Реклама
Реклама
Реклама

Чому новобудови «Альянс Новобуд» в Броварах наводять як приклад столичним забудовникам?

  1. 1. Зручне розташування
  2. 2. Унікальна екологія
  3. 3. Висока якість будівельних робіт
  4. 4. Інфраструктура житлових комплексів
  5. 5. Фінансова привабливість

Ринок нерухомості в усі часи залишається одним з найбільш популярних варіантів вкладення коштів

Ринок нерухомості в усі часи залишається одним з найбільш популярних варіантів вкладення коштів. Депозити продовжують втрачати привабливість, поступаючись місцем будується житла. Статистика також підтверджує зростання попиту на нерухомість. Індекс будівельної продукції Київської області в січні 2017 року зріс до 158,8% в порівнянні з торішніми показниками.

Особливою популярністю сьогодні користуються новобудови в містах-супутниках Києва. Близькість до столиці, сприятлива екологічна ситуація, відсутність суєти і шуму мегаполісу - основні аргументи інвесторів на користь передмістя. А в містах на кшталт Броварів будівництво нового житла виходить на принципово новий якісний рівень. Підтверджує це приклад новобудов «Альянс Новобуд», відгуки про які можна знайти на різних порталах про нерухомість. На думку інвесторів, що будуються сьогодні ЖК від «Альянс Новобуд», «Лісовий квартал» і «Крона Парк», можна ставити в приклад навіть столичним забудовникам. І на то існує ряд причин:

1. Зручне розташування

Одним з перших переваг новобудов «Альянс Новобуд» в Броварах, що згадуються на форумах про нерухомість, вважається їх місцезнаходження. Високий рівень розвитку міста і транспортна доступність столиці роблять його дуже зручним для життя. Новобудови «Альянс Новобуд» розташовані в самому серці Броварів, про що інвестори часто згадують у відгуках. Вся міська інфраструктура знаходиться в пішої доступності від житлових комплексів. Крім того, поруч з ЖК розташовані зручна транспортна розв'язка і нова асфальтована магістраль.

2. Унікальна екологія

Інвестори «Новобуд Альянс» у відгуках часто вказують чисте повітря в списку переваг Броварів в порівнянні зі столицею. Близькість до природи дозволяє підтримувати в місті унікальний мікроклімат. Не останню роль в цьому відіграють кілька великих парків і величезний сосновий бір, який знаходиться поруч з житловими комплексами від «Альянс Новобуд». Мешканці «Лісового кварталу» у відгуках хваляться, що до лісу пішки від їхнього будинку можна дійти буквально за 5 хвилин.

Від нового ЖК забудовника «Альянс Новобуд» - «Крона Парк» - на форумах вже чекають продовження традицій близькості до природи. Поруч з РК фахівці «Новобуд Альянс», за відгуками, планують упорядкувати парк площею в кілька гектарів.

3. Висока якість будівельних робіт

Безумовною вимогою до сучасного житла інвестори називають якість проведених робіт і використовуваних матеріалів. У ЖК «Альянс Новобуд», «Лісовому кварталі» і «Крона Парк», за відгуками, цей принцип вважається основним. Монолітно-каркасна технологія будівель дозволяє гарантувати їх надійність і безпеку, а використання екологічно чистих матеріалів - зберегти здоров'я інвесторів.

4. Інфраструктура житлових комплексів

Не меншу увагу інвестори «Новобуд Альянс» на форумах приділяють інфраструктурних об'єктів на території ЖК. Фахівці «Альянс Новобуд», за відгуками, за традицією, оснащують РК власної котельні і мережами інженерних комунікацій. Це дозволяє зробити їх незалежними від зносу міських опалювальних мереж.

Крім того, кожен ЖК має власну «соціальну» родзинку. Так, «Альянс Новобуд» побудував для «Лісового кварталу» власний дитячий сад, про що також згадують на форумах інвесторів.

5. Фінансова привабливість

Приміське житло вже давно асоціюється у інвесторів з доступністю, про яку забули шанувальники столичних новобудов. Вартість житла в містах-супутниках значно нижче, ніж в Києві, що робить його ще більш привабливим в очах покупців. Не виключенням стали і квартири в новобудовах «Альянс Новобуд» в Броварах, про що також можна дізнатися з відгуків на порталах про нерухомість.

Приємною новиною для інвесторів «Альянс Новобуд» стала акція з нагоди старту продажів квартир в ЖК «Крона Парк». За відгуками, перші квартири (традиційно для старту продажів) мали особливо низьку ціну.

Відгуки інвесторів про ЖК забудовника «Альянс Новобуд» - «Крона Парк» і «Лісовому кварталі» - досить показові. Вони дозволяють оцінити не тільки конкретні будівництва, а й сучасний ринок нерухомості в цілому. І поява настільки серйозних, продуманих проектів - ознака його розквіту і розвитку, а також сигнал для столичних забудовників - попит на якість росте з кожним днем.