Реклама
Реклама
Реклама

Бред Пітт довів Анджеліну Джолі до сліз

Анджеліна Джолі і Бред Пітт AFP

Відомі голлівудські актори і новоспечене подружжя Анджеліна Джолі і Бред Пітт посварилися на балконі. Свідками емоційної сцени стали зацікавлені журналісти, які негайно відобразили подія на камери.

Будь-яка сварка між подружжям сприймається журналістами як сенсація. Так і сталося в Австралії на балконі готелю, де Анджеліна і Бред кричали один на одного.

Пітт емоційно розмахував руками, а Джолі з ледве стримуючи спокоєм спостерігала за ним. Потім голлівудський актор покинув балкон, а його дружина, насилу стримуючи сльози, закурила сигарету. Очікують сенсації папараці, весь цей час спостерігали за подіями, знімали подружжя на камери.

.jpg_83

Журнал In Touch вийшов з обкладинкою, на якій зображені сваряться Пітт і Джолі, і з сенсаційним заголовком: "Кінець! Бред пішов". Як зазначило видання, після сварки Анджеліна і Бред більше не спілкувалися. Більш того, вони покинули Австралію на різних літаках, і на прем'єрі свого фільму в Лондоні Джолі була без супроводу чоловіка.

Раніше з'явилася інформація про те, що саме в Лондон до недавнього часу хотіли перебратися жити Джолі і Пітт. Їх вибір припав на таунхаус в Мерілебон вартістю близько 40 мільйонів доларів, недалеко від відомого ресторану Chiltern Firehouse.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Дни.ру