Реклама
Реклама
Реклама

Уляна Цейтліна

Уляна Цейтліна   Н екогда головна світська левиця країни і найкраща подруга Ксенії Собчак Уляна Цейтліна

Н екогда головна світська левиця країни і найкраща подруга Ксенії Собчак. Нині - зразкова мати і приблизна рублевская домогосподарка, супутниця життя олігарха Олексія Федоричева. Дівоче прізвище Уляни - Шестакова. Вона народилася народилася в Санкт-Петербурзі в інтелігентній родині головного редактора видавництва Академії наук і художника Анатолія Леонідовича Шестакова. Плануючи піти по стопах батька, надійшла спочатку в школу при Академії мистецтв, а потім - на факультет «Інтер'єр і дизайн» в училище імені Сєрова. У вільний від навчання час підробила в Ленінградському будинку моделей і навіть з'являлася на обкладинці єдиного тоді гламурного журналу «Мода».

Однак випадкове знайомство з лікарем-австралійцем поклало кінець і художнім, і модельним планам. У 1989 році Уляна (вже Цейтліна) поїхала разом з чоловіком Австралію, де прожила дванадцять років.

Австралійський розлучення обернувся поверненням до Росії і непоганими відступними, які допомогли Уляні за якихось пару років стати живою легендою рублево-Успенського напрямки - вже в Москві, а не в рідному Пітері.

Будинок на Рубльовці, канікули на Лазурку, переповнена бандажними сукнями Herve Leger і сумками Birkin гардеробна, бездоганні навіть в самий дощовий день локони і тісна дружба з Ксенією Собчак піднесли Цейтлін в статус світської ікони - благо, вечірки в клубі Dяgilev дівчина відвідувала також справно, як косметолога.

У 2006 році Цейтліна народила сина Арсенія, якого вдома називають Савою. У хлопчика мамина прізвище, особистість батька Уляна не розкриває ( «Я народила для себе, по великій любові і зовсім не з метою вийти заміж. Ось і все!») - в інтернеті він фігурує як таємничий «бізнесмен Андрій».

Ставши матір'ю, Цейтліна майже залишила світло - виключення робляться лише заради дитячих свят, куди вона може піти з сином, і закритих вечірок друзів, де в останні кілька років з'являється з власником скандально відомої компанії Fedcominvest Олексієм Федоричевим (влітку 2015 року ці фірми оголосили про заручини) .