Реклама
Реклама
Реклама

Реєстр колекторських агентств

  1. Список офіційних колекторських агентств

З 1 січня 2017 року колекторської діяльністю можуть займатися тільки агентства, які входять до реєстру служби судових приставів. 29 грудня 2016 роки ми отримали свідоцтва ФССП згідно N 230-ФЗ і здійснюємо діяльність строго в рамках правового поля.

Робота представників організацій, які входять до реєстру, підлягає суворому контролю судових приставів. У наших інтересах стежити за правомірністю дій співробітників бюро, проявляючи до кожного клієнта розуміння і повагу.

Наявність сучасного програмного забезпечення для запису і зберігання файлів - запорука конфіденційності інформації, що надається як кредиторами, так і позичальниками.

Представники НАО «ПКБ» можуть надати набір всіх необхідних документів, що підтверджують законність дій і проінформувати в режимі онлайн - наявність офіційного сайту є важливою умовою вступу до держреєстру.

Представники НАО «ПКБ» можуть надати набір всіх необхідних документів, що підтверджують законність дій і проінформувати в режимі онлайн - наявність офіційного сайту є важливою умовою вступу до держреєстру

Список офіційних колекторських агентств

Дивіться постійно оновлюваний список колекторських агентств на офіційному сайті Федеральної служби судових приставів.

Перелік колекторських агентств Росії