Реклама
Реклама
Реклама

Безкоштовна освіта в США - вартість отримання освіти в США

  1. Чим привабливо освіту в США? Багато наших співвітчизників планують відправити своїх дітей вчитися...
  2. Навчання в дошкільних установах
  3. Навчання у школі
  4. Що стосується вищої освіти та магістратури
  5. Освіта в США для жителів нашої країни
  6. ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Чим привабливо освіту в США?

Багато наших співвітчизників планують відправити своїх дітей вчитися в США. Здавалося б, є маса середніх і вищих навчальних закладів у своїй країні, а також в Європі, але вибирають саме навчання в США з багатьох причин. Перш за все потрібно відзначити те, що дипломи, отримані в установах цієї держави, цінуються у всьому світі. Крім цього система освіти в США відрізняється різноманіттям, що говорить про існування безлічі початкових і середніх закладів, а також коледжів з високим рейтингом. В останніх можуть навчатися як люди, які недавно стали повнолітніми, так і ті, які знаходяться в зрілому віці.

Схема освітньої системи США

Незважаючи на те, що структура системи освіти визначається адміністрацією кожного штату, в основі цієї освітньої системи США наступне:

  • установи дошкільної освіти. У них навчаються діти, починаючи з 3-х і до 5-ти років;
  • початкова школа. У ній учням належить закінчити вісім класів. Надходять вони в початкову школу в 6 років;
  • Середня школа. З 9 і по 12 клас учні отримують знання тут. По закінченню школи видається диплом;
  • коледж або вища школа. Вищу освіту можна отримати в коледжі чи університеті і отримати бакалавра.
  • магістратура. Щоб стати магістром доведеться вчитися 1-2 роки.

Вчитися можна і далі і навіть отримати ступінь доктора філософії. Для цього треба з відзнакою закінчити магістратуру і витратити ще близько 5-ти років на завершальну щабель навчання.

Навчання в дошкільних установах

Дошкільна установа направлено на становлення особистісних якості дитини і отримання азів читання, письма. Фахівці навчають дітей в ігровій формі, що допомагає всебічно розвинути малюка. У деяких штатах дітям видають сертифікати про закінчення дошкільного закладу.

Навчання у школі

Щоб громадянам США отримати заповітне вищу освіту в США обов'язково доведеться закінчити початкову і середню школу. Примітно, але комплектування класів тут відбувається інакше, ніж в нашій країні. Кожен майбутній школяр проходить кілька тестів. На основі них фахівці визначають рівень кмітливості і глибину розумових здібностей абітурієнта.
Крім цього, результати тесту визначають то, в якому класі навчатиметься дитина. Як було сказано вище, навчання в школі триває 6 років. Учням доведеться відвідувати навчальний заклад 5 днів в тиждень і перебувати там з 8:30 до 15:30. Шкільне безкоштовну освіту в США має місце бути для місцевих дітей, чиї батьки працюють і платять податки. Державні обмінні програми для іноземців будуть коштувати від 8 тисяч на рік (обмін триває до одного року), приватні школи будуть коштувати від 25 тисяч в рік.

Що стосується вищої освіти та магістратури

Кожен американець прагне потрапити в коледж Кожен американець прагне потрапити в коледж. Адже його диплом дає йому величезні можливості. Завдяки йому з'являється можливість потрапити на стажування практично в будь-яку компанію, а якщо показати себе з кращого боку, то велика ймовірність, що дипломованого фахівця візьмуть в штат. Користується попитом вищу освіту в США і серед іноземців. Причому не тільки за рахунок майбутніх перспектив, а й завдяки простій системі подачі документів, доступними цінами на навчання і комфортних умов для життя. Поруч з коледжами обов'язково є гуртожитки.
оплачувати освіту за кордоном , Тобто в США, в безлічі випадках доводиться місцевим студентам і з інших країн самостійно. Але, має місце бути і вища безкоштовну освіту в США для особливо відзначилися студентів в школах. Багато організацій і фонди беруть на себе всю фінансову навантаження, якщо бачать, що людина дійсно перспективний.
Якщо просто вищу освіту не влаштовує, то дипломований фахівець надходить в магістратуру. Все навчання тут зводиться до створення серйозного проекту або дослідження, яке доведеться захищати перед величезною аудиторією.

Освіта в США для жителів нашої країни

Отримання диплома про вищу освіту за океаном - це досить дороге задоволення. варто навчання в США для білорусів від 20 до 50 тисяч доларів на рік. Багато організацій виділяють гранти на оплату навчання іноземців, але для цього потрібно скласти вступні іспити з відзнакою і подати заявку на надання допомоги, вказавши причини, за якими комісія повинна вибрати саме цього абітурієнта, а не будь-якого іншого.
Якщо з'явилося бажання і можливості відправитися за здобуттям вищої освіти в США, то звернутися в компанію "Контур-ЛАМН", ми надамо Вам актуальну інформацію про процедури вступу.

ЗАДАТИ ПИТАННЯ

Сподобалася сторінка? Ставте лайк:

Чим привабливо освіту в США?