Реклама
Реклама
Реклама

Діти Олексія Кортнева стали зірками проекту «Устами младенца»

12:26 03.08.2017

Сьогодні в Москві пройшли зйомки нового випуску шоу «Устами младенца» , Який вийде в ефір каналу НТВ вже у вересні. На цей раз в студію програми прийшли діти ведучого проекту Олексія Кортнева - 7-річна донька Ксенія і 13-річний син Арсеній. Хлопці зайняли крісла експертів шоу і дали кілька корисних порад учасникам передачі.

«Програма« Устами младенца »- це мій джерело радості та натхнення. Спілкування з хлопцями, які приходять до нас в студію - велике щастя! Звичайно, цей випуск став для мене особливим: як і будь-який батько, я дуже хвилювався за своїх дітей. В результаті був приємно здивований їх професіоналізмом: деякі поради моїх дітей виявилися для гравців корисними, чому я дуже радий. Сподіваюся, що одного разу вони знову візьмуть участь у зйомках, але вже в якості гравців », - зізнався ведучий шоу Олексій Кортнєв.

Нагадаємо, прем'єра програми «Устами младенца» відбулася в 1992 році. Ведучим проекту є музикант Олексій Кортнєв. Сьогодні у артиста вже п'ять дітей, тому він не з чуток знає, як часом непросто буває знайти з малюками спільну мову. Мета передачі «Устами младенца» - допомогти батькам зрозуміти своїх дітей. У шоу є кілька конкурсів, під час яких мами і тата отримують очки за правильно вгадані слова, які їм пояснюють зовсім ще маленькі діти. До речі, учасниками шоу були Роман Маякин , Анна Цуканова-Котт , Юліанна Караулова , Наталія Лесниковська , Джиган, Іван Миколаїв , Валерія Козлова та інші зірки вітчизняного шоу-бізнесу.

Олексій Кортнєв з дружиною Аміною Заріпова і дітьми

Олексій Кортнєв на зйомках шоу «Устами младенца»

Читайте також:

Денис Клявер з дружиною взяв участь в реанімований шоу «Устами младенца»

Зірка «Солодкого життя» і багатодітний батько Роман Маякин став першим учасником «Устами младенца»

НТВ починає показ популярного сімейного шоу «Устами младенца»