Реклама
Реклама
Реклама

У краснодарському мікрорайоні 9-я Тиха компанія "Мега-Альянс" засинає територію, відведену під зелену зону

«ЕКОЛОГІЧНА ВАХТА по Північному Кавказу»

27 травня 2016

У Краснодарському МІКРОРАЙОНІ 9-Я ТИХАЯ

КОМПАНІЯ «МЕГА-АЛЬЯНС» засипали ТЕРИТОРІЮ,

Відведених під Зелену зону

Забудовник ЖК «Сімейний парк» ігнорує позицію

губернатора Кубані про необхідність збереження зеленої

зони між мікрорайонами «9-я Тиха» і «Молодіжний»

Вадим Жилін, представник ініціативної групи мешканців цього мікрорайону, двічі викликав по цьому факту поліцію. Прибулий за викликом на місце правопорушення співробітник поліції склав заяву, однак рух транспорту після цього не було зупинено.

«Пізніше прибули представники адміністрації міста, а саме архітектор і керівник управління муніципальної власності, які, провівши обстеження майданчик парку і зв'язавшись з керівництвом будівельної компанії, яка є орендарем цієї ділянки (ТОВ« ІБК «Наше місто»), з'ясували наступне: дійсно є факт відсипання грунту з сусідньої майданчика; дозвіл на ведення будівництва на даній ділянці не видавався; орендар не давав згоди на відсипання на даній ділянці грунту з сусідньої будмайданчика ТОВ «Мега-Альянс», - розповідає Вадим Жилін.

До цього протягом декількох днів відбувався завезення ґрунту з території будівництва ЖК «Сімейний парк» безпосередньо на територію, яка, згідно з генеральним планом Краснодара 2012 року. віднесена до зони рекреаційного призначення з заїздом в житлову зону мікрорайону «9-я Тиха». Жителі також викликали поліцію, після чого землю з «Сімейного парку» стали відсипати на територію сусідньої земельної ділянки. Сьогодні після звернень жителів землю продовжили возити через ділянку, призначену під паркову зону, але вже на північ від - далеко від житлового мікрорайону. Проблема досі не вирішена.

Питання про ситуацію з розпилом території, призначеної для розміщення паркової зони між мікрорайонами «9-я Питання про ситуацію з розпилом території, призначеної для розміщення паркової зони між мікрорайонами «9-я   Тиха »і« Молодіжний », піднімався на що відбулася 23 травня зустрічі губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва з представниками ініціативних груп мешканців крайової столиці Тиха »і« Молодіжний », піднімався на що відбулася 23 травня зустрічі губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва з представниками ініціативних груп мешканців крайової столиці. Земельна ділянка з кадастровим номером 23: 43: 0108020: 358, на якому, згідно з генпланом, повинна розміститися зелена зона, адміністрація міста віддала в оренду ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія« Наше місто »під забудову. Губернатор підтримав позицію жителів про необхідність збереження парку між мікрорайонами «9-та Тиха» і «Молодіжний» з розміщенням на його території дитячого саду і храму, зазначивши, що цієї зеленої зони явно не достатньо для 20-тисячного населення цих мікрорайонів. І, ніби в насмішку, відразу після цього «Мега-Альянс» почав засипати її територію.

Інф. Екологічної вахти по Північному Кавказу