Реклама
Реклама
Реклама

Агентство нерухомості «Наш Дім»: Нас рекомендують

  1. Операції з нерухомістю - процес ресурсномісткий. Вимагає часу, сил, коштів і терпіння. Нічого дивного...
Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Операції з нерухомістю - процес ресурсномісткий. Вимагає часу, сил, коштів і терпіння. Нічого дивного в бажанні поділитися відповідальністю, а то і зовсім передати справи професіоналу, немає. Співробітники агентств нерухомості мають для цього достатньо юридичними знаннями, базою об'єктів і досвідом.

Директор агентства нерухомості «Наш Дім», стрімко виріс до філії в Красноярську і продовжує динамічно розвиватися, Юлія Сиднева розповіла «Чіта.Ру», як правильно вибрати надійного ріелтора, наскільки важливий міжрегіональний компонент агентства і чому «Наш дім» забайкальци рекомендують один одному.

- У багатьох агентства викликають недовіру - люди бояться бути обдуреними. Як захистити себе від недобросовісних ріелторів?

- Зараз на ринку нерухомості працює дуже багато приватних ріелторів, які часто не мають навіть власного офісу. Вони можуть бути грамотними фахівцями і чесними людьми, але, на жаль, їх перевірити набагато складніше, ніж юридична особа. Крім того, навіть наявність вивіски компанії і офісу фірми не може гарантувати вам повну фінансову та юридичну безпеку. Перш ніж вибрати агентство, ми радимо пошукати про нього інформацію - чи часто контора змінює адреси, наскільки об'ємно і повно рекламується. Адже наявність коштів на рекламу і відкритість для ЗМІ теж можуть вважатися одним з показників благонадійності.

Ви маєте рацію, що репутація менеджерів з продажу нерухомості дуже тендітна. Прикро, коли професійним агентствам доводиться страждати з вини шахраїв. Ми, наприклад, можемо гарантувати клієнтові безпеку і комфорт при роботі з нерухомістю. Наші ріелтори регулярно проходять навчання, мають сертифікати.

Всі квартири, виставлені нашим агентством за договором з клієнтами, проходять ретельну перевірку всієї документації. Ви можете бути впевнені, що наш менеджер був в цій квартирі, знає, як там і що, має базу фотографій. «Договірні» квартири знаходяться у нас в пріоритетною продажу: для їх реклами ми готові використовувати всі друковані джерела в краї, поширювати оголошення в різних інтернет-ресурсах, можемо повісити банер на балкон.

Але крім плідної і взаємовигідної роботи з продавцем нам важливо, щоб залишився задоволеним і покупець. Пам'ятаю, дівчина шукала двокімнатну квартиру на вторинному ринку, щовечора протягом тижня їздили і дивилися по 8 квартир. Після безуспішних пошуків я все-таки вирішила відвезти її в квартиру, яка не підходила під вимоги. Вона була однокімнатної, в новобудові, трохи дорожче тієї суми, на яку ми розраховували, але як тільки ми зайшли, очі її загорілися: «Так! Це те що мені потрібно . Це моє! »Усі наші працівники налаштовані на результат, який би не просто задовольнив, а й приніс радість клієнтам - і продавцеві, і покупцеві.

- Ви реалізуєте тільки приватні квартири?

- Не тільки . Ми є офіційними представниками московського банку в Читі, договір з яким дозволяє нам реалізовувати нерухомість банку. Таке партнерство приносить нашим клієнтам тільки плюси: ціна на квартиру стає нижчою за ринкову відсотків на 10, квартира вже перевірена багаторазово, вона «чиста». Можете бути впевнені, що в ній ніхто не прописаний, і ніяких заборгованостей немає. Єдине, що банківську нерухомість можна купувати тільки за готівковий розрахунок. Втім, вже зараз наш банк-партнер розглядає можливість використання іпотеки.

До речі кажучи, «Наш Дім» є офіційним партнером Ощадбанку. Ви можете оформити заявку на іпотеку прямо у нас в офісі, а щоб заощадити свій час, можна проконсультуватися по телефону про всі необхідні документи і записатися на зустріч. Ніяких черг.

Треба відзначити, що ми співпрацюємо з усіма банками, чиї представництва знаходяться в Забайкаллі. І не тільки.

- Де ще можна скористатися вашими послугами?

- 1 сентября відкрився наш філія в Красноярську. У лютому плануємо відкрити філію в Новосибірську. Владивосток, Уссурійськ, Хабаровськ стануть «нашими» ближче до літа, співробітників ми вже готуємо. Втім, якщо у наших клієнтів виникає бажання придбати житло в тих регіонах, наприклад, по військовій іпотеці, то ми готові вже зараз вільно працювати з їх запитами, тому що співробітники вже є.

- Чому вигідно звертатися за допомогою до вас?

- Досвід і ринок ми вже заробили. До того ж ми завжди поруч з нашими клієнтами тут. А ціни на наші послуги - не в приклад іншим. Комісія ріелторських компаній в Красноярську становить від 3 до 5% від вартості квартири, а ще клієнту доведеться розщедритися на фіксовану ціну в 25 тисяч рублів за юридичний супровід угоди. Так, якщо ви купуєте квартиру за 3 мільйони рублів, агентству ви заплатите 150 тисяч комісії і 25 тисяч «фікса». За 3 мільйони в Красноярську можна придбати однокімнатну квартиру. Уявіть, яку суму доведеться викласти агентству, якщо квартира коштує 5 мільйонів. Ми ж, вийшовши на міжрегіональний ринок, не змінили цін: в фіксовані 50 тисяч рублів входить і наше юридичний супровід, а працюємо ми до отримання повного пакета документів на житло, незалежно від його вартості. Якщо угода альтернативна, тобто, наприклад, ви продаєте квартиру в Читі, а купуєте з нами в іншому регіоні, то можете розраховувати на знижку від 10%.

- Які ще послуги надає агентство «Наш Дім»?

- Крім купівлі-продажу квартир ми проводимо передпродажну підготовку. Це означає, що якщо у вас квартира, наприклад, знаходиться в заставі у банку або в обтяження за борги по комунальним платежам, ми можемо допомогти її викупити в рахунок майбутньої угоди продажу цього нерухомого майна.

Крім того, ми надаємо позики під материнський капітал. Чому вигідно працювати по материнському капіталу з нами? Материнський сертифікат можна використовувати по досягненню дитиною трирічного віку - купити з його допомогою житло, побудувати будинок або зберегти гроші на освіту. Як правило, у батьків в пріоритеті придбання житла або розширення житлоплощі. Материнський капітал зазвичай використовують в якості початкового внеску, або ж просто їм доплачують необхідну суму. Ми працюємо з усіма банками в місті, а й самі надаємо позику під материнський капітал. Це зручно, тому що позику можна використовувати до трирічного віку, при цьому ми не вимагаємо підтверджувати дохід, досить зібрати мінімальний пакет документів. Відсоткова ставка - 12% річних. Треба відзначити, що позику - цільовий. Ніякої готівки, тільки придбання житла.

До того ж ми здаємо житло в оренду. Підбір квартири коштує 2 тисячі рублів, студентам, звичайно, надаємо знижки.

«Наш Дім» успішно працює в Забайкаллі вже три роки. Нас рекомендують, нас радять, а ми, в свою чергу, дорожимо своєю репутацією і клієнтами. Якщо вам потрібна надійність, безпеку і чесність в операціях з нерухомістю, приходьте до нас!

Ви можете задати питання Юлії Юріївні Сіднева в рубриці «Експерт» на «Чіта.Ру».

Адреса агентства в Читі:
вул. Чкалова, 158, оф. 22;
вул. Бабушкіна, 153, оф. 12 (Ся-Ян).

телефони:
+7 (3022) 44-14-05 єдина довідкова;
+79145101500 відділ продажів;
+79145140401 керівник Читинського філії;
+79243884866 відділ продажів.

Адреса агентства в Красноярську:
пр. Миру, 10, оф. 540.

телефони:
+79135212222 керуючий філією;
+73912527306 єдина довідкова;
+73912411391 відділ продажів;
+79135351846 керівник Красноярського філії.

сайт: www.chita-nashdom.ru .

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Марія Воронова 2013-11-19 14:58, 19 листопада 2013Як захистити себе від недобросовісних ріелторів?
Ви реалізуєте тільки приватні квартири?
Де ще можна скористатися вашими послугами?
Чому вигідно звертатися за допомогою до вас?
Які ще послуги надає агентство «Наш Дім»?
Чому вигідно працювати по материнському капіталу з нами?