Реклама
Реклама
Реклама

«Аквілон-Інвест» представив концептуальні дизайн-проекти квартир житлового комплексу «Імперіал» в Архангельську

«Аквілон-Інвест» розробив концептуальні дизайн-проекти квартир, з вікон яких видно весь Архангельськ. Про це ІА "Ехо СЕВЕРА" повідомили в прес-службі будівельно-інвестиційного холдингу.

З 25 листопада починається продаж чотирьох пентхаусів на 25-му поверсі житлового комплексу «Імперіал», що зводиться холдингом «Аквілон-Інвест» в Архангельську.

Будівництво ЖК «Імперіал» стало знаковою подією для столиці Помор'я. Перше в Архангельську 25-поверховий житловий будинок зводиться з використанням самих передових технологій. Загальна готовність будівлі площею понад 38 тис. Кв. м, в якому запроектована 301 квартира найрізноманітнішої планування: від невеликих студій до пентхаусів з власною терасою, наближається до 80%, здача його намічена в 2017 році.

На самому верхньому - 25-м поверсі розташовані чотири ексклюзивних пентхауса площею від 108 до 193 кв. м. У кожному з них є великий балкон, лоджія або тераса, передбачена установка каміна. Для пенхаусов розроблені три варіанти планувань і чотири стилістичних рішення інтер'єрів. При розробці проектів, перш за все, враховувалося головне достоїнство квартир - мальовничий панорамний вид з вікон з висоти 25-го поверху. Кімнати розташовані таким чином, щоб максимально використовувати природне освітлення і вигідно підкреслити відкривається з вікон перспективу. Майбутнім власникам холдинг «Аквілон-Інвест» в подарунок пропонує концептуальні дизайн-проекти планування та оздоблення квартир.

Для квартири площею 108 кв. м передбачена трьох- і чотирикімнатна планування. При цьому зберігається місце для містких шаф і гардеробних, двох ванних кімнат. Поєднання функціональності та комфорту забезпечує розроблений фахівцями дизайн-бюро «A-desing» інтер'єр в стилі «Minimal», який характеризується лаконічністю виразних засобів, простотою, точністю і ясністю композиції.

Головною родзинкою пентхауса площею 150 кв. м є велика (36,5 кв. м) відкрита тераса з видом на Північну Двіну. Засклений балкон проходить відразу через дві кімнати, а в двох спальнях виконано панорамне скління. Близька до природи обстановка в квартирі створюється обробкою в стилі «Natural», з використанням екологічних матеріалів, простих форм і максимуму вільного простору.

У квартирі площею 154 кв. м можливе розміщення як 4-х, так і 5-ти кімнат з вбудованими шафами або вбиральнями, а також від однієї до трьох ванних кімнат. З трьох великих балконів відкривається чудовий вид місто і його околиці. Для цього пентхауса пропонується інтер'єр в стилі «Classic», заснований на балансі класичних елементів і сучасних технологій.

Для цього пентхауса пропонується інтер'єр в стилі «Classic», заснований на балансі класичних елементів і сучасних технологій

Пентхаус площею 195 кв. м є дворівневою квартирою з великою панорамної терасою, що виходить на проспект Обвідний канал. Вертикальне розподіл простору дає можливість розділити його на дві ізольовані зони - загальну і приватну. Перший поверх повністю займають простора вітальня, гардеробна і кухня з чотирма виходами на терасу, варіантами розміщення каміна або домашнього кінотеатру, на другому - чотири кімнати з панорамним склінням, окремими вбиральнями, ванними кімнатами і сауною. Розроблений для цього пентхауса інтер'єр в стилі «Culture» передбачає насиченою шоколадно-молочної гами з аксесуарами чорного і білого кольору.

До 30 листопада купуючи квартиру з 100% оплатою можна отримати знижку в 15%. Познайомиться з особливостями планувань і дизайн-проектами обробки пентхаусів ЖК «Імперіал» і умовами надання знижок можна в офісі холдингу «Аквілон-Інвест».

ДОВІДКА:

Будівельно-інвестиційний холдинг «Аквілон-Інвест» - одна з провідних девелоперських компаній, що надають повний спектр послуг на ринку нерухомості, - створена в Архангельську 13 жовтня 2003 року. Холдинг «Аквілон-Інвест» є дворазовим володарем Золотого знака «Надійний забудовник Росії» в 2015 і 2016 роках.

В активі холдингу більш 60 побудованих об'єктів різного призначення загальною площею 500 тисяч кв. м: сучасних житлових комплексів з підземними паркінгами, багатофункціональних торгово-розважальних центрів і офісних будівель. Всі будівлі були введені в експлуатацію без зауважень з боку органів державного будівельного нагляду і точно в строк. Кінцевим продуктом, пропонованим фірмою на ринку, є квартири і об'єкти комерційної нерухомості. Партнерами «Аквілон-Інвест» є провідні фінансово-кредитні установи - Ощадбанк і ВТБ 24, які пропонують клієнтам холдингу спеціальні умови на кредитні продукти.

Офіс в Санкт-Петербурзі:

Московський пр. 102, 1 поверх.

Телефон: (812) 34-11111

Центральний офіс в Архангельську:

вул. Попова, 14, Торгово-діловий центр «Аквілон-Інвест», 6 поверх.

Телефон / факс: (8182) 65-00-08 , 65-63-65 , 65-33-35

Електронна пошта: [email protected]

Офіс в Северодвінську:

Морський пр., 15, 3 поверх (вхід з правого торця)

Телефон: (8184) 52-00-00

Фото надане прес-службою компанії «Аквілон-інвест».

*На правах реклами.