Реклама
Реклама
Реклама

Андрій Чадов збирається за допомогою суду покарати Хейтер

Актор Андрій Чадов втомився прощати критиків за грубість в соціальних мережах і тепер має намір притягнути до відповідальності кривдників.

Актор Андрій Чадов втомився прощати критиків за грубість в соціальних мережах і тепер має намір притягнути до відповідальності кривдників

Зірка екранів збирається за допомогою суду покарати Хейтер, що ображають його в коментарях. Андрій Чадов говорить ніби в минулому ніколи не звертав увагу на невтішні слова на свою адресу. Зараз його думку щодо даної проблеми змінилося. Чадов зазначає, з розвитком технологій кожна людина здатна образити іншого. Для цього потрібно просто залишити неприємний коментар на віртуальних ресурсах. Чадова бісить безкарність пліткарів. Він не розуміє, чому їм дозволяється лізти в його особисте життя. Актор виступає за необхідність карати грубих коментаторів.

Чадов збирається судитися з жінкою, розпускати неправдиві відомості про нього. Знаменитість звинувачує цю даму в наклепі і має намір довести свою правоту служителям Феміди. Деякі передплатники підтримали Чадова, інші порадили йому не приймати критику близько до серця і не псувати собі здоров'я.


Дмитро Домогаров