Реклама
Реклама
Реклама

До яких років платять аліменти на дитину. До якого віку виплачуються аліменти. Скрутне матеріальне становище.

  1. Виплати після повноліття
  2. Оплата аліментів за «стандартною схемою»
  3. Підтримка дітей, що виплачуються безпосередньо дітям
  4. Стягнення аліментів на користь повнолітніх громадян
  5. Аліменти на дитину при його навчанні
  6. Це означає він в змозі
  7. Аліменти і навчання
  8. Дострокове припинення виплат аліментів до повноліття дитини
  9. Аліменти і навчання
  10. Дитина досягає «віку більшості»
  11. Підтримка дітей за межами віку більшості

Відповідно до затверджених законодавчими положеннями, аліменти на дитину повинні виплачуватися до досягнення останніми 18-річного віку. Однак існує ряд обставин, за наявності яких встановлений період може бути продовжений.

Далі вам пропонується ознайомитися з ключовими відомостями щодо положень щодо запропонованих виплат і оглядом виняткових випадків , Кожен з яких є достатньою підставою для продовження аліментних зобов'язань.

Виплати після повноліття

Закони, що дозволяють батькам і суддям визначати дитячу підтримку для дітей у віці старше або старше, застосовуються в більшості провінцій і територій для незайманих сімей. Батьки, які не розділені або розведені, можуть мати юридичне зобов'язання підтримувати своїх дітей старшого віку.

Федеральні, провінційні і територіальні закони дозволяють суддям враховувати всі сімейні обставини при ухваленні рішення про підтримку дітей для дітей старшого віку. Це якось дозволяє подолати таке здивування, що дослідження показують, що діти розлучених або розлучених батьків мають справу з оплатою посади середнє освіту.


Це якось дозволяє подолати таке здивування, що дослідження показують, що діти розлучених або розлучених батьків мають справу з оплатою посади середнє освіту

Оплата аліментів за «стандартною схемою»

Загальні положення щодо сплати аліментів визначено нормативами чинного Сімейного кодексу. Згідно із законом, обоє батьків зобов'язані брати участь у вихованні дитини та її зміст до моменту настання повноліття останнього. Положення актуально і для аліментних виплат.

Вік більшості становить 18 в шести провінціях: Альберта, Манітоба, Онтаріо, Острів Принца Едуарда, Квебек і Саскачеван. Вік більшості становить 19 в чотирьох провінціях і трьох територіях: Британська Колумбія, Нью-Брансвік, Ньюфаундленд, Північно-західні території, Нова Шотландія, Нунавут і Юкон.

Федеральний уряд і кілька провінційних і територіальних урядів продовжують підтримувати позицію, яку судді і батьки можуть встановлювати для дітей, які у віці або старше повнолітнього віку, в залежності від конкретного випадку. Тому в цьому документі не розглядається питання про право людей похилого дітей на підтримку дитини. Інші питання, що стосуються того, які платежі повинні бути зроблені і як визначається сума, розглядаються нижче.


Повнолітній громадянин за законом визнається дієздатним, отже, турбуватися про свій зміст і забезпеченні він може самостійно. При бажанні батьки можуть продовжувати надавати йому всіляку підтримку, в тому числі і фінансову. Це їх право, але не обов'язок.

Підтримка дітей, що виплачуються безпосередньо дітям

У керівних принципах визнається, що діти старшого віку, які все ще залежать від своїх батьків, можуть потребувати підтримки дітей, які відрізняються від потреб дітей молодшого віку. Старші діти можуть працювати на неповний робочий день або жити далеко від дому під час навчання.

Деякі батьки та інші люди сумніваються в тому, чи повинен платить батько продовжувати виплачувати батьківську підтримку дітям старшого віку або мати можливість виплачувати їх безпосередньо дітям. Деякі платять батьки говорять, що вони будуть задоволені тим, що на дитину будуть спрямовані діти, якщо вони будуть виплачуватися безпосередньо цим дітям. Кажуть, що це також може допомогти зняти напругу між батьками.

З вищерозглянутих х положень є ряд винятків. З ними вам пропонується ознайомитися далі.

Стягнення аліментів на користь повнолітніх громадян

Відомості щодо повнолітніх одержувачів аліментів наведені в наступній таблиці.

Таблиця. Повнолітні одержувачі аліментів

Таблиця. Всі можливі одержувачі аліментів

Аліменти на дитину при його навчанні

Які отримують батьки відзначають, що у них як і раніше є витрати, такі як підтримка будинку, підтримка їх старших дітей, навіть коли ці діти їдуть в школу протягом частини року. Які отримують батьки стурбовані тим, що їм не можуть бути компенсовані їх витрати, коли дитяча підтримка виплачується безпосередньо дітям.

Ось кілька додаткових моментів, які слід враховувати при відповіді на наступні питання. Хто буде забезпечувати дотримання порядку підтримки дітей, коли підтримка буде виплачуватися безпосередньо дітям? Який вплив робить отримання підтримки для дітей на право дітей на здобуття студентських кредитів? Чи мають діти досвід або здатність керувати великими сумами грошей? . Чи повинні допомоги по догляду за дитиною вирішувати батькам виплачувати дитячу підтримку безпосередньо дітям у віці або у віці повноліття?

Одержувач Умови і підстави Неповнолітня дитина Аліменти стягуються до моменту досягнення громадянином повноліття. Повнолітня дитина У разі офіційного визнання громадянина непрацездатним і нужденним в догляді;

У разі навчання повнолітнього громадянина на очній формі - до досягнення ним 24-річного віку.

Дитина віком до 3 років В даному випадку мати може зажадати аліменти як на утримання дитини, так і на своє забезпечення. Положення актуально і для жінок в період вагітності.

Таким чином, на отримання аліментів після повноліття можуть розраховувати, по-перше, непрацездатні особи, по-друге - потребують.

Які фактори повинні враховувати судді при ухваленні рішення про те, чи повинен платить батько оплачувати підтримку безпосередньо дітям? Чи повинні діти мати можливість вибирати, отримувати чи підтримку безпосередньо у платить батька чи ні? Чи важливо, щоб одержує батько погодився з тим, що платить батько буде оплачувати підтримку безпосередньо дітям?

Коли діти ростуть і починають пробиратися в світі, вони стають менш залежними від своїх батьків. Однак в ті перехідні роки важко сказати, де батьківська підтримка йде, і починається самостійність, і, безумовно, ситуація кожної дитини унікальна.


Однак в ті перехідні роки важко сказати, де батьківська підтримка йде, і починається самостійність, і, безумовно, ситуація кожної дитини унікальна

Конкретної вікової межі, після якої платник може бути звільнений від своїх аліментних зобов'язань в вишерассмотренние х випадках, немає. Ситуація залежить від кількох обставин, а саме:

З огляду на це, багато людей припускають, що отримують батькам і старшим дітям слід показати, що існує постійна потреба в продовженні підтримки дітей. Це можна зробити, дозволивши батькам-платникам раз на рік запитувати інформацію, таку як шкільні записи, договори оренди або інші фінансові документи, що стосуються дітей. Ця вимога буде застосовуватися у всіх випадках, коли підтримка повинна виплачуватися за дітей у віці або старше, а не тільки в тих випадках, які включають спеціальні витрати.

Це означає він в змозі

Особливими витратами є такі витрати, як плата за навчання після закінчення середньої освіти, які не перевищують того, що покривається сумою підтримки для дітей. У відповідності з керівними принципами існує розділ, який вимагає від батьків робити записи, щоб виправдати всі спеціальні витрати. Однак це положення не поширюється на отримання інформації про інші витрати, які можуть мати батьки, щодо суми таблиці або іншої суми, сплаченої за дітей старшого віку.


  • сторона справи померла. Аліментні зобов'язання не передаються у спадок, отже, платити гроші буде нікому. У разі ж смерті одержувача, результат і так очевидний;
  • суттєва зміна фінансового стану платника аліментів. Наприклад, громадянин вийшов на пенсію і став розташовувати набагато скромнішими засобами. На підставі цього суд може переглянути як розмір виплат, так і в цілому правомірність їх справляння;
  • зміна доходів одержувача. Наприклад, одержувач аліментів почав заробляти більше, ніж платник. Це може бути розцінено як підставу для звільнення громадянина від аліментних зобов'язань;
  • визнання особи, що одержує аліменти, працездатним.

Аліменти і навчання


Аліменти і навчання

Дострокове припинення виплат аліментів до повноліття дитини

Багато батьків хочуть довести, що їхні старші діти вчаться в школі і, отже, як і раніше мають право на підтримку дитини, яку вони платять. Інші батьки вважають, що існуючі правила і методи розкриття є достатніми і що додаткові вимоги будуть нав'язливими. Деякі батьки вважають, що залучення дітей в суперечки між ними батьків може мати негативні наслідки для дітей.

Додатковим моментом, який слід враховувати при відповіді на наступні питання, є те, що, коли підтримка виплачується безпосередньо дітям, саме діти можуть розкривати фінансову і іншу інформацію, а не їх батьків. Діти традиційно не брали участь в судових розглядах , І, судячи з усього, суди неохоче залучали дітей будь-якого віку до процесу їх батьків.

Згідно актуальним законодавчим нормативам, один лише факт навчання совершеннолетнег про громадянина на денному відділенні ВНЗ не є приводом для обов'язкового стягнення аліментів на його користь. Після настання 18-річного віку, громадянин може розраховувати на добровільну фінансову підтримку з боку батьків.

Чи вважаєте ви, що керівні принципи підтримки дітей повинні бути змінені таким чином, щоб або отримує батько, або діти у віці або протягом повноліття повинні надати батькам-батькам інформацію про статус дітей один раз на рік? Це буде застосовуватися у всіх випадках, коли підтримка повинна бути виплачена для дітей у віці або старше повноліття, а не тільки в тих випадках, які включають спеціальні витрати.

Аліменти і навчання

Чи вважаєте ви, що керівні принципи підтримки дітей повинні бути змінені таким чином, щоб або отримує батько, або діти у віці або протягом повноліття повинні надати який сплачує батькові інформацію про фінанси дітей один раз на рік?

До обов'язкової сплати аліментів на користь совершеннолетнег про студента батьків можуть зобов'язати, тільки якщо громадянин не є дієздатним і не може працювати. В даному випадку після досягнення особою совершеннолетнег про віку, потрібно буде повторно подати заяву на аліменти, приклавши до нього наявні докази для обґрунтування необхідності продовження виплат.

Будь ласка, опишіть в своєму брошурі зі зворотним зв'язком будь-який інший варіант вирішення цієї проблеми, який, на вашу думку, буде ефективним і поясніть, чому він буде працювати. Протягом багатьох років суди постановили, що ці інші причини включають вторинні і послесреднего дослідження.

Не знаючи, коли закінчується підтримка дитини, ви можете відвернути вас від страху, особливо якщо ви є батьком, який отримує підтримку дитини. У більшості штатів дитяча підтримка закінчується, коли дитина досягає віку. У деяких штатах, проте, дозволяється підтримувати дітей у віці до 18 років в певних обставинах, наприклад, якщо дитина все ще живе вдома і відвідує середню школу, або якщо у дитини особливі потреби.

На окрему увагу заслуговують підстави, достатні для дострокового припинення виплати аліментів, тобто до моменту становлення дитини повнолітнім. Випадки такі:

Більш того, у всіх штатах ви повинні вжити додаткових заходів, щоб припинити ваші обов'язки по забезпеченню догляду за дитиною або оплатити або отримувати платежі за межі фактичної дати закінчення підтримки. Хоча конкретні керівні принципи варіюються від штату до штату, підтримка дітей зазвичай закінчується, коли дитина досягає повноліття, йде в коледж, вмирає або виходить заміж.

Дитина досягає «віку більшості»

Правові керівні принципи у всіх штатах дозволяють припинити підтримку дитини, коли дитина досягла повноліття. «Вік повноліття» відноситься до віку, встановленого відповідно до законодавства штату, коли особа перестає бути неповнолітнім і може приймати певні юридичні рішення від свого імені.

  • оформлення опіки над дитиною іншою особою. Якщо несовершеннолетн його усиновлять або удочерять, це дасть підстави для звільнення кровного батька від обов'язку сплати аліментів;
  • одруження / замужес тво одержувача аліментів до настання повноліття;
  • визнання дієздатності громадянина. Особа, яка досягла 16-річного віку, може бути емансиповані в судовому порядку в разі офіційного працевлаштування, заняття комерційною діяльністю;
  • смерть платника або одержувача виплат.

Таким чином, в більшості випадків аліменти виплачуються до моменту становлення одержувача виплат повнолітнім. Поряд з цим, законодавство м передбачений ряд обставин, за наявності яких виплати можуть здійснюватися протягом більш тривалого терміну.

У більшості штатів дитяча підтримка закінчується, коли дитині виповнюється 18 років або випускникам середньої школи, в залежності від того, що настане раніше. В інших штатах вік може бути. Оскільки вік більшості варіюється настільки широко від штату до штату, важливо перевірити закони свого конкретного держави, щоб дізнатися, який вік застосовується, і чи існують які-небудь інші обставини, які продовжували б підтримку дитини.

Термін «емансипація» відноситься до судового процесу, за допомогою якого неповнолітній стає самодостатнім і більше не потребує фінансової підтримки своїх батьків. Неповнолітній може стати «емансипованим» до досягнення повноліття, коли він або вона виходить заміж, приєднується до військових, йде з дому або стає економічно незалежним. В таких обставинах батько більше не зобов'язаний надавати підтримку дитині.


УГОДА про сплату аліментів

Позовна заява про зменшення розміру аліментів

Зразок позову про стягнення заборгованості по аліментах

Підтримка дітей за межами віку більшості

У деяких штатах допускається продовження підтримки дитини навіть після досягнення повноліття, коли підтримка використовується для оплати освіти дитини, наприклад, для вступу до коледжів, університетів і послесреднего установи. Крім того, якщо дитина живе в такому стані, Чи не присуджує підтримку коледжу, батько може включити в нього положення.

Суди роблять винятки для додаткової підтримки дітей батьками, які доглядають за дітьми, які є інвалідами або мають особливі потреби. Оскільки суди часто розглядають інвалідність з точки зору економічних труднощів, батькам зазвичай дозволяється отримувати підтримку - навіть після повноліття - для адекватного догляду за дитиною з обмеженими можливостями або з особливими потребами.

Приклад позову про зменшення розміру аліментів

Позовна заява про стягнення аліментів на двох дітей у твердій сумі

Зразок заповнення заяви про стягнення аліментів на дитину

Відео - До якого віку виплачуються аліменти

Хто буде забезпечувати дотримання порядку підтримки дітей, коли підтримка буде виплачуватися безпосередньо дітям?
Який вплив робить отримання підтримки для дітей на право дітей на здобуття студентських кредитів?
Чи мають діти досвід або здатність керувати великими сумами грошей?
Чи повинні допомоги по догляду за дитиною вирішувати батькам виплачувати дитячу підтримку безпосередньо дітям у віці або у віці повноліття?
Які фактори повинні враховувати судді при ухваленні рішення про те, чи повинен платить батько оплачувати підтримку безпосередньо дітям?
Чи повинні діти мати можливість вибирати, отримувати чи підтримку безпосередньо у платить батька чи ні?
Чи важливо, щоб одержує батько погодився з тим, що платить батько буде оплачувати підтримку безпосередньо дітям?