Реклама
Реклама
Реклама

53-річна Альона Апіна похвалилася пишним бюстом в плаття з екстремальним декольте

12:38 23.07.2018

Альона Апіна абсолютно не соромиться свого віку, доводячи, що після 50 життя тільки починається. Зірка активно веде свій мікроблог в Instagram, де ділиться з шанувальниками як провокаційними фотосесіями, так і кадрами з повсякденного життя. Наприклад, вчора перед сном співачка знову заінтригувала фоловерів. Вона поділилася фото в джинсовому плаття-сорочки зі сміливим декольте.

53-річна Альона Апіна похвалилася пишним бюстом в екстремальному декольте

Шанувальники Олени Апіної оцінили сміливість зірки, закидавши її компліментами (орфографія і пунктуація авторів дані без змін. - Прим. Ред.): «Чудово! »,« Красива ... груди як у дівчинки ... прекрасна »,« Красиве фото вийшло))) »,« Шикарна молода жінка !!! Олена, розквітає з кожним днем ​​!!! »,« Ні вульгарності, все гармонійно і красиво, я хочу так виглядати в вашому віці, респект вам! »

До слова, Апіна стала більш розкутою після розлучення з продюсером Олександром Іратовим, з яким прожила 25 років. Співачка зізналася в соцмережах, що, незважаючи на рішення розійтися, вона продовжує спілкуватися з екс-чоловіком заради дочки - 16-річної Ксенії, яку народила сурогатна мати. Альона Апіна довго приховувала цей факт, однак пізніше розповіла, що вони з чоловіком на протязі довгого часу намагалися народити дитину. Співачка випробувала всі, що може випробувати жінка, позбавлена ​​щастя бути матір'ю: дев'ять викиднів, позаматкову вагітність, штучне запліднення. Все марно. Лікарі розвели руками і сказали, що єдиним шансом Олени та Олександра є сурогатне материнство.

Альона Апіна

Після розставання з чоловіком Апіна реалізувала найсміливіші плани. співачка випустила відвертий кліп «Близькість» , Де постала в нижній білизні. Відео наробило багато шуму, і Альона знову стала однією з найбільш обговорюваних співачок нашої естради. Не менш яскраво Апіна запалила на святкуванні свого 53-ї дня народження . На одному з опублікованих в Instagram відео зірка 90-х з келихом шампанського в руці танцює канкан і демонструє відмінну розтяжку.

Із завидною постійністю в мікроблозі Апіної в Instagram з'являються пікантні фото і відео, на яких добре видно підтягнуту фігуру зірки. Так, Олена ділилася з шанувальниками знімком, на якому постала в міні-шортах і з відкритим животом . А потім і зовсім зважилася показати, як виглядає без косметики на обличчі.

Читайте також:

54-річна дружина Ігоря Крутого похвалилася розкішною фігурою в купальнику

43-річна Яна Рудковська похвалилася підтягнутою фігурою в купальнику

44-річна Ксенія Алфьорова похвалилася стрункою фігурою в бікіні