Реклама
Реклама
Реклама

У Алі Окапова з'явилася ревнива дівчина

Казахстанський співак Алі окапі дав відверте інтерв'ю порталу comode.kz , В якому натякнув на присутність у своєму житті якоїсь "ревнивої" подруги. Інтригуюча визнання не залишило прихильниць виконавця байдужими. Казахстанський співак Алі окапі дав відверте інтерв'ю порталу   comode

Алі окапі. Фото: Instagram

У травні цього року Алі окапі був на батьківщині Батирхан Шукенова в Кизилорда, де проходила церемонія відкриття пам'ятника легендарному співаку.

Пам'яті Батира також був проведений живий концерт, після чого казахстанським виконавцям запропонували повторити його в Астані.

На цей раз Окапову дісталася популярна композиція Батирхан - "Ревнива". Варто відзначити, співак сам наполіг на виборі саме цієї пісні, а все тому, що вона співзвучна його почуттів і переживань.

"Мені подобається, як" Ревнива "звучить, вона небанальна, стильна. І зараз в моєму житті є чоловік, про якого ця пісня - слово в слово. Самі прямі асоціації, так що пісня мені дуже підходить", - заінтригував Алі.

Однак особистість "таємничої власниці" поки встановити не вдалося, адже Алі намагається не афішувати подробиці своїх амурних справ.

Нагадаємо, Алі окапі виклав дивне відео з Жанар Дугаловой.