щоб діти могли грати з ровесниками в цілковитій безпеці. І це значить, що поняття «з усіма зручностями» поступово наповниться для нас новим змістом.

Яніла Кантрі (Колтушское шосе, п. Яніно). Архітектор Рюрд Гітема, KCAP Architects & Planners (Голландія)

Оригінальність і естетика

У порівнянні з нескінченними монотонними фасадами «кораблів» архітектурні рішення запрошених фахівців - від фасадів до планувань - набагато більш оригінальні, красиві і зручні. І найчастіше дуже дбайливо вписані в навколишнє середовище, доповнюючи, а не пригнічуючи її.

IQ Гатчина (Пушкінське шосе, м Гатчина). Архітектор Йоханнес Товатт, TovattArchitects & Planners (Швеція)

Висока якість і технологічність

У проекті, над яким працював іноземний фахівець, покупець може розраховувати на житло, в будівництві якого застосовувалися передові європейські технології - високоякісні стінові панелі, безшумні ліфти, комфортні для всіх входи з «нульовою» позначки.

Юттері (Понтон вул., М Колпіно). Архітектор Юкка Тікканен, Arkkitehtisuunnittelu Jukka Tikkanen Oy (Фінляндія)

престижність

І все це разом, звичайно, робить нове житло предметом законної гордості. Якось так, наприклад: «Живу в Яніла Кантрі . Проектував сам Рюрд Гітема. Знаєш, пів-Європи побудовано за його проектами ». Так, невелике перебільшення, але зате як приємно!

Детальніше дізнатися про кварталах «Ленстройтреста», над якими працювали відомі європейські архітектори, і записатися на екскурсію по ним можна на сайті жіві.рф або по телефону (812) 6543210.

На правах реклами

Чи так це насправді?
Що ж, крім невловимого чарівності імені, привносять іноземні архітектори в російські проекти?