Реклама
Реклама
Реклама

Новий заступник начальника ГУ МВС по Ростовській області прибув з Алтайського краю

Сергій Широков, фото з сайту ГУ МВС Росії по Алтайському краю Сергій Широков, фото з сайту ГУ МВС Росії по Алтайському краю   6 жовтня 2014   48-річний Сергій Широков зайняв вакантну посаду   Президент Росії Володимир Путін підписав указ про кадрові зміни в структурі МВС

6 жовтня 2014

48-річний Сергій Широков зайняв вакантну посаду

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про кадрові зміни в структурі МВС. Згідно з документом, заступником начальника ГУ МВС Росії по Ростовській області - начальником головного слідчого управління призначено генерал-майор юстиції 48-річний Сергій Широков

Раніше Сергій Широков займав таку ж посаду в управлінні МВС по Алтайському краю. Про Широкова відомо наступне:

До правоохоронних органів він прийшов в 1992 році. У 1994 працював начальником ізолятора тимчасового тримання ОВС Бескарагайскій району Семипалатинської області Казахстану.

З 1999 по 2001 рік був начальником контрольно-методичного відділення відділу контрольно-методичної та інформаційно аналітичної роботи слідчого управління при УВС Алтайського краю, потім при крайовому ГУВС.

До 2008 року керував у відомстві відділом з розслідування тяжких злочинів проти власності, скоєних організованими злочинними групами.

З 2008 по 2011 рік був заступником начальника - начальником слідчої частини з розслідування організованої злочинної діяльності ГСУ при ГУВС по Алтайському краю. 6 травня 2011 року в відповідно до указу президента Росії призначений на посаду заступника начальника ГУ МВС Росії по Алтайському краю - начальника головного слідчого управління. На цій посаді він працював до переведення в Ростовську область.

Нагадаємо, що Широков зайняв місце, яке в серпні цього року за указом президента звільнив 47-річний полковник юстиції Юрій Бобела . Причини відставки в документі не пояснювались. Однак джерело, знайоме з ситуацією, пояснив donnews.ru, що, можливо, усунення Бобела з посади пов'язане з незадовільними показниками роботи ГСУ ГУ МВС по Ростовській області.

Кирило Андрєєв