Реклама
Реклама
Реклама

Клієнт Леслі про тренінги: «Техніки, які в реалі потрібно відпрацьовувати і вести трансляцію»

Раніше стало відомо, що секс-тренера і його підопічну Настю Рибку затримали в Таїланді. Останнім часом їх імена були на слуху через скандал з Олегом Дерипаскою Раніше стало відомо, що секс-тренера і його підопічну Настю Рибку затримали в Таїланді

Алекс Леслі. фото: ВКонтакте

У Паттайя затримали секс-тренера Алекса Леслі і його ученицю Настю Рибку. Їх імена стали широко відомі після скандалу з бізнесменом Олегом Дерипаскою . Леслі, Рибці і ще кільком затриманим пред'явлені звинувачення в нелегальній роботі на території Таїланду і в візових порушеннях.

Росіян затримали під час тренінгу. На сайті Леслі повідомляється, що виїзний інтенсив був уже дев'ятим за рахунком подібним заходом в Таїланді. Останній відбувся рік тому приблизно в ці ж дати.

Раніше сам Алекс Леслі розповідав, що почав працювати в сфері секс-освіти з 2003 року, він - автор восьми книг по пікапу. Для своїх учениць він придумав «челендж» - «закохати в себе олігарха». Ціни на його тренінги варіюються від 14 до 75 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Онлайн-заняття Леслі проводить за 2 тисячі.
Business FM вдалося поговорити з одним з клієнтів Леслі - жителем Краснодарського краю Кирилом. Ось що він розповів радіостанції:

- Я оплатив тренінг, він повинен був початися в січні, його перенесли на травень, онлайн.

- Ви ще там не були?

- Ще немає. Тренінг такий - він чисто онлайн, не в реалі зустрічаються, там 2 тисячі рублів коштує участь, тобто він такий, масовий.

- Багато учасників?

- Перший раз було близько 400 або 500, в другій, по-моєму, планувалося набагато більше. Онлайн-тренінг дає якісь техніки, які в реалі потрібно відпрацьовувати і вести онлайн-трансляцію. Він там якусь структуру пояснює, як і що потрібно діяти, дає вправу, його потрібно відпрацьовувати на людях, і все це транслюється в інтернет. У кожного канал в Periscope, всі один одного можуть дивитися, як-то коментувати і так далі, і він якісь свої рекомендації дає.

Організатори пишуть, що традиційно 30% відвідувачів тренінгів становили жінки, а 70% - чоловіки. Судячи з фото- і відеозвіт, в торішньому брали участь більше 80 осіб. Захід порівнювали з піонерським табором для дорослих.

Додати BFM.ru в ваші джерела новин?

Ви ще там не були?
Багато учасників?
Ru в ваші джерела новин?