Реклама
Реклама
Реклама

Як стати чоловікові моделлю


Сучасний модельний бізнес вже не може обходитися без представників сильної половини людства. Фото хлопців моделей заповнили сторінки гламурних журналів, без них не обійдеться жоден каталог чоловічого одягу. Мужня краса чоловіків моделей полонить серця молодих спокусниць. Перевага чоловіків моделей в тому, що для них не існує строгих вікових рамок. Навіть після сорока у вас є шанс зробити кар'єру в фешн індустрії. І все-таки - як стати моделлю чоловікові?


стандарти


Також як і в спорті, де існує певний відбір за фізичними параметрами, так і в модельному бізнесі є свої вимоги до зовнішніх даних. Відносно віку строгих обмежень немає - стати моделлю може і хлопець п'ятнадцяти років, і чоловік за п'ятдесят. Зростання від 180-190 сантиметрів, вага від 60-75 кілограмів, розмір одягу 50-52. Тіло повинно бути тренованим і підтягнутим. Будьте готові - від зайвого волосяного покриву на тілі доведеться позбутися за допомогою епіляції. Волосся і зуби повинні бути здоровими і в ідеальному стані - приділіть цьому особливу увагу.
Особа не може бути не ідеально красивим, але при цьому виразним, цікавим і незабутнім. У вас повинна бути родзинка, шарм і чарівність. Вас повинна "любити" камера, іншими словами, ви повинні володіти фотогенічністю і харизмою - ось без цього точно нікуди.


Робота над собою


Для того, щоб домогтися успіху в модельному бізнесі - необхідні постійні фізичні тренування, дотримання дієти і режиму, які допоможуть тримати себе в формі. І дотримуватися таких правил слід не від випадку до випадку, а зробити їх своїм способом життя. Ось тут-то і потрібно справжня чоловіча витримка і цілеспрямованість. Крім цього, необхідно підібрати собі певний імідж і відповідну зачіску і гардероб. Також потрібно стежити за своїми манерами і вміти поводитися в суспільстві. А знання іноземних мов на належному рівні - відкриє для вас перспективи роботи за кордоном.
Шлях до слави і визнання тернистий і довгий, тому вам буде потрібно докласти чимало праці і старань. Поруч з вами повинні бути люди, які вірять в вас і підтримають в будь-яких життєвих ситуаціях.

навчання


Навіть якщо ви володієте яскравою і привабливою зовнішністю, цього буде недостатньо, щоб стати чоловічою моделлю. Оскільки серйозні модельні агентства вважають за краще мати справу з тими, хто має за плечима професійну підготовку і уявлення про специфіку роботи моделі. Для того, щоб набути необхідних знань, слід записатися в хорошу школу моделей. Там вас навчать правильно позувати і розкуто триматися перед камерою, навчать дефілювати по подіуму, розкажуть про основи акторської майстерності. Все це допоможе вам у процесі роботи. Як би не сварили модельні школи, і не говорили про те, що там нічому не вчать - тільки гроші беруть, ви повинні розуміти, що самостійно освоїти багато теоретичні та практичні навички дуже не просто без допомоги професіоналів. Зверніться в модельну школу з хорошою репутацією, попередньо розпитайте знайомих, зберіть інформацію і зробіть правильний вибір. Після закінчення курсу ви отримаєте спеціальний диплом або сертифікат моделі. Найталановитішим і здібним учням відразу можуть запропонувати цікаву роботу.

Портфоліо


Хороший старт вам забезпечить наявність професійного портфоліо. Підійдіть до цього питання дуже відповідально, оскільки портфоліо - це своєрідна демонстрація того на що ви здатні. Зверніться до досвідченого фотографу і зробіть не менше десяти різнопланових фотознімків: в профіль, анфас, в три чверті, по пояс, фото в костюмі, в спортивному одязі, в нижній білизні, і кілька чорно-білих фотографій. Парочка репортажних фото дуже прикрасять ваше портфоліо. Не женіться за кількістю, нехай знімків буде небагато, але вони будуть високої якості. Попрацюйте над образами, підберіть відповідний одяг і аксесуари. Продумайте пози і настрій для вашої фотосесії. Бажано запросити на зйомку грамотного стиліста, який дасть не мало професійних порад. Додайте в свій лук-бук приклади своїх робіт, якщо ви вже працювали на якихось проектах - це буде вашим бонусом.

Додайте в свій лук-бук приклади своїх робіт, якщо ви вже працювали на якихось проектах - це буде вашим бонусом

Виберіть сферу роботи


Модельний бізнес дуже різноманітний і багатоликий. Кожен зможе знайти для себе те, напрямок, де б він зміг повністю розкрити свій потенціал. Чоловіки моделі можуть брати участь в різних рекламних компаніях, конкурсах краси, фешн показах. Наприклад, як стати чоловічою моделлю одягу? Для цього потрібно відвідувати всілякі кастинги, де потрібні моделі для дефіле або зйомок для журналів і каталогів. Інформацію про такого роду заходах можна отримати в інтернеті. Звернеться за допомогою до професійних модельні агентства, покажіть своє портфоліо. Будьте ввічливі, але наполегливі. Не відмовляйтеся навіть від самих незначних пропозицій, так як на самому початку шляху, для вас найголовніше зробити все, щоб вас помітили і стали запрошувати постійно. Намагайтеся працювати з різними фотографами, дизайнерами - ваше ім'я має бути постійно на слуху.

ТАКОЖ ВАМ БУДЕ ЦІКАВО

І все-таки - як стати моделлю чоловікові?
Наприклад, як стати чоловічою моделлю одягу?