Реклама
Реклама
Реклама

Дмитро Дікусар поділився подробицями розлучення з Оленою Шоптенко

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Фото: Facebook

Український хореограф Дмитро Дікусар, про розлучення якого з Оленою Шоптенко стало відомо зовсім недавно, розповів подробиці розставання - повідомляє ТСН . За словами Дікусара, вони з Шоптенко обопільно вирішили розійтися. "Напевно, зникла якась радість у відносинах, і перетворилося все в рутину. Це наше спільне рішення. Я скажу як чоловік, якщо жінка біля тебе не щаслива, і ти не можеш забезпечити її цим щастям. Кращий момент не зволікати, а дати комусь іншому можливість зробити це. У мене так сталося, що я побачив, що вона зараз не дуже щаслива поруч зі мною. Тому ми вирішили розійтися ", - пояснив Дмитро.

Також Дікусар пояснив, що мала на увазі його колишня дружина Ірина Білик, коли сказала, що після розлучення з Шоптенко Дікусар зможе з нею вільно спілкуватися. "Перший час після розлучення з Іриною, рік йде на те, щоб кожен пробачив один одного і відійти від відносин, а наступні три-чотири роки мене просто не було в країні. У цьому, напевно, головна причина, чому ми з Ірою зустрічалися . Ніхто нікому не забороняв ні з ким зустрічатися ", - запевнив танцюрист.

До слова, після весілля батьки Шоптенко подарували їй з Дмитром квартиру на Оболоні в Києві. За словами Дікусара, він на неї не претендує. "Ніяких претензій у мене немає, я з'їхав, орендував квартиру в іншому місці. Планую поки попрацювати в Україні, а в подальшому планую поїхати в Америку", - поділився планами Дмитро.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram