Реклама
Реклама
Реклама

Оператори стільникового зв'язку

Можна як то притягнути до відповідальності операторів стільникового зв'язку за самовільне підключення платних підписок на номер телефону, без згоди абонента!

Напишіть претензію оператору стільникового зв'язку з викладом свіх вимог, повідомивши оператора про те, що прі не вирішенні даного питання в термін 10 днів, ви залишаєте за собою право подати скаргу в прокуратуру і в Росспоживнагляд, з подальшим зверненням до суду.

Чи має право згідно із законом оператор стільникового зв'язку питати мої особисті дані типу фио і тп.

Може. Є такий закон про персональні дані. Приєднуючись до оферти (одностороннього договору), натискаючи "галку" або інакше, Ви на це є підтвердженням Вашої згоди.

Скажіть будь ласка чи законно оператори стільникового зв'язку знімають гроші за послуги в нутрі мережі?

Дивлячись що ви маєте на увазі під поняттям "послуги всередині мережі"?

Дивлячись що ви маєте на увазі під поняттям послуги всередині мережі

Виявив, що оператор стільникового зв'язку "Білайн" списує з моєї картки великі суми грошей. З'ясувалося, що оператор без мого на те згоду, самовільно перемкнув мене на інший, більш дорогий пакет. Що або з'ясувати неможливо, тому що відповідає автовідповідач.

Пишіть претензію оператору стільникового зв'язку і звертайтеся до суду із заявою про захист прав споживачів.

Доброго дня! Напишіть письмову претензію в довільній формі. Опишіть все теж саме, що написали і тут. Направте цей лист по електронній пошті стільникової компанії і по звичайній пошті. Грошові кошти повинні повернути!

Звернулися до оператора стільникового зв'язку Мегафон з проханням про відключення номера в день списання абонентської плати (17 квітня о 15.10 приблизно). В особистому кабінеті на балансі було 1 р 20 до на момент складання звернення. Після звернення оператор списав абонплату за наступний місяць і у відповіді написали що блокування номера можлива тільки при нульовому балансі. Зараз на рахунку-378 р 80 до За що оператор списує гроші, якщо ми не будемо користуватися номером.

Можливо це передбачено тарифним планом.

Чи має право оператор стільникового зв'язку знімати гроші за запит про баланс рахунку?

Ні, не має оператор такого права. Це обов'язок оператора надавати достовірну і повну інформацію про послугу.

Оператор стільникового зв'язку в односторонньому порядку змінив тариф: підняв вартість на 70 р. До набрання чинності змінами я висловив своє незгоду і відмовився від таких умов зміни. Але ось прийшов термін чергового платежу і зміни зняли на 70 р більше всупереч моєму незгоди. Що мені робити куди звертатися?

Зламай договір.

Може оператор стільникового зв'язку зателефонувавши по телефону, запропонувати змінити тариф. Згода на зміну тарифу дала моя дружина, яка не є власником сім карти. Все було зроблено без моєї участі. Має право оператор в даному випадку проводити зміну тарифу? Порушений закон про послуги зв'язку?

Добрий день. Природно. Факт порушення на обличчя.

Оператор стільникового зв'язку відмовляється видати копію договара.

Зверніться з позмінної притензії, після цього будете мати право звернутися до суду.

Дуже потрібна копія договору з оператором стільникового зв'язку МТС. номер договору є.

Подайте заяву про надання копії договору безпосередньо в компанію-оператор.

Добридень! Звертайтеся безпосередньо в салон стільникового зв'язку МТС.

Іогу я отримати еопію договору з оператором стільникового зв'язку еМожно чи отримати копію договору соператором стільникового зв'язку на електронну пошту.

Можете її запросити у них.

Будь ласка чи повинен оператор стільникового зв'язку сповіщати смс розсилкою обонента про змін ціни тарифного плану, або досить розмістити інформацію на своєму сайті.

Обов'язково повинні сповіщати смс.

Оператора стільникового зв'язку "Мегафон" з банківської карти був поповнений баланс, помилково. Замість 1100 р зарахували 11000 р. Пізніше оператору була написана претензія про повернення грошей, на що надійшла відмова. Чи правомірно дію оператора?

Доброго дня! Не зовсім. Ситуація цікава, є варіанти вирішення по ЗоЗПП. Потрібно подати заяву на розірвання договору послуг зв'язку. При цьому невикористана сума повинна бути повернута. Треба подивитися договір з мегафоном ваш, який підписали при покупці сімки і в залежності від цього вирішувати, що робити. Можете писати мені в чат. Ну і не тягніть, поки гроші є на рахунку.

Добрий день Марина! Зверніться в мегафон із заявою про закриття Договору. Грошові кошти Вам повинні повернути протягом 30 днів. Як правило, Вам зателефонують в цей же день, або на наступний для того щоб Ви залишилися з оператором, співробітники будуть пропонувати Вам вигідні умови, і тут вже Ви зможете ними маніпулювати. Також Ви можете звернутися до іншого оператора, щоб перевести свій номер з мегафона на зв'язок іншого оператора. Переклад номера відбувається через тиждень після звернення. В цьому випадку, Вам також будуть дзвонити співробітники мегафона і наполягати на тому щоб Ви залишилися у них в компанії.

Замовив 29.12.2018 р у оператора стільникового зв'язку дублікат сім карти з доставкою поштою Росії, так як проживаю в іншому регіоні. Спеціаліст по роботі з клієнтами усно мене запевнив що до отримання дубліката сім карти, моя діюча сім карта не блокується. Однак, цим карта перестала функціонувати на наступний день. На всі мої дзвінки і питання "фахівці" стільникового зв'язку стверджують що після блокування моєї сім карти, вони її відразу ж розблокували, і то що вона не функціонує, це мої проблеми, і проблеми сім карти. І ще. Так як заяву було подано 29.12.18, то зі слів "фахівця", у них аж до 08.01.19 вихідні, і отже сім карту до відправки почнуть готувати після 08.01.19.Номер сім карти є робочим, з невмілі дії фахівців цього оператора я залишився без зв'язку. В результаті чого, дзвінки, що стосуються мого безпосереднього заробітку, не були прийняті. Підкажіть будь ласка, як грамотно скласти претензію, і куди її направити?

Добрий вечір, в претензії вам необхідно вказати три блоки: 1. описовий, де ви описуєте ситуацію, 2. правової, де ви, спираючись на чинне законодавство, підзаконні акти різного роду, грамотно, юридичною мовою складаєте документ. 3. вимоглива, що ви вимагаєте від них. На претензію вам дадуть негативну відповідь, відсотків 99, або проігнорують, після чого вам необхідно звертатися до суду. Так само ви можете заявити про упущену вигоду, все понесені фактично вами витрати. Плюс відсоток за користування чужими грошовими коштами, якщо ви їм що то оплачували і 50% штраф від суми, присудженої судом. На питання куди направити претензію, то за адресою, де ви замовляли дублікат карти, так буде найкраще. Повторюся, від якості складеного документа залежить шанс вашого успіху, тому раджу звернутися до фахівців.

Оператор стільникового зв'язку більше 30 днів розглядає звернення про неправильному списання грошових коштів, як написати заяву Роскомнадзор?

Привіт Володимир. Простіше і надійніше написати в прокуратуру, а вони вже або самі перевірять, або перенаправляють в Роскомнадзор.

Оператор стільникового зв'язку більше 30 днів розглядає звернення про неправильному списання грошових коштів.

Це порушення. Зверніться в Роскомнадзор про притягнення до адміністративної відповідальності.

Така ситуація. З корпоративної SIM-карти Адміністрації, оператора стільникового зв'язку є Мегафон, за три дні було відправлено 16137 SMS-повідомлень, на суму 24039,95 тисяч рублів. Нам виставили рахунок і просять щоб ми оплатили, ми написали вимогу про поясненні утворилася суми і запросили деталізацію, з деталізації видно, що SMS-повідомлення були направлені з однакових номерів, наприклад: (10 повідомлень з одного номера і т.д.) ПАТ Мегафон нам відповіли, що вони припускають, що в мобільному пристрої, в якому встановлена ​​SIM-карта з номером 8902 ..., встановлено шкідливе програмне забезпечення, що дозволяють виробляти необхідні маніпуляції для відправки SMS-повідомлень без відома абонента. Що нам робити поки не знаємо. Навіть якщо це був будь-якої вірус, чи повинні ми платити? Як вірус міг потрапити в мобільний пристрій?

Тут без експертизи по встановленню чия тут вина не обійдешся Припущення ж Мегафона-це тільки припущення а реальний доказ Поки не доведена ваша вина не варто оплачувати дану суму Нехай звертаються до суду ст 4 АПК РФ і там доводять вашу провину ст 64 АПК РФ.

Мегафон повинен довести Вашу провину в суді - ст. ст. 4 і 64 АПК РФ. Доказом вини у Вашому випадку буде експертиза. З повагою Сергій Володимирович.

Якщо оператор стільникового зв'язку сторонній особі повідомляє мою задолжность, то це карається?

Доброго дня! Залежить від того, що Ви вказували в згоді про обробку персональних даних при покупці сим.

Оператор стільникового зв'язку МТС закриває тариф СуперМТС. Чи має він на це право? Нові тарифи мене не влаштовують. Хотілося б залишитися на старому. Що можна зробити в даній ситуації?

Добридень! МТС має право самі вибирати які послуги і тарифи вони будуть надавати громадянам. Якщо вас не влаштовують їх нововведення ви можете не використовувати їх як оператора стільникового зв'язку. Скаржитися в контролюючі органи марно.

Доброго дня! Вас переведуть на інший тариф в примусовому порядку. Далі можете вибрати який вас найбільше влаштовує і перепідключити.

Чи має право оператор стільникового зв'язку давати номер телефону боржника колекторам?

Ні! такого права оператор стільникового зв'язку не має. Якщо такий факт є те є підстави оскаржити дії оператора в суд з компенсацією моральної шкоди.

Згідно із законом немає, але хабарництво ще не викорінено на жаль.

Я користуюся послугами оператора стільникового зв'язку Мегафон. За умовами договору сума абонентської плати становить 405 руб. у місяць. Потрапивши у важку життєву ситуацію, я не мав можливості заплатити за тарифом і мій баланс перетворився в-405 руб. Минуло три місяці. Справи мої повністю відновилися. Я вирішив закрити борг і відмовитися надалі від послуг цього оператора. Але як тільки я перевів 405 руб. на рахунок оператора, мій баланс знову став-405 руб. Правомочно стягувати з мене суму абонентської плати, якщо послуга на увазі негативного балансу не надавалася?

Привіт Євген. Ні. Дана сума не може стягуватися з Вас за всі місяці ненадання Вам послуги зв'язку. Необхідно писати претензію стільниковому оператору а так само скаргу у ФАС.

Оператор стільникового зв'язку "Білайн" періодично підключає непотрібні мені послуги, за які знімається абонентська плата. Попередньо про це вони особисто мене не повідомляють. На питання "Чому?" мені на сайті відповіли, що послуга перестала бути безкоштовною (при підключенні тарифу вона дійсно входила в пакет безкоштовних послуг) а повідомлення було опубліковано на сайті "Білайн". Скажіть, чи правомірні-чи дії даного оператора стільникового зв'язку?

Ні, це неправомірно, оскільки послуги фактично нав'язуються. Це порушення закону про захист прав споживачів, тому можете звертатися до суду.

Стільниковий оператор зв'язку дав банку всі дані і номери телефонів без моєї згоди. Як бути?

А вже ніяк «не бути» - судячи з питання, ви "боржник" банку і банк має право розшукувати своїх боржників всіма законними способами ...

Мені потрібен договір або копія з оператором стільникового зв'язку мегафон.

Привіт У нас звідки може бути цей договір? Якщо ви укладали договір з мегафон, значить один екземпляр у вас, другий - у них. Бажаю Вам удачі і всіх благ!

У салоні оператора стільникового зв'язку придбав нову СІМ-карту, але номер виявився з темним минулим. Постійно отримую СМС-повідомлення і дзвінки від кредиторів. У салоні порадили перетерпіти, навіть не запропонували змінити безкоштовно номер. Хоча так само, виявляється, немає ніякої гарантії, що нічого подібного не повториться. Це нормально?

Добрий день. На жаль, закон дозволяє "повертати" номери телефонів в оборот через кілька місяців після того, як припиниться попередній договір надання послуг зв'язку.

Купив мобільний телефон в одному з салонів великого оператора стільникового зв'язку. Телефон виявився несправний. Хочу написати претензію на розірвання договору купівлі-продажу. Яку адресу вказувати в претензії? Московський юридична адреса оператора, або філії в моєму регіоні, або адреса салону де здобувався даний товар?

Привіт, Іване! Можна вказати і адреса філії, і адреса салону, гірше не стане, головне щоб претензія дійшла до адресата.

Компанія оператор стільникового зв'язку помилково списала з мого рахунку суму кратну п'яти Абоненське плат замість однієї. Написав кілька претензій, але гроші не повертають на рахунок вже більше місяця. При цьому приходять повідомлення що з претензіями розібралися позитивно. На яку компенсацію за затримку моїх коштів я можу розраховувати за законодавством? Дякуємо.

Відповідно до Закону "Про захист прав споживачів" ви праві вимагати 3% від ціни послуги за кожен день прострочення починаючи з 11 дня після отримання стільниковим оператором вашої претензії. Є судова перспектива, позов можете подати за своїм місцем проживання.

Скажіть будь ласка чи законно оператори стільникового зв'язку знімають гроші за послуги в нутрі мережі?
Дивлячись що ви маєте на увазі під поняттям "послуги всередині мережі"?
Чи має право оператор стільникового зв'язку знімати гроші за запит про баланс рахунку?
Що мені робити куди звертатися?
Має право оператор в даному випадку проводити зміну тарифу?
Порушений закон про послуги зв'язку?
Чи правомірно дію оператора?
Підкажіть будь ласка, як грамотно скласти претензію, і куди її направити?
Оператор стільникового зв'язку більше 30 днів розглядає звернення про неправильному списання грошових коштів, як написати заяву Роскомнадзор?
Навіть якщо це був будь-якої вірус, чи повинні ми платити?