Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість в Москва-Сіті: оренда і продаж, агентство MCITY, купити, елітна і комерційна, ціна

Ми закохані в Москва-Сіті і знаємо про ці вежах все: хто і що побудував, для кого, на які гроші і як це позначилося на якості перекриттів. Ми готові говорити про це годинами. Або, не кажучи ні слова, вислухаємо вас і разом підберемо ідеальне рішення.

Або, не кажучи ні слова, вислухаємо вас і разом підберемо ідеальне рішення

Спеціалізуємося на всьому, що пов'язано з нерухомістю: допомагаємо орендувати або купити апартаменти в Москва-Сіті; підбираємо невеликі і затишні офіси з меблями або просторі оупенспейси з обробкою; знаходимо варіанти і за 200 тисяч рублів, і за 200 мільйонів. Ми радше відмовимо клієнту, якщо зрозуміємо, що не вирішимо його завдання, ніж запропонуємо невідповідний рішення.

Наприклад, ви хочете зняти офіс в Москва-Сіті і володієте сумою в 300 тисяч рублів на місяць. Ось два варіанти: один без меблів і подорожче , Інший - частково мебльований, але дешевше . Ми розповімо, як складається ціна і звідки різниця.

Цікавила продаж апартаментів в Москва-Сіті, але зіткнулися з недобросовісними посередниками? Не переживайте: наші клієнти стають друзями і призводять вже своїх друзів, а це найкращий показник роботи.

Ми продаємо якісні послуги і розповідаємо цікаві новини: наприклад, про пішохідної набережної в Москва-Сіті, яка з'єднає Краснопресненську і Шелепіхінской, про терміни здачі вежі «Федерація-Схід» або про будівлю, яке представить нашу країну на конкурсі MIPIM AWARDS.

Ради зустрітися особисто і швидко реагуємо на запити по телефону, поштою і в Фейсбуці.

Цікавила продаж апартаментів в Москва-Сіті, але зіткнулися з недобросовісними посередниками?