Реклама
Реклама
Реклама

«Євроремонт і вся побутова техніка». Віктор Ан здає «троячку» в Петербурзі

Раніше легенда шорт-треку, який приніс Росії чимало нагород, в тому числі олімпійське золото, оголосив, що завершує спортивну кар'єри і повертається до Південної Кореї Раніше легенда шорт-треку, який приніс Росії чимало нагород, в тому числі олімпійське золото, оголосив, що завершує спортивну кар'єри і повертається до Південної Кореї   фото:   Росстройінвест   Шестиразовий олімпійський чемпіон шорт-трекіст Віктор Ан, залишаючи Росію, здає в оренду подаровану йому «троячку» в Санкт-Петербурзі

фото: Росстройінвест

Шестиразовий олімпійський чемпіон шорт-трекіст Віктор Ан, залишаючи Росію, здає в оренду подаровану йому «троячку» в Санкт-Петербурзі. Про це повідомило видання "Співрозмовник" . Раніше спортсмен, з 2011 року має громадянство Росії, оголосив про завершення кар'єри. Він їде в Південну Корею, щоб його син навчався на історичній батьківщині.

Трикімнатна квартира на 11-му поверсі 35-поверхового будинку в комплексі «Олександр Невський», подарована йому за «золото» в Сочі, виставлена ​​на сайті ріелторського агентства за 50 тисяч рублів на місяць. Об'єкт загальною площею 120 квадратних метрів має 50 «квадратів» житлової площі, дві лоджії, три санвузли. В оголошенні зазначено, що в квартирі зроблений «євроремонт», є меблі і побутова техніка, панорамні вікна, кондиціонери. Комунальні платежі обійдуться ще в 7 тисяч, розповіла Business FM агент з нерухомості Поліна кедів, яка займається пошуком клієнтів для оренди цієї квартири:

- Там хороший ремонт, досить свіжий. Там жили люди. Є холодильник, посудомийна машина, вся побутова техніка.

- Окремо оплачується паркувальне місце. Скільки воно коштує?

- 9 тисяч рублів. 50 тисяч - це за місяць, 9 тисяч - паркувальне місце, плюс комунальні.

У житловому комплексі «Олександр Невський» є пекарня, аптека, фітнес-центр з басейном, салон краси, дитячий клуб, медцентр. Будинок на півдні Петербурга претендує на категорію преміум, однак не дотягує до неї по ряду показників, міркує інвестиційний директор компанії «Трінфіко проспівати Менеджмент» Артем Цогоев:

- Цей об'єкт цікавий тим, що в Санкт-Петербурзі мало традиційних висотних комплексів. Цей об'єкт дійсно висотний. Що стосується елітності, він позиціонується як об'єкт бізнес-класу, навіть є претензії на преміум-клас, тому що там панорамні вікна, знаходиться поруч з річкою, але район, в якому він знаходиться, все-таки не може вважатися елітним, тому що він фізично далеко від центру міста і навіть за межами Кільцевої автодороги.

- 50 тисяч плюс комунальні платежі - це адекватна ціна?

- За квартиру 120 метрів, мені здається, так. Для такого рівня вдома, мені здається, це нормально, може бути, навіть трохи дешево.

Питання податкових виплат після від'їзду Віктора Ана в Південну Корею, швидше за все, буде вирішуватися за принципом взаємозаліків. Якщо Ан більшу частину року проведе в Сеулі, буде діяти угода Росії з Південною Кореєю про подвійне оподаткування. Тобто спортсмен заплатить 30% за дохід в Росії, і це будуть враховувати при розрахунку податків на його батьківщині, повідомив партнер компанії Tax Advisor Дмитро Костальгін:

Прибутковий податок в Південній Кореї не має єдиної ставки і безпосередньо залежить від зарплати: він може становити від 6% до 38%.

Це вже не перша новина про житло Віктора Ана в Росії. У червні цього року повідомлялося , Що шорт-трекіст виставив на продаж таунхаус в Новогорську. Однак це виявилося рекламним трюком компанії-забудовника.

Кореєць Віктор Ан завоював для Росії чимало нагород. Після тріумфу в Сочі він отримав від держави автомобіль і грошову премію, а забудовники подарували йому кілька об'єктів нерухомості в Санкт-Петербурзі і Підмосков'ї.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Скільки воно коштує?
Исяч плюс комунальні платежі - це адекватна ціна?
Ru в ваші джерела новин?